Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

CyberConnect kondigt Series A ronde aan van $ 15 miljoen

Door:
op May 17, 2022
Listen
  • De ronde werd mede geleid door Animoca Brands, een wereldwijde leider op het gebied van gamification
  • Het geld zal worden gebruikt om het gedecentraliseerde protocol voor social graphs verder te ontwikkelen
  • Graph bestaat uit een ontwikkelaarsvriendelijke software ontwikkelingskit en een sociaal datanetwerk

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

CyberConnect, een gedecentraliseerd sociaal graph protocol voor Web3 verbindingen, kondigde een Series -financieringsronde van $ 15 miljoen aan, zo vernam Invezz uit een persbericht. De ronde werd mede geleid door Animoca Brands, een wereldwijde leider op het gebied van gamification en blockchain, en Sky9 Capital, een durfkapitaalfonds dat zich toelegt op het ondersteunen van disruptieve technologieën.

Andere investeerders waren: Tribe Capital, Delphi Digital, Protocol Labs, Spartan Group, GGV Capital, Amber Group, IOSG Ventures, Polygon Studios en SevenX Ventures.

De fondsen zullen worden gebruikt om het gedecentraliseerde protocol voor sociale graphs verder te ontwikkelen, om verschillende Web3-initiatieven te integreren en om het team te laten groeien.

Elementen van de social graph

Copy link to section

De social graph van CyberConnect bestaat uit een developer-friendly software development kit (SDK) en een social data network. De SDK stroomlijnt het schrijven en beheren van sociale verbindingsgegevens, terwijl het netwerk dApps in staat stelt om geïndexeerde gegevens en aanbevelingen te gebruiken om zinvolle gepersonaliseerde gebruikerservaringen te creëren.

  • Save

CyberConnect oprichter Wilson Wei zei:

In Web2 bezitten bedrijven met het grootste sociale netwerk de sociale graphs van gebruikers en bouwen ze muren om hen heen om concurrentie tegen te gaan en bedrijfsbelangen te bevorderen. In plaats van grachten te bouwen, moeten web3 ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen om prioriteit te geven aan het bouwen van betere diensten en inhoud. Alle gebruikers moeten in staat worden gesteld om tussen applicaties te reizen met hun eigen sociale graph als onderdeel van hun Web3 identiteit. Voor deze visie bouwt CyberConnect de social graph infrastructuur voor Web3.

Gegevenseigendom is cruciaal geworden

Copy link to section

De markt voor makers is $ 104 miljard waard en het is cruciaal geworden voor gebruikers om te beschikken over gegevenseigendom. Het is bijna onmogelijk om een sociaal netwerk op te starten en jezelf te beschermen tegen technische giganten die de sociale graphs beheren en sociale functies van nieuwe projecten kunnen kopiëren.

CyberConnect lost het probleem op

Copy link to section

De social graph, die is gebouwd met IPFS en Ceramic, stelt ontwikkelaars in staat het koude start probleem op te lossen, eigendom van gegevens te herstellen en rijkere sociale functies te leveren. Het social graph protocol van CyberConnect vertegenwoordigt 9 miljoen verbindingen over 620.000+ adressen, waarmee dApps gepersonaliseerde sociale ervaringen en bootstrap netwerkeffecten kunnen opbouwen.

Het protocol is al geïntegreerd in een reeks web3 projecten, waaronder: Project Galaxy, Mask Network, Light.so, Grape.art, Metaforo en forum.theopendao.

Yat Siu, de uitvoerend voorzitter en mede-oprichter van Animoca Brands, zei:

Sociale connectiviteit in de open metaverse is net zo essentieel als eigendom, interoperabiliteit en composeerbaarheid. CyberConnect creëert een manier voor elke eb3-gebruiker om hun verbindingen tussen platforms te behouden, waardoor ze interoperabel worden, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om een holistische identiteit voor alle applicaties te ontwikkelen, en voor ontwikkelaars om voort te bouwen op dit ecosysteem om meer betekenisvolle sociale ervaringen te leveren .

  • Save
  • Save