Ad

DE AFREKENING VOOR MEME COINS IS EINDELIJK HIER

Memeinated animation

DE VOLGENDE X100 PRESALE BEGINT BINNENKORT

KOOP NU

Huobi Wallet wordt iToken en zal Tesla giveaway hosten

Door:
op May 18, 2022
Listen
  • Gebruikers krijgen nu toegang tot verschillende dApps en DeFi diensten
  • Gebruikers kunnen Tesla's bestverkochte elektrische auto aller tijden winnen
  • Er zijn meerdere gegevensbeveiligingsmaatregelen getroffen, zoals versleuteling

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Huobi Wallet ( HT/USD ), een veilige en professionele DeFi wallet, verandert zijn naam in iToken en wordt een gedecentraliseerd investeringsplatform na ontvangst van een investering van $200 miljoen van Huobi Group, vernam Invezz uit een persbericht. Gebruikers hebben nu toegang tot verschillende dApps en DeFi diensten.

iToken zal de helft van de investering toewijzen aan dagelijkse operaties en de andere helft aan risico reserves voor de nieuw gelanceerde vermogensbeheer functies.

Hoogwaardige mogelijkheden voor digitaal activabeheer

Copy link to section

iToken zal financieel, investeringsbeheer en marktinformatie bieden, evenals het uitrollen van extra functies zodat gebruikers kunnen profiteren van digitale activabewaking van topkwaliteit.

Gebruikers kunnen Tesla’s bestverkochte elektrische auto aller tijden (Model 3) winnen in een speciale lanceringscampagne, van 25 mei tot 21 juni 2022.

Gebruikers hebben volledige controle over digitale activa

Copy link to section

Met iToken hebben gebruikers volledige controle over hun digitale activa als een professionele one-stop-investeringsportal. Ze zullen hun eigen private keys beheren. Er zijn meerdere gegevensbeveiligingsmaatregelen getroffen, zoals versleuteling en beveiligingsisolatie.

Een groot aantal handige DeFi tools

Copy link to section

Gebruikers kunnen niet alleen naadloos digitale activa toevoegen en beheren, maar hebben ook toegang tot TVL ranglijsten, ingebouwde dApp-beveiligingsrapporten, directe swaps tussen chains en andere handige DeFi tools.

iToken heeft NF -ranglijsten geïntegreerd, waardoor gebruikers actuele gegevens kunnen verkrijgen, NFT’s op verschillende openbare chains kunnen beoordelen en de beste beslissingen kunnen nemen over hun transacties.

Toekomstige mijlpalen

Copy link to section

iToken werkt aan een cloud wallet product dat in de exchange zal worden geïntegreerd, zodat gebruikers de status van hun NFT’s, DeFi investeringen en meer kunnen bekijken. Het enige dat ze nodig hebben, is een betrouwbare internetverbinding om activa in de chain te beheren.

Liser Lee, hoofd van iToken, zei:

Digital asset wallets zijn er in overvloed op de markt, maar iToken gaat een aantal stappen verder dan alleen de opslag van digitale activa om dApps en cross-chain swaps op te nemen. Door gebruikers in staat te stellen hun investeringen volledig in eigen hand te nemen, hopen we de weg vrij te maken voor echte gedecentraliseerde financiële vrijheid.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.