Metacade en Enjin Coin prijsvoorspelling: dit is waarom Metacade beter presteert

Door:
op Dec 5, 2022
Listen
  • De metaverse wordt een van de populairste crypto-sectoren in 2023.
  • Enjin worstelt met een complex concept dat leidt tot een slechte marktpenetratie.
  • De toegang van Metacade tot lucratieve play-to-earn markten brengt een enorm rendementspotentieel met zich mee

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De cryptomarkt lijkt zich te positioneren voor een bullmarkt in de metaverse sector, en de strijd om het beste metaverse token komt eraan. Metacade (MCADE) en Enjin Coin (ENJ) zijn twee namen die beleggers in gedachten zullen houden wanneer gebruikersacceptatie in virtuele werelden opwarmt.

Enjin is een geweldig platform voor game ontwikkelaars om hun ecosysteem op te bouwen, maar Metacade brengt iets veel uniekers in de strijd, met een goed afgerond aanbod in de play-to-earn wereld dat het een sterker prijsvooruitzicht geeft.

Wat is Metacade?

Metacade is bezig een top GameFi-bestemming te worden, met goede tokenomics, leiderschap in de community en play-to-earn. Het crypto project bevindt zich momenteel in de presale en het MCADE-token zal het belangrijkste governance-token zijn voor houders om te stemmen over projectontwikkelingen.

Het token zal ook voldoen aan utility uses op het platform, zoals toegang tot prijstrekkingen, toernooien met hoge prijzen en nog veel meer. Het interessante aspect is dat dit play-to-earn project door de community wordt geleid en de beste ontwikkelaars en gamers zal gebruiken om een ​​metaverse arcade te bouwen.

De metaverse zal draaien om sociale dynamiek en verkenning, maar Metacade zal natuurlijk een top ontmoetingsplek zijn voor game-enthousiastelingen. De focus van het platform op het aanbieden van de beste play-to-earn, betekent dat gamers de metaverse nooit met lege handen hoeven te verlaten. Casual gamers en hardcore gamers zullen dol zijn op dit project omdat het een reeks verschillende titels met winstpotentieel zal hosten. En wanneer er veel gebruikersverkeer is, zullen grote zakelijke adverteerders ook dol zijn op het platform. Er zijn veel aspecten van MCADE waardoor het de status van meme-coin kan bereiken.

Enjin Coin prijsvoorspelling

Enjin Coin (ENJ) is een platform voor serieuze game-ontwikkelaars zonder echte funfactor of community. Het project levert producten die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun eigen NFT’s en in-game verzamelobjecten te maken, die kunnen worden verhandeld en gebruikt in andere games. Er is ook de mogelijkheid om een ​​native token aan je project toe te voegen en deze via Exfinity aan ENJ te koppelen.

Een ander product is Jumpnet, waarmee schalen voor Ethereum mogelijk is. Dit klinkt allemaal een beetje saai, en dat is ook zo. Het crypto project kan ontwikkelaars aantrekken, maar moet een zware strijd aangaan om echte meme-coinachtige tractie in zijn symbolische prijs te zien. De prijsvoorspelling voor Enjin Coin richt zich eerst op de vorige hoogtepunten van $3,50, maar ENJ zal weerstand boven dat niveau vinden, omdat het op korte termijn niet overeenkomt met de groei in de metaverse en er concurrentierisico zal zijn.

Metacade prijsvoorspelling

Metacade heeft de mogelijkheid om zijn tokenprijs te verhogen met verschillende acceptatieniveaus. De eerste daarvan zal zijn in de vroege marketingcampagne die op de routekaart in 2023 staat gepland. Met een groeiende community van gamers en ontwikkelaars, zal de vraag naar MCADE naar verwachting een prijsstijging zien. Topontwikkelaars willen misschien een grotere tokenvoorraad om een ​​grotere invloed te hebben op de uitkomst van het project.

De volgende ontwikkelingsfase zullen blockchain play-to-earn-games zijn en als het project de juiste titels kan vinden, zal een sterke dagelijkse gebruikersbasis het token zeker verder opdrijven. De volgende fase zal de metaverse zijn, wat een enorme potentiële markt is voor Metacade.

De grootste metaverse crypto-tokens die er zijn, hebben een projectwaarde van $1 miljard. Dat zou $1- voor MCADE zijn op basis van de 1 miljard coins in de token-presale. Die waarderingen bevinden zich echter aan de onderkant van een crypto bearmarkt en het is een zeer voorzichtige voorspelling voor de coin. Het huidige pessimisme over crypto weegt zwaar voor projecten, ook voor play-to-earn projecten, maar het optimisme zal terugkeren.

Conclusie

De metaverse zal een grote sector worden voor de cryptomarkt en Metacade en Enjin Coin zullen vechten om de top metaverse coin te zijn. Enjin Coin zal een goed platform bieden voor game-ontwikkelaars, maar het mist het meme-coinpotentieel en het gediversifieerde platform van Metacade.

Beide projecten kunnen het goed doen, maar ENJ bestaat al heel lang en is bekend in de cryptocommunity. Metacade is een nieuw project dat momenteel onder de radar staat en zou gemakkelijk kunnen zien dat de vooruitzichten sterk toenemen door de acceptatie door investeerders en gamers. De eerste fase is de marketingcampagne om een ​​sterke community aan te trekken. Zodra gametitels zijn toegevoegd, kan de tractie van gebruikers verder worden uitgebouwd tot een volledig Game-fi-aanbod dat goed is afgestemd om te profiteren van een groeiende en lucratieve marktcombinatie.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.