Metacade (MCADE) en Solana (SOL) prijsvoorspelling: twee veilige investeringen voor 2023

Door:
op Dec 6, 2022
Listen
  • Metacade en SOL zouden beide een goed 2023 moeten hebben
  • MCADE kan met maar liefst 50-100x toenemen
  • SOL kan met 10x stijgen ten opzichte van de huidige prijzen

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

2022 was een zwaar jaar voor crypto. Maar er is reden om aan te nemen dat het ergste achter de rug is en dat 2023 een jaar van explosieve groei zou kunnen worden. Het spreekt dan ook voor zich dat dit het beste moment is om te beginnen met investeren in crypto.

Twee van de belangrijkste crypto-investeringen voor 2023 zijn Metacade (MCADE) en Solana (SOL). Hier vind je een prijsvoorspelling voor Solana en voor Metacade, om je te helpen een beter idee te krijgen van hoe goed deze kansen om te investeren zouden kunnen zijn.

Wat is Metacade?

Metacade maakt zich op om de Web3 rond de community gecentreerde arcade van de toekomst te worden. Het is een plek waar gebruikers met verschillende achtergronden en doelen samen kunnen komen om toegang te krijgen tot de nieuwste en beste centrale hub rond GameFi- en play-to-earn projecten – en tegelijkertijd geld te verdienen! Door het platform te presenteren als een virtuele arcade in de metaverse, wil Metacade een enorm scala aan gebruikers aanspreken – niet alleen gamers maar ook ontwikkelaars en mensen die graag investeren in crypto.

Gamers zullen dol zijn op de line-up van play-to-earn titels die hun kant op komen, evenals de beloningen die voor hen beschikbaar worden gesteld via Metacade. Ze krijgen incentives aangeboden om samenwerking op het platform te bevorderen – ze ontvangen MCADE-tokens voor het schrijven van beoordelingen of het simpelweg delen van tips over play-to-earn met de rest van de community. Er zijn ook competitieve toernooien, mogelijkheden om te spelen met vrienden en meer.

Ontwikkelaars op Metacade krijgen cruciale toegang tot een toegewijd publiek van gamers, die staan ​​te popelen om input te leveren en bij te dragen aan de ontwikkelingscyclus van nieuwe titels. Of het nu gaat om het luisteren naar de ideeën van gamers om hun games te verbeteren, of om directe werving voor playtesting – het platform heeft iets klaar voor beide kanten van de deal.

Mensen die passief investeren in crypto zijn ook welkom op het platform, aangezien houders van het MCADE-token kunnen instappen en hun tokens kunnen staken om meer te verdienen.

In de toekomst wil Metacade ook een opkomende Web3 marktplaats voor banen worden. Werkzoekenden en werkgevers zullen het platform in de toekomst kunnen gebruiken om met elkaar in contact te komen en wederzijds voordelige partnerschappen aan te gaan.

Hoe werkt Metacade?

In de kern is Metacade een door de community aangestuurd metaverse platform, waarbij de gebruikers in de eerste plaats worden geplaatst in het huidige ontwerp en de toekomstige intenties. Het bevorderen van een gevoel van community is essentieel voor het succes van Metacade en of het nu gaat om het helpen van gebruikers om met elkaar in contact te komen door middel van discussie of het aanbieden van uitnodigende omgevingen waar kennis openlijk kan worden gedeeld, de community blijft de topprioriteit.

Metacade wordt mogelijk gemaakt door het MCADE-token. Dit token kunnen gebruikers verdienen met play-to-earn gaming, door beoordelingen over games op het platform te schrijven, prijzen te winnen en te delen met de community. Er zijn talloze manieren om het via het metaverse platform te bemachtigen. MCADE heeft ook tal van use-cases: het kan worden gebruikt voor deelname aan toernooien en prijstrekkingen, toegang tot pay-to-play games in de arcade, waardeoverdracht tussen spelers en, natuurlijk, staking voor passieve investeerders, die een gestage stroom van inkomsten uit het project kunnen halen.

De game titels bij Metacade staan ​​centraal in het succes en het ontwikkelteam heeft een ingenieus systeem ontwikkeld, om games actueel te houden, genaamd Metagrants. Dit is een financieringsbron die kan worden toegekend om nieuwe play-to-earn titels op het platform te ontwikkelen. Metacade stelt zijn community in staat om te stemmen op welke titels volgens hen het meest waardig zijn om Metagrants te ontvangen, zodat de arcade vol spannende, door gamers onderschreven ervaringen blijft gevuld naarmate het vordert.

Met zoveel intrinsieke waarde ingebouwd in zijn MCADE-token, is het zeker dat naarmate Metacade groeit, de waarde van MCADE ook zal stijgen en het een unieke kans zal zijn om te investeren. Niet in de laatste plaats dankzij het fantastische scala aan use-cases.

Metacade prijsvoorspelling

Nu we weten wat Metacade is en hoe het werkt, wordt het tijd om te kijken naar onze MCADE prijsvoorspelling. Naar schatting zal MCADE tegen het einde van 2023 $0,40 per token waard zijn – een 20x hogere prijs dan het einde van de presale prijs van $0,020 per token. Om dat in perspectief te plaatsen: Nu in het begin $1000 investeren kan tegen het einde van 2023 $20.000 opleveren!

Dat lijkt misschien een gewaagde voorspelling, maar het is eigenlijk nogal conservatief.

Experts hebben een MCADE-prijs van $0,56 voorspeld door rekening te houden met de prijsactie van de beste metaverse projecten in het verleden. De meest dominante metaverse projecten hadden op hun hoogtepunt een waardering van meer dan $5 miljard. Maar zelfs projecten van een niveau lager hadden een waarde van enkele miljarden.

Onze prijsvoorspelling voor Metacade komt neer op een waardering van ongeveer $780 miljoen. Dat is volkomen realistisch als je bedenkt wat metaverse projecten deden tijdens de laatste bull run en hoe Metacade zich onderscheidt van elk ander project in zijn niche.

Wat is Solana?

Solana (SOL) is een smart contract platform dat tijdens de laatste marktcyclus naar voren kwam als een van de belangrijkste concurrenten van Ethereum. Het is snel, goedkoop en heeft een opkomend ecosysteem voor DeFi-, NFT’s- en GameFi-projecten.

Solana prijsvoorspelling

De prijsvoorspelling van Solana (SOL) voor 2023 is $350. Dat vertegenwoordigt een investering van ongeveer 10x vanaf het moment van schrijven, wat best goed is, maar lang niet het rendement dat je bij het investeren in Metacade zou kunnen ontvangen.

De reden voor dit aantal is dat Solana op zijn hoogtepunt een marktkapitalisatie bereikte van ongeveer $75 miljard. Wanneer de crypto bullmarkt terugkeert, zal SOL waarschijnlijk dat cijfer opnieuw bereiken en mogelijk verder uitbreiden.

Iets om in gedachten te houden is dat Solana de komende 1-2 jaar nog steeds enkele honderden miljoenen SOL’s aan emissies heeft. Die emissies zullen waarschijnlijk een neerwaartse druk uitoefenen op de prijs van SOL en kunnen voorkomen dat het de volgende cyclus echt enorme winsten boekt.

Toch is een investering van 10x niets om mee te spotten, en er is altijd een kans dat Solana nog meer kan stijgen dan die volgende cyclus.

Metacade – De beste blik op de toekomst

Als je voor het volgende jaar slechts één van deze twee investeringen moet kiezen, lijkt Metacade de optie met het meeste voordeel. Het begint met een veel lagere marktkapitalisatie dan Solana, wat betekent dat het veel gemakkelijker zal zijn om de prijs van MCADE te verhogen.

Metacade richt zich ook op de metaverse- en GameFi-markten op een unieke manier die geen enkel ander project doet. Het heeft een extreem grote totale adresseerbare markt en zou snel kunnen uitgroeien tot een van de meest opwindende metaverse projecten van 2023 en de jaren daarna.

Solana zou tijdens de volgende bullrun ook een aantal solide stijgingen moeten zien. Maar gezien de toch al hoge marktkapitalisatie en de komende symbolische emissies, is het onwaarschijnlijk dat SOL MCADE in de toekomst zal overtreffen.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.