Polygon vs. Metacade: Twee projecten om in 2023 in de gaten te houden

Door:
op Dec 7, 2022
Listen
  • Metacade wil een uitgebreide communityhub zijn voor Web3-gamers.
  • De Metacade-presale prijs verdubbelt in laatste presale fase.
  • Zowel Polygon als Metacade zijn Tier 1 Web3-projecten om naar uit te kijken in 2023.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Nadat we het crypto rampgebied hebben doorzocht en het drijfhout hebben weggehaald, blijven we over met twee kanshebbers – Polygon en Metacade, twee projecten die mensen die willen investeren in crypto goed in de gaten moeten houden met 2023 voor deur.

Hoewel Polygon het meer gevestigde project is, is Metacade een enorme kanshebber als opkomend platform dat zich momenteel nog in de presale fase bevindt, wat betekent dat het in vergelijking veel meer opwaarts potentieel heeft voor het investeren in crypto.

We geven een directe vergelijking van Polygon versus Metacade, zodat je ze in detail kunt verkennen, het verschil kunt zien en iets kunt leren over beide veelbelovende ecosystemen.

Polygon vs. Metacade: een overzicht van Polygon

Polygon (MATIC) is een Layer 2-solution. Het draait op een efficiëntere en schaalbare manier op Ethereum. Het kan ook worden aangeduid als een sidechain. Polygon is in wezen sneller en goedkoper voor gebruikers met meer use-cases in vergelijking met Ethereum, een Layer 1-solution. Het MATIC-token is momenteel beschikbaar op de meeste grote beurzen.

Hoewel Polygon een enorme groei heeft doorgemaakt en zich het afgelopen jaar als erg populair heeft bewezen, zijn de vooruitzichten voor 2023 om talloze redenen misschien niet zo lucratief. Ten eerste zag het zijn prijs al vroeg stijgen met de initiële groeipiek, wat erop kan wijzen dat er in de toekomst al een langzamere groei zal plaatsvinden. MATIC is momenteel geprijsd op ongeveer $0,94 met een recordhoogte van $2,72. Op een bepaald moment in 2019 kostte het slechts $0,004, volgens gegevens van CoinMarketCap. Degenen die het token al in bezit hadden, hebben vermoedelijk serieuze winsten behaald tijdens de eerste klim.

Momenteel lijkt de interesse echter te zijn afgenomen, aangezien er te kiezen is uit veel andere Layer 2-concurrenten bij het investeren in crypto. Bovendien heeft het geen duidelijke doelgroep. Het is zeer onwaarschijnlijk dat soortgelijke groeipieken in 2023 en daarna zullen optreden, ondanks dat het algemeen wordt beschouwd als een snelle, efficiënte en multifunctionele Layer 2.


Polygon vs. Metacade: een overzicht van Metacade

Polygon vs. Metacade, wie wint? 

Metacade wil de toplocatie worden waar gamers, ontwikkelaars en enthousiastelingen die willen investeren in crypto met elkaar in contact kunnen komen. Het uiteindelijke doel van het platform is om ‘s werelds eerste door de community ontwikkelde crypto-arcade voor play-to-earn te zijn. Metacade streeft ernaar een centraal knooppunt te worden waar iedereen samen kan komen en vaardigheden, ideeën, doelen en meer kan delen – zodat doelen, voornamelijk rond gamen, kunnen worden bereikt. 

Gamers kunnen hun tokens inzetten om te delen in inkomsten uit projecten. Houders zullen uiteindelijk de vaandeldragers worden als het platform overgaat in een DAO ecosysteem – waar alle gebruikers zeggenschap hebben over de algemene richting van het netwerk of een subproject. Een Work2Earn-framework, waarin gamers en ontwikkelaars worden geïntegreerd, zal ook de potentiële investeringen in opkomende Web3-gaming initiatieven vergroten, in het verstrekken van door de community gestemde subsidies voor ontwikkelaars.

Met competities en evenementen kunnen spelers prijzen winnen en zullen er Web3-vacatureborden, mogelijkheden voor het testen van games en parttime klussen beschikbaar zijn via het bredere Metacade-ecosysteem. Het project heeft veel ambities en beantwoordt op creatieve wijze aan de doelstellingen van de nieuwe Web3-markten door middel van een praktische selectie van geconnecteerde use-cases.

De Metacade-community is ook actief op Twitter, Youtube en Instagram. De mantra is spelen, verdienen, bouwen en verbinden in Web3.

Is Metacade geschikt voor het investeren in crypto op lange termijn?

Metacade is een geweldige langetermijninvestering als je kijkt naar alles wat dit project te bieden heeft. Cryptocurrency-tokens zijn gebonden aan specifieke industrieën en weinig industrieën blijken zo lucratief te zijn als web3-gaming. Jongere generaties zijn begonnen met het nastreven van levensvatbare carrières vanuit eSports en het play-to-earn concept van Metacade sluit heel goed aan op deze trend.

De game-industrie heeft ook veel spin-off-industrieën, waaronder marketing, reclame, ontwikkeling, testen, beveiliging, enz. Met de naderende Metaverse zal in-game-reclame extreem prominent worden.

Een centrale hub zoals Metacade is perfect gepositioneerd om veel Web3-gamers aan te trekken die op zoek zijn naar een plek om verbinding te maken, te spelen en te investeren in crypto en games. De markt gaat nergens heen, maar stijgt alleen maar. Metacade zou om deze redenen de perfecte kans kunnen zijn voor het investeren in crypto op de lange termijn.

Omdat Metacade zich in de presale fase bevindt, kan het een uitstekend moment zijn om het ecosysteem te betreden. Polygon zag een enorme groeipiek. Hoewel dit niet gegarandeerd wordt herhaald, is het zeker mogelijk.

Het kan een geweldige kans zijn om te investeren in crypto op de lange termijn en op de korte termijn, afhankelijk van de marktcycli.

Polygon vs Metacade: waarom Metacade succesvoller zal zijn

Metacade zal waarschijnlijk succesvoller zijn dan Polygon om een ​​paar belangrijke redenen, waarvan sommige al zijn geschetst. Samengevat gaat het om:

  1. Metacade is in presale, Polygon heeft zijn groeipiek al gezien.
  2. Metacade richt zich op een specifiek publiek, Polygon is meer algemeen.
  3. De belangstelling voor Layer 2-chains is een beetje afgenomen, terwijl de belangstelling voor Web3-gaming blijft groeien.

In de strijd van Polygon vs. Metacade is er een duidelijke winnaar. En dat is niet Polygoon.

Houd beide projecten in 2023 in de gaten, maar je moet natuurlijk altijd aangetrokken worden tot het project dat, waar mogelijk, het meeste opwaartse potentieel heeft. 

De initiële presale prijs voor Metacade-tokens is 125 MCADE voor $1, of $0,01 voor één MCADE. Maar tegen het einde van de presale zal de prijs naar verwachting verdubbelen tot $0,02 – dus het is duidelijk een veel beter idee om zo snel mogelijk in te stappen en te profiteren van deze early bird-deal, nu het nog kan.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.