Metacade en Axie Infinity zullen in 2023 de metaverse industrie veranderen

Door:
op Dec 13, 2022
Listen
  • Grote opbrengsten worden verwacht in Web3 en de bredere metaverse in 2023 en daarna.
  • Metacade is ingesteld om de metaverse in 2023 te veranderen.
  • Interesse zou makkelijk te vergelijken zijn met het Axie Infinity play-to-earnplatform.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Metacade en Axie Infinity zijn beide van plan om de Metaverse-industrie in 2023 te veranderen en om dit op een grote manier te doen. Axie Infinity staat al bekend om zijn impact op Web3 en biedt gebruikers over de hele wereld alternatieve inkomstenstromen en een unieke kans als investering. Het opkomende project Metacade (MCADE) is gepland als een uitgebreid ecosysteem voor games om te spelen, verdienen, bouwen en verbinden in Web3.

Dit artikel onderzoekt beide baanbrekende ecosystemen om te zien hoe ze oude paradigma’s verder kunnen verschuiven en de metaverse-industrie in 2023 kunnen veranderen.

Een korte handleiding voor Axie Infinity

Axie Infinity was een van de eerste play-to-earn-platforms die mensen er echt toe aanzette om serieuzer na te denken over Web3. Dit was groot nieuws, aangezien een gaming-ecosysteem een ​​legitieme inkomstenbron  en een unieke investeringsmogelijkheid bood voor landen met een lager inkomen. In feite verdienden de inwoners van de Filippijnen zo veel dat de regering besloot het als belastbaar inkomen te reguleren.

In het Axie Infinity-ecosysteem kochten en veranderden mensen NFT’s, ook wel ‘Axies’ genoemd. Axie Infinity is gebouwd op het Ethereum-netwerk en de Axies zijn verhandelbare ERC-20-tokens. Axie Infinity is een van de meest bekende en grootste play-to-earn (P2E) netwerken die er zijn. Het heeft zijn eigen Metaverse waar de Axies met elkaar communiceren.

Dit platform heeft nu echter meer concurrentie en heeft onlangs ook een hack van $625 miljoen meegemaakt op zijn Ronin-netwerk. Dit is een van de grootste DeFi-hacks in de geschiedenis. Dit is een grote klap voor een revolutionair ecosysteem dat de weg vrijmaakte voor veel meer metaverse gaming-platforms.

Een korte handleiding voor Metacade

Net als Axie Infinity houdt Metacede zich bezig met Web3-gaming, maar op een andere manier. Metacade bevindt zich momenteel in de presale fase. Metacade wil een one-stop-shop worden voor alles wat met gamen te maken heeft. Het wordt een leuk, dynamisch, collaboratief ecosysteem voor mensen om Web3-games te vinden, in ze te investeren en te spelen.

Met discussieboards en polls kunnen gebruikers snel de beste games vinden. Deelnemers kunnen ook banen en testgames vinden op het Metacade-netwerk. Metacade is een ideale plek voor ondernemers, game-ontwikkelaars en crypto-investeerders om samen te komen en gemeenschappelijke interesses, vaardigheden, doelen en ambities te bespreken.

In tegenstelling tot andere gaming-ecosystemen die na verloop van tijd kunnen crashen, zal Metacade zichzelf in stand houden. Het biedt meerdere inkomstenstromen om deelnemers op verschillende manieren te belonen, afgezien van het omdraaien van NFT’s in de hoop winst te maken. Mensen die echt betrokken zijn bij Web3-gaming worden beloond naar rato van hun inbreng.

Ze zullen ook inspraak hebben in de richting van het netwerk, gefaciliteerd door gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s) voor gezamenlijke besluitvorming.

Lucratieve trends voor de metaverse-industrie in 2023

Iedereen heeft het nu over de Metaverse en het wordt een gegeven binnen ons dagelijks bestaan. En niet alleen voor individuen. Facebook is omgedoopt tot Meta en gigantische bedrijven staan ​​te popelen om deze nieuwe virtual reality-platforms in handen te krijgen. In 2022 wordt het marktpotentieel van de Metaverse alleen al in de VS geschat op $8,33 biljoen dollar.

Gamers migreren ondertussen van gecentraliseerde Web2-platforms naar gedecentraliseerde Metaverses die niet verzadigd zijn met andere mensen en marketingbureaus. Dit wordt bewezen door de grote hoeveelheden games die ecosystemen zoals Axie Infinity binnenkomen. Web3 Metaverses bieden simpelweg veel meer dan wat voorheen werd geboden door gecentraliseerde platforms.

De Metaverse bestaat uit aanverwante industrieën zoals AR, VR en allerlei soorten contentdistributie. Alle bestaande industrieën kunnen worden gekoppeld aan een Metaverse via NFT’s, blockchains, tokenisatie en immersieve technologie. Zowel Metacade als Axie Infinity zullen hun rol spelen in de Metaverse-industrie van 2023.

Metacade en Axie Infinity: welke kies je?

Metacade is een beetje superieur aan Axie Infinity als investeringsmogelijkheid. Daar zijn duidelijke redenen voor:

  1. Metacade is een volwaardig ecosysteem voor Web3-gaming.
  2. Metacade biedt meer dan alleen NFT’s flippen.
  3. Metacade groeit mee met de wensen van de deelnemers.
  4. Metacade biedt een breed scala aan beloningsmechanismen.
  5. Axie Infinity is niet meer zo populair als het ooit was.
  6. De Axie Infinity Metaverse is verzadigd – veel van zijn activa zijn te duur.

Metacade bevindt zich momenteel in de presale fase en biedt een veel betere kans in termen van opwaarts potentieel. Hoewel de prijs voor MCADE slechts $0,008 is in de bèta-presale, zal deze in de laatste fase $0,02 zijn.

Dit is meer dan het dubbele van de prijs. Het zou zijn als investeren in een Axie voordat mensen weten wat het was. En het is altijd beter om vroeg te investeren in lucratieve projecten.

Dit is de belangrijkste reden waarom Metacade vanuit investeringsperspectief een betere gok zou kunnen zijn dan Axie Infinity.

Afgezien hiervan zullen zowel Metacade als Axie Infinity de metaverse in 2023 en daarna veranderen.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.