Crypto vs. inflatie: top 3 prijsvoorspelling Solana (SOL), Poladot (DOT) en Metacade (MCADE)

Door:
op Jan 13, 2023
Listen to this article
  • Cryptobeleggingen kunnen onaangetast blijven door inflatie
  • Ondanks Solana's belofte, hebben de connecties met FTX een negatieve impact op de prijs
  • Metacade's op de community gerichte gaming hub lijkt een veelbelovende investering

Hoewel cryptocurrency niet zo vatbaar is voor inflatie als door de overheid gesteund geld, zijn er enkele factoren die de algehele crypto markt beïnvloeden. De waarde van crypto daalde over de hele linie na de crash van FTX, waarbij grote projecten zoals Solana en Polkadot waarde verloren. Prijsvoorspellingen voor Solana en Polkadot zijn onzeker, maar veel experts denken dat deze tokens zich in de loop van de tijd kunnen herstellen.

Een nieuw crypto project genaamd Metacade (MCADE) heeft de effecten van het FTX-schandaal en de inflatie echter grotendeels vermeden en zou de komende jaren grote winsten kunnen opleveren.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Wat is Solana (SOL)?

Solana (SOL) is een open-source blockchain die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om een ultrasnel en zeer veilig platform te bieden voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps). Bovendien biedt Solana een nieuw proof-of-history consensus algoritme dat is ontworpen om 50.000 transacties per seconde te verwerken, bijna zonder finaliteitstijden.

Het netwerk biedt ontwikkelaars en bedrijven een veilige en kosteneffectieve methode om blockchain-technologie voor verschillende doeleinden te integreren. Solana ondersteunt DeFi, NFT’s en gaming-applicaties en biedt naadloze integraties in gegevensbronnen van derden en een soepele gebruikerservaring.

Solana heeft ook een mobiele telefoon ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor gebruik met blockchain-services. Hoewel Solana veelbelovend is als een layer 1-blockchain, is het minder betrouwbaar gebleken dan andere netwerken, waarbij het tussen 2021 en 2022 bij zeven verschillende crashes is uitgeschakeld.

Prijsvoorspelling Solana (SOL)

De prijsvoorspelling voor Solana wordt momenteel onder de loep genomen, omdat er onzekerheid bestaat over de toekomst van het netwerk na de ineenstorting van FTX – een van de belangrijkste supporters van het ecosysteem. Er wordt echter algemeen verwacht dat Solana zich in de loop van de tijd zal loskoppelen van het evenement, aangezien het ecosysteem zichzelf in stand houdt en een afzonderlijke zakelijke entiteit is.

Dat in gedachten houdende zou de prijsvoorspelling voor Solana in de komende 12 maanden lager kunnen blijken te zijn dan voor andere cryptocurrencies, aangezien investeerders terughoudend zijn en duidelijkheid zoeken over de situatie. De prijs is momenteel echter $12 en de prijsvoorspelling voor Solana in 2024 is $75 – een winst van 6x.

Wat is Polkadot (DOT)?

Polkadot (DOT) is een ambitieus blockchain-protocol dat een volledig onderling verbonden en interoperabel blockchain-ecosysteem mogelijk wil maken. Polkadot is ontwikkeld als een chain van de volgende generatie die de kenmerken van traditionele blockchains combineert met andere netwerken, zoals sharded chains, gedistribueerde ledgers en cloud computing.

Met Polkadot kunnen meerdere blockchains met elkaar communiceren, allemaal verbonden onder één netwerk. Het DOT-token overbrugt twee of meer Polkadot-enabled blockchains, waardoor een hoger niveau van interoperabiliteit wordt bereikt. Het is een layer 0-oplossing die gebruikers en applicaties in het hele Web3-ecosysteem kan verbinden.

Polkadot belooft een efficiënter en veiliger systeem voor ontwikkelaars. Het project kan bepaalde inefficiënties oplossen die ten grondslag liggen aan het gebruik van blockchain, inclusief beveiligingsrisico’s die gepaard gaan met het overbruggen van activa over verschillende blockchain-netwerken. Het is een top 10 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en heeft het potentieel om in de loop van de tijd een revolutie teweeg te brengen in hoe we denken over blockchain-technologie.

Prijsvoorspelling Polkadot (DOT)

DOT is met meer dan 90% gedaald sinds de piek tijdens de bullmarkt van 2021. Als gevolg hiervan bevindt het DOT-token zich bijna onderaan, en hoewel er nog meer nadelen kunnen komen, lijkt de huidige prijs van $4,54 een geweldige positie om in te stappen bij DOT.

De prijsvoorspelling van DOT voor 2024 is $32, een winst van 7x ten opzichte van het huidige niveau. Als DOT dit weerstandsniveau doorbreekt, is het volgende doel $45, met een nieuw record ooit in zicht op $54.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade (MCADE) wordt het grootste GameFi-platform in zijn soort. Het project ontwikkelt een door de community aangestuurde arcade die gebruikmaakt van blockchain-technologie om een verbeterde game-ervaring te bieden. In de Metacade kunnen spelers een breed scala aan verschillende games spelen en op verschillende manieren MCADE-tokens verdienen.

Web3-gebruikers en GameFi-spelers krijgen een centrale locatie om samen te komen, verschillende klassieke games te spelen en de populairste alfa in blockchain-gebaseerde gaming te ontdekken. Metacade wordt een echte community-hub, die spelers beloont met MCADE-tokens voor het plaatsen van beoordelingen en het delen van inzichten. Metacade zal ook helpen om Web3-gebruikers in contact te brengen met betaalde vacatures.

De Metacade-community krijgt toegang tot exclusieve bètatestrollen, waar ze feedback kunnen geven aan game-ontwikkelaars en een centrale rol kunnen spelen bij de productie van nieuwe games. Metacade zal ook zijn Metagrants-programma lanceren, waarmee financiering wordt verstrekt aan veelgevraagde blockchain-games, terwijl het project de vooruitgang in de GameFi-sector probeert te stimuleren.

Prijsvoorspelling Metacade (MCADE)

Het MCADE-token is net begonnen met zijn presale evenement, dat tot nu toe een groot succes is geweest. Tijdens de bètafase werden in slechts drie weken 140.000.000 MCADE-tokens verkocht, aangezien het project meer dan $1 miljoen aan financiering opleverde. Nadat de presale is voltooid, wordt verwacht dat de prijs van MCADE omhoog schiet, omdat veel investeerders denken dat het token te laag geprijsd is.

In 2023 zou MCADE in waarde kunnen stijgen tot $1 – een stijging van 50x vanaf het einde van de presale. Aangezien het project gloednieuw is en een enorme waarde biedt in zijn ecosysteem, verwachten analisten de komende jaren een enorme piek.

Metacade is zonder twijfel de beste investering

De Metacade-presale is een zeldzame kans om op de begane grond van een groot cryptoproject in te stappen. Het lijkt erop dat MCADE tijdens elke fase van de presale uitverkocht raakt, waardoor deelnemers een beperkte tijd hebben om mee te doen tegen de huidige prijs van $0,01.

Metacade is in trek en lijkt klaar om te exploderen. Om deze reden zou het een van de beste investeringen kunnen zijn om je te beschermen tegen de inflatie en tegelijkertijd voor te bereiden op de bullmarkt in 2024-25.

Je kunt Solana- en Polkadot-tokens hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.