Tron (TRX) prijsvoorspelling 2025: zal Metacade (MCADE) TRX overtreffen?

Door:
op Jan 18, 2023
Listen to this article
  • Metacade-prijsvoorspelling suggereert dat MCADE tegen 2025 omhoog zal schieten naar $5
  • Meer gematigde winsten worden verwacht met de prijsvoorspelling van Tron voor 2025
  • MCADE zou de investeringsmogelijkheid van 2023 kunnen zijn

Het is geen geheim dat 2022 een van de meest uitdagende jaren is geweest waarmee crypto markten jarenlang te maken hebben gehad. Ondanks de vrees dat deze crypto winter op de lange termijn zou kunnen aanhouden, suggereert de geschiedenis dat er betere tijden voor investeren in crypto in het verschiet liggen.

In het verleden werd elke bullmarkt gevolgd door een langdurige bearmarkt die de prijzen over de hele linie zag dalen. Marktherstel vindt traditioneel plaats wanneer de Bitcoin (BTC) halving plaatsvindt. Met de volgende halvering gepland voor begin 2024, zijn de prijsvoorspellingen voor Tron (TRX) en de nieuwkomer, Metacade (MCADE), als we 2023 ingaan.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

MCADE-prijsvoorspelling 2025: is $5 mogelijk?

Met het nieuws dat de bèta-presale fase van Metacade in drie weken uitverkocht was en meer dan $1,3 miljoen opbracht, suggereren prognoses dat de waarde van MCADE waarschijnlijk zal stijgen zodra de presale is afgelopen.

Voorspellingen zijn dat MCADE de $1-barrière in 2023 zou kunnen doorbreken, waardoor beleggers in de presale minstens 50x winst kunnen behalen vóór het BTC halving evenement. Zodra dat is gebeurd, in 2025, kan MCADE $5 bereiken en zelfs $7 tijdens de volgende bullmarkt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het investeren in crypto.

Wat is Metacade?

Metacade is de grootste GameFi one-stop-shop van de metaverse voor fans van virtueel gamen die willen rondhangen en deel uit willen maken van een community van gelijkgestemde mensen. Het platform biedt het meest uitgebreide op blockchain gebaseerde aanbod van play-to-earn (P2E) games met de mogelijkheid

om terloops te spelen tegen vrienden en familie of, serieuzer, in online toernooien tegen gamers van over de hele wereld.

Naast de play-to-earn mogelijkheid kunnen leden van de community geld verdienen via create-to-earn op het platform, waarbij crypto beloningen worden verstrekt voor sociale interactie met de hub. Gaming beoordelingen, het delen van kennis en waardevolle tips over het platform leveren gebruikers allemaal een passief inkomen op na het investeren in crypto. 

Plannen zijn onder meer om tegen het vierde kwartaal van 2024 een volwaardige gedecentraliseerde autonome organisatie te worden, wanneer de community het bestuur en de toekomstige richting van het platform zal leiden. Daarnaast heeft het work-to-earn initiatief tot doel de bredere GameFi-industrie te helpen door banen te bieden aan leden van de community die een carrière in de Web3-ruimte willen opbouwen.

Hoe werkt Metacade?

Metacade is gebouwd rond een zelfvoorzienend ecosysteem dat zijn inkomsten genereert via een van de verschillende inkomstenstromen, waaronder advertenties, het vrijgeven van externe speltitels op het platform en het hosten van vacatures. Deze fondsen drijven de play-to-earn mogelijkheden van de hub aan en worden geherinvesteerd in de ontwikkeling van Metacade en de GameFi-markt.

Deze herinvestering wordt benadrukt met het baanbrekende Metagrants programma, waarbij ontwikkelaars financieringsaanvragen indienen om de creatie van nieuwe exclusieve titels voor de community te ondersteunen. Elke MCADE-tokenhouder stemt over de levensvatbaarheid en aantrekkingskracht van het project, waarbij de meest populaire een subsidie ontvangt om het ontwerp en de ontwikkeling te ondersteunen. De eerste Metagrants worden in het derde kwartaal van 2023 gedistribueerd en de eerste nieuwe titels komen in het eerste kwartaal van 2024 op het platform.

Tron-prijsvoorspelling 2025: kan het 5x in waarde stijgen?

Tron‘s native TRX-token is een relatief stabiele valuta met betrekking tot prijsschommelingen, voornamelijk vanwege de langdurige vestiging als een betrouwbare blockchain-provider. Bovendien heeft TRX bewezen volatiliteit in de markt op te vangen vanwege de hoge liquiditeit. Hoewel dit goed nieuws is voor bestaande tokenhouders tijdens bearish marktomstandigheden, leidt het ook tot lagere winsten bij investeren in crypto tijdens bullish omstandigheden.

De hoge liquiditeitsniveaus komen de prestaties van de blockchain van Tron ten goede, waardoor snelle transacties tegen lage kosten mogelijk zijn. Dit heeft echter ook invloed op het vermogen van TRX om te stijgen op dezelfde manier waarop MCADE wordt voorspeld. Experts voorspellen dat tegen de tijd dat de bullmarkt van 2025 verschijnt, TRX 5x zal zijn gestegen tot $0,26, wat houders matige winsten oplevert.

Wat is TRX?

TRX is de native cryptomunt voor de Tron-blockchain. Dankzij zijn indrukwekkende transactie vermogen is Tron een veelgebruikte blockchain voor het wereldwijd uitvoeren van financiële transacties. De blockchain van Tron herbergt veel DeFi-services en dApps, waaronder gedecentraliseerde exchanges (DEX), metaverse games en borrowing protocols.

De indrukwekkende snelheid waarmee de blockchain van Tron transacties kan uitvoeren, tot 2000 transacties per seconde (TPS), betekent dat het regelmatig honderden miljoenen dollars per dag verwerkt. Vergeleken met de 10 TPS-mogelijkheden van Ethereum, is de waarde van Tron voor klanten vanzelfsprekend. Bovendien kunnen klanten een blokeindigheidstijd van slechts drie seconden verwachten.

Dus hoewel de Tron prijsvoorspelling minder optimistisch is dan die van andere valuta’s, maakt de betrouwbare en hoogwaardige service het tot een uitstekende keuze voor investeren in crypto voor iedereen die stabiele rendementen met een laag risico wil ervaren.

Metacade heeft de komende jaren het grootste potentiële rendement

De rijke roadmap van Metacade, die kan worden bekeken in hun whitepaper, zou het platform de GameFi-sector de komende jaren kunnen laten leiden op het gebied van innovatie en groei. Met zijn geavanceerde play-to-earn engine en het aanbod aan games dat zich blijft ontwikkelen, wordt van gamers verwacht dat ze massaal naar de community komen.

De huidige presale waarde van het MCADE-token van $0,01 lijkt ondergewaardeerd en biedt mensen die willen investeren in crypto een uitstekende mogelijkheid om een coin met een hoog potentieel te kopen tegen extreem lage prijzen. Met de waarde van MCADE die met elke presale fase blijft stijgen tot een uiteindelijke waarde van $0,02 en voorspellingen die voorspellen dat MCADE mogelijk de $1 in 2023 zal breken, zou Metacade de grootste mogelijkheid voor het investeren in crypto van 2023 kunnen zijn.

Je kunt TRX hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.