4 redenen waarom Metacade niks voelt van de crypto crash

Door:
op Jan 31, 2023
Listen
  • Metacade is een disruptief nieuw project in de gamingmarkt met een waarde van $200 miljard
  • Het project trekt enorm veel aandacht vanwege de vele positieve factoren
  • De presale van Metacade is snel uitverkocht en zal waarschijnlijk niet lang open blijven

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Het is een ongelooflijk gevoel om een crypto investering te vinden in een vroeg stadium en waarvan je denkt dat deze hoge winsten zal opleveren. In de meeste gevallen ben je lang bezig met het uitzoeken welke projecten de moeite waard zijn als je wil investeren in crypto, zeker te midden van een crypto crash.

Metacade trekt de aandacht van beleggers die investeren in crypto en daarbuiten, aangezien veel ervaren investeerders het potentieel ervan zien. Terwijl de meeste projecten moeite hebben met de crypto crash, voelt Metacade er helemaal niks van. Metacade heeft tijdens de presale al meer dan $3,5 miljoen opgehaald en in negen weken tijd meer dan 360 miljoen tokens verkocht.

Met zoveel gaande voor dit nieuwe project, is het moeilijk om slechts één reden te geven waarom Metacade op dit moment onaantastbaar is en geen last heeft van de crypto crash. Er zijn vier factoren die een rol spelen. Eerst is het belangrijk om te begrijpen wat het project doet.

Wat is Metacade?

Metacade wordt de grootste door Web3 aangedreven arcade, die gaming fans de kans biedt om een inkomen te verdienen terwijl ze ongelooflijke titels spelen in het Metacade play-to-earn (P2E)-ecosysteem.

Beloningen zijn in het hele project belangrijk. Gebruikers worden beloond voor gaming en vele andere interacties, zoals competitief in toernooien gamen en voor het bijdragen aan het platform door game beoordelingen te schrijven of alfa te delen. Dit zorgt voor een enorme financiële stimulans die zal leiden tot gebruikersacceptatie en een hoog momentum, aangezien de netwerkeffecten pas echt beginnen in 2023.

Uit de whitepaper van het project wordt duidelijk dat het project tot in de puntjes is gepland.

Hoe werkt MCADE?

Het project gebruikt utility-token MCADE om het ecosysteem van stroom te voorzien. MCADE is niet alleen de primaire uitwisselingsmethode op het platform – het wordt gebruikt voor alles van toernooikosten tot het kopen van merchandise – maar het kan ook worden ingezet om tokenhouders bij te laten dragen aan het platform door tokens toe te wijzen en in ruil daarvoor een passief inkomen te verdienen.

Het project beschikt ook over een innovatieve nieuwe functie, bekend als Metagrants, die een stimulans biedt voor verschillende belanghebbenden om het ecosysteem te ontwikkelen. Gaming ontwikkelaars kunnen hun ideeën pitchen voor de community, waarbij MCADE-houders periodiek stemmen over aan welke projecten geld moet worden toegewezen. Dit zorgt ervoor dat de community in staat is om de toekomstige richting van het platform vorm te geven en tegelijkertijd een hype opbouwt voor nieuwe game-releases.

Er gebeurt veel, dus welke factoren dragen het meest bij aan de enorme belangstelling voor het project?

1. Een toch al enorme industrie verstoren

Gaming is een enorme en groeiende industrie, groter is dan films en sport samen. Door gebruik te maken van een reeds gevestigde gaming sector, kan Metacade profiteren van de bestaande belangstelling en de zorgen van de crypto crash vermijden.

Dit betekent dat het team zich uitsluitend kan concentreren op de producten, aangezien de markt goed wordt begrepen. Het betekent ook dat als Metacade zelfs maar een klein deel van de markt van $200 miljard kan veiligstellen, houders van het token astronomische rendementen kunnen verwachten.

2. Geweldige token utility

Het MCADE-token is van cruciaal belang voor het functioneren van het platform, waardoor het voorbestemd is voor enorme stijgingen wanneer de acceptatie van het platform echt van start gaat. Aangezien steeds meer gebruikers het token moeten kopen voor toegang tot het ecosysteem en gaming met vrienden. Kortom, de FOMO niveaus zullen hoog zijn, en dat zal aanzienlijke winst opleveren.

Omdat het project ook goed ontworpen staking functies bevat, zullen veel beleggers die investeren in crypto graag achterover leunen en een passief inkomen binnenhalen terwijl hun belangrijkste MCADE-belang tegelijkertijd in waarde groeit.

3. Grote beleggers die investeren in crypto zien het potentieel

Het is geen verrassing om te horen dat een aantal grote beleggers die investeren in crypto al grote hoeveelheden Metacade hebben veiliggesteld. Degenen met de grootste middelen zijn namelijk zelfs tijdens een crypto crash in staat om de projecten met een hoog potentieel vroegtijdig te identificeren.

Grote beleggers die investeren in crypto zijn erop uit om voor de lange termijn ergens in te stappen, omdat ze profiteren van zowel staking als het verstrekken van tokenliquiditeit. Dit biedt extra zekerheid voor kleinere investeerders dat het project zeer wenselijk is, nog een reden waarom het project immuun zou kunnen zijn voor de crypto crash.

4. Serieuze planning op het gebied van veiligheid en beveiliging

Nu het project wordt gecontroleerd door de gerespecteerde auditorganisatie Certik, weten investeerders dat het Metacade-team beveiliging serieus heeft genomen en veel potentiële risico’s op het platform heeft verminderd.

Bovendien heeft Metacade geen toegang tot de wallet van gebruikers. Interne transacties vereisen twee of meer persoonlijke sleutel handtekeningen om transacties op het platform te verzenden. Beveiliging is slechts een reden te meer waarom beleggers die investeren in crypto en gaming graag bij de presale willen instappen.

Is Metacade de moeite waard bij het investeren in crypto?

Het is duidelijk dat Metacade een zeldzame kans binnen de crypto crash is en dat het project steeds meer aandacht blijft trekken. Bovendien is zeker dat de kans om vroeg mee te doen tegen lage prijzen niet veel langer zal duren. Slimme beleggers die investeren in crypto begrijpen namelijk dat de crypto crash waarschijnlijk helemaal geen invloed zal hebben op Metacade.


Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale.