CROWN kondigt stemrecht voor films aan, terwijl crypto doorbijt

Door:
op Jan 31, 2023
Listen
  • Crypto is verwoest, vooral de metaverse, maar er zijn nog steeds bedrijven actief
  • De val van Metaverse wordt gesymboliseerd door de val van Facebook sinds de rebranding als Meta
  • CROWN kondigt stemrecht aan voor aankomende films, ondanks aanhoudende strijd van de metaverse

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Het zou je kunnen worden vergeven als je denkt dat, gezien het bloedbad van de crypto-terugval in 2022, de innovatie in de ruimte voorbij is.

Maar er zijn nog bedrijven actief in de ruimte.

Het doel van het vergroten van de toegankelijkheid wordt vaak in cryptokringen rondgestuurd als een potentieel voordeel van cryptocurrency. Hoewel financiële applicaties meestal de go-to zijn, zijn er ook ambities om verder te gaan.

Amusement is zo’n voorbeeld. Consumenten hebben van oudsher nooit invloed gehad op de creatieve richting van de producties van een bedrijf, of in ieder geval niet rechtstreeks. Deze week kondigde een metaverse-bedrijf aan dat het tokenhouders de mogelijkheid zal geven om te stemmen op personages in drie aankomende animatiefilms.

De films hebben naar verwachting een budget tussen de $15 en $16 miljoen en worden gemaakt door T&B Media Global. Het omgekeerde bedrijf dat fans het recht geeft om op deze personages te stemmen, is het CROWN Token Project.

De drie aankomende films zijn getiteld Looking for Gods, Forestias en Blue City.

Natuurlijk is de concurrentie hier hevig en is de ruimte het afgelopen jaar verwoest. Waar metaverse vroeger een modieuze uitdrukking was die een onbekende toekomst beloofde, is het nu bijna symbolisch voor hysterie op de bullmarkt op het hoogtepunt van de nulrente, gelddrukbonanza van de pandemiejaren.

We hebben Facebook zien worstelen na de rebranding als Meta, waarbij vorige maand duizenden werknemers werden ontslagen. De aandelenkoers daalde met 70% in een jaar na de rebranding naar Meta en de omarming van de metaverse. Zelfs na de tech-brede rally van de afgelopen weken is het nog steeds meer dan 50% gedaald.

Als Meta het moeilijk heeft, stel je dan maar eens voor hoe erg het is voor de kleinere bedrijven.

Desalniettemin gaat de show door, en projecten zoals CROWN zijn gericht op het bouwen en genereren van enig nut voor degenen die nog steeds geloven.

Of er succes kan worden geboekt in dit nieuwe paradigma van hoge rentetarieven, met crypto’s reputatie in de goot, valt nog te bezien.