Ad

Waarom stijgt Cartesi (CTSI) met dubbele cijfers te midden van een bredere marktcorrectie?

Door:
op Apr 19, 2023
Listen
  • Op het moment van schrijven handelt Cartesi (CTSI) tegen $0,2905, een stijging van meer dan 18%.
  • Ter vergelijking: de bredere crypto-marktkapitalisatie is vandaag met meer dan 4% gedaald.
  • Cartesi is een toepassingsspecifieke rollups-uitvoeringslaag met een Linux-runtime.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Bij wat lijkt op een schaap in een groep hyena’s, heeft Cartesi (CTSI) een sterke bullish trend behouden, zelfs terwijl de bredere cryptomarkt een klap kreeg te midden van massale uitverkoop.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

De prijs van Cartesi is met bijna 19% gestegen, terwijl de zwaargewichten van cryptocurrency zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) met respectievelijk 3,65% en 6,07% zijn gedaald.

Wat is Cartesi?

Copy link to section

Cartesi is een toepassingsspecifieke uitvoeringslaag van een blockchaintoepassing die een Linux-runtime gebruikt. Met de virtuele RISC-V-machine kunnen ontwikkelaars tientallen jaren open-sourcecodes importeren in hun blockchain-applicaties en gedecentraliseerde applicaties bouwen met behulp van hun favoriete bibliotheken, compilers en andere beproefde open-sourcetools.

Cartesi Rollups kunnen worden ingezet als laag 2 op de Ethereum-blockchain en als laag 3 op blockchains zoals Optimism, Arbitrum en zkEVM.

Cartesi’s native token heet CTSI en is ontworpen om te fungeren als een koppeling tussen protocolbeheer en extra gemak en tijdigheid te bieden aan Cartesi DApps. De primaire functie is het ecosysteembeheer van Cartesi

Waarom stijgt de koers van Cartesi (CTSI)?

Copy link to section

Cartesi bracht zeven dagen geleden zijn ecosysteemupdate voor 2023 uit met een korte samenvatting van wat er is gebeurd terwijl de community met Cartesi Rollups een fase nadert die klaar is voor het mainnet.

Eerder dit jaar lanceerde Cartesi ook zijn Community Grants Program (CGP), een door de community aangestuurd pilotprogramma om het netwerk van bijdragers aan het Cartesi-ecosysteem uit te breiden. Als een boost voor de utility van CTSI-tokens, geeft de CPG degenen die CTSI inzetten een actieve bestuursrol bij het toewijzen van subsidieprogramma financiering.

De CPG heeft $1 miljoen beschikbare fondsen voor het financieren van projecten in 2023, wat betekent dat ontwikkelaars die op zoek zijn naar financiering hun aanvraag indienen.

Er staan verschillende community-governance-gestuurde programma’s klaar voor lancering ter voorbereiding op de lancering van een Mainnet voor Cartesi DApps. Deze programma’s omvatten de Honeypot DApp en mainnet-ready aankondiging voor Cartesi Rollups, het Ecosystem Incentives Program, Experimental DApps, Hackathons en Technical Workshops.

De hype die door de komende programma’s is gecreëerd, is de meest waarschijnlijke reden achter de consistente CTSI-prijsstijging sinds het begin van de week.

De prijs van Cartesi is de afgelopen zeven dagen met meer dan 91% gestegen volgens gegevens van CoinCecko.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Crypto