Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

Ripple (XRP) toont potentieel nu netwerkactiviteit historische hoogtepunten bereikt

op May 30, 2023
Listen
  • Ripple haalt de laatste tijd de krantenkoppen en trekt de aandacht van de markt.
  • Het XRP-grootboek registreerde 490.000 24-uurs actieve adressen - het op een na hoogste aantal ooit behaald.
  • De alt is voorbij het cruciale obstakel van $ 0,50 gebroken.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Het Ripple (XRP) grootboek registreerde deze week de op een na grootste gebruikersactiviteit. Het project zag zijn dagelijkse actieve adressen stijgen tot 490.350 van 18.090 tussen 26 mei en 29 mei.

Dat vertegenwoordigt een opmerkelijke toename van 2.600% in 24-uurs gebruikersactiviteit. De DAA-index (Daily Active Addresses) meet het aantal nieuwe wallets dat dagelijks met een netwerk communiceert.

Santiment-gegevens laten zien dat Ripple aanhoudende stijgingen in deze statistiek handhaafde. Dat vertaalt zich in een sterk gestegen netwerkvraag. Bijgevolg heeft dit de afgelopen dagen een opwaarts momentum in de prijs van het activum gekatalyseerd.

19 maart 2023 was de laatste keer dat Ripple vergelijkbare stijgingen van de netwerkactiviteit registreerde. XRP reageerde met opmerkelijke prijsstijgingen en steeg met meer dan 42% binnen tien dagen.

Ondertussen toonde Ripple zijn potentieel door het huidige netwerkactiviteitsniveau gedurende drie opeenvolgende dagen vast te houden. In die context kunnen bullish-enthousiastelingen de komende sessies of weken meer prijsstijgingen verwachten.

Gewogen sentiment nog steeds pessimistisch

Copy link to section

Ondanks de laatste stijging van de gebruikersactiviteit en een prijsstijging van ongeveer 20% in de afgelopen 20 dagen, blijft de sociale perceptie van het project Ripple negatief. Het gewogen sentiment, dat positieve en negatieve vermeldingen meet, laat zien dat de meeste belanghebbenden momenteel pessimistisch zijn over door Ripple uitgegeven tokens.

Desalniettemin kan FOMO van pas komen als het platform het hoge netwerkactiviteitsniveau behoudt. Dat zal waarschijnlijk het opwaartse momentum van Ripple vernieuwen, wat zich vertaalt in indrukwekkende oplevingen.

Prijsvoorspelling XRP

Copy link to section

De prijs van Ripple heeft de stijgende trend behouden sinds hij herstelde van het laatste dieptepunt van $0,42 op 11 mei. Op 30 mei overschreed de altcoin de cruciale weerstandsgrens op $0,05. XRP zweeft sinds 19 april onder deze hindernis. Dat komt als de crypto meer optimisme ziet.

Desalniettemin versnelde de opwaartse golf nadat de netwerkactiviteit van Ripple op 27 mei met meer dan 2.600% was gestegen.

XRP werd op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,51, na een stijging van 4% in de afgelopen dag (gegevens van Invezz.com). Ondertussen blijft de cryptogemeenschap optimistisch over de altcoin. Enthousiastelingen verwachten dat de prijs richting de $0,60 zal stijgen voordat de reis verdergaat naar $1.

Kopers zouden de verkoopmuur van $0,51 moeten overwinnen om indrukwekkende opwaartse bewegingen te verwelkomen. Aankomend nieuws over cryptocurrency blijft cruciaal om de volgende prijsrichting van Ripple te bepalen.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.