Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

TON Foundation stelt 50% verbranding van validatorbeloningen voor

Door:
op Jun 1, 2023
Listen
  • Het voorstel van TON Foundation zou de helft van de netwerktransactiekosten dagelijks verbranden.
  • Verwacht wordt dat het deflatoire effect dagelijks rond de 350-400 Toncoin (TON) zal liggen.
  • Nu is het dagelijkse uitgiftepercentage van TON zo'n 71.000, het circulerende aanbod meer dan 1,47 miljard.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De TON Foundation zoekt validator-goedkeuring voor een voorstel dat een brandmechanisme in het netwerk van Toncoin zou introduceren. Volgens het voorstel zal TON dagelijks 50% van alle transactiekosten vernietigen. Zoals benadrukt door The Block, zijn de totale transactiekosten van TON veel lager in vergelijking met de inzetbeloningen. Hoewel het voorstel de helft van de vergoedingen zou kunnen vernietigen, ontvangen validators nog steeds de andere 50% van de vergoedingen, evenals beloningen voor staking.

Maar in een commentaar op dit aspect merkte Kirill Emelyanenko, de hoofdontwikkelaar van TON, op dat de impact op deflatie waarschijnlijk op de langere termijn zichtbaar zal worden naarmate het netwerk groeit. Op korte termijn zal het 50% vergoedingsverbrandingsmechanisme slechts ongeveer 350-400 TON-tokens permanent uit de circulatie halen – vergeleken met een dagelijkse uitgifte van 71.000 tokens.

Het voorstel wacht nu op een validatiestemming en moet door de meerderheid worden goedgekeurd om te worden aangenomen.

Volgens details van CoinGecko heeft Toncoin momenteel een geschat circulerend aanbod van 1.473.591.410 en een totaal aanbod van 5.057.362.773.

TON lanceerde ook een campagne voor liquiditeitsmining

Copy link to section

Op 31 mei lanceerde de TON Foundation een beloningsprogramma voor liquiditeitsmijnbouw, waarbij deelnemers tot $720.000 aan TON-tokens kregen. De campagne gaat live op 5 juni en loopt tot 30 juni en is bedoeld om gebruikers uit andere blockchain-ecosystemen te stimuleren om deel te nemen aan het Toncoin-ecosysteem.

Julian Tan, DeFi Ecosystem Growth Lead bij TON Foundation, gaf hier commentaar op en verklaarde:

“We zien steeds meer gebruikers van andere ketens migreren naar het snelgroeiende DeFi-ecosysteem van TON, en we verwachten dat deze trend nog verder zal worden versneld met de lancering van deze stimuleringscampagne voor liquiditeitsmining.”

Het geld zal worden verdeeld over drie grote op TON gebaseerde platforms: op AMM gebaseerd DEX-protocol Megaton Finance, gedecentraliseerde uitwisseling DeDust.io en cross-chain DEX-protocol STON.fi.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.