Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

Bitcoin (BTC) miners genereerden in mei $916,6 miljoen, wat de winstgevendheid van de industrie bevestigt

op Jun 4, 2023
Listen
  • Bitcoin-mining zag een maandelijkse inkomstenstijging van 13,7%.
  • De omzet van $916,6 miljoen uit blokbeloningen bevestigt de winstgevendheid van mining.
  • Bovendien toont de toename de aanhoudende groei in de Bitcoin-mining sector.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Terwijl de cryptocurrency-markt in mei de gebruikelijke ups en downs kende, genoten Bitcoin (BTC) mining-computers de afgelopen maand een aanzienlijke stijging van de inkomsten. Een winststijging van 13,7% zorgde ervoor dat deze miners $916,6 miljoen aan inkomsten genereerden. Ondertussen benadrukt de maand-op-maand (MoM) groei de winstgevendheid en aanhoudende groei van de BTC-mining activiteiten.

Bitcoin-miners genereren voornamelijk inkomsten uit blokbeloningen – toegekend na transactievalidatie en het waarborgen van platformveiligheid. In die context duidt de stijging van de inkomsten op de winstgevendheid van Bitcoin-mining. Dat trekt meer miners naar de blockchain, waardoor de beveiliging wordt verhoogd.

Bitcoin mining is nog steeds een lucratieve business

Copy link to section

De aanzienlijke stijging van de inkomsten toont aan dat Bitcoin-mining nog steeds lucratief is. Meer individuen die zich als miners bij het netwerk voegen, dragen bij aan extra rekenkracht, waardoor de inkomsten uit mining toenemen. Bovendien bevestigt de winststijging de veerkracht en gezondheid van de Bitcoin-blockchain.

Bitcoin-mining blijft cruciaal om de integriteit en veiligheid van de blockchain te waarborgen. Ondertussen ontvangen miners beloningen als stimulans om decentralisatie en continue werking van het BTC-platform te waarborgen. Omzetstijgingen trekken wereldwijd miners aan, waardoor de industrie verder wordt versterkt.

Ook toont een stijging van de Bitcoin-mining inkomsten een verhoogde acceptatie van en interesse in digitale activa. Terwijl de graadmeter crypto acceptatie en erkenning door de massa ziet, zien mining bronnen een sterke vraag, waardoor de beloningen voor de miners toenemen.

Bovendien blijven gerenommeerde mijnbouwbedrijven hun activiteiten uitbreiden. Onlangs kocht het bedrijf CleanSpark 12.500 Bitmain-machines. Het profiteerde van verlaagde prijzen en kon de apparatuur voor $40,5 miljoen krijgen. Desalniettemin presenteerde dat Bitcoin-mining als een lucratieve onderneming, ondanks prijsproblemen.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.