Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

CoinNess en Ness LAB bundelen krachten voor de overgang naar Web3

Door:
op Jun 9, 2023
Listen
  • CoinNess, een Zuid-Koreaanse crypto-informatiebron, kondigt een strategisch partnerschap aan met Ness LAB.
  • Het partnerschap heeft tot doel de Web3-transitie van het CoinNess-platform te versnellen.
  • CoinNess en Ness LAB delen een visie voor de toekomst van blockchain-technologie.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

CoinNess, een in Zuid-Korea gevestigd platform voor cryptocurrency, blockchain-informatie en resources, kondigde in een persbericht van donderdag een strategisch partnerschap aan met Web3-ontwikkelingsbedrijf Ness LAB.

Ness LAB is een blockchain-onderzoeksbureau dat gelooft dat blockchain-technologie de manier waarop toegang tot informatie wordt verkregen, moet transformeren. CoinNess deelt een vergelijkbare visie en hoopt samen te werken en “een rechtvaardiger en inclusiever ecosysteem te creëren dat gebruikers over de hele linie ten goede komt”, aldus het persbericht.

Web3-overgang van het CoinNess platform

Copy link to section

De strategische doelstelling van het partnerschap zal zich richten op de Web 3-transitie van het CoinNess-platform. Door blockchain-technologie te integreren met de hulp van Ness LAB, wil CoinNess de transparantie en veiligheid van zijn gemeenschapsfuncties verbeteren. Deze samenwerking zal resulteren in een robuustere en boeiendere ervaring voor gebruikers, waardoor een vertrouwde omgeving wordt gegarandeerd die wordt gekenmerkt door veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Strategische partnerschappen tussen prominente spelers in de blockchain, cryptocurrency en investeringsruimten zijn cruciaal voor het stimuleren van gebruikersacceptatie en onboarding. De overeenkomst tussen CoinNess en Ness LAB, met hun overlappende synergieën, zal naar verwachting de blockchain-industrie vooruit helpen en snelle vooruitgang naar belangrijke mijlpalen en doelen in de industrie vergemakkelijken.

  • Save

CoinNess staat bekend om het bieden van gepersonaliseerde ervaringen aan investeerders, het aanbieden van een scala aan inhoud, waaronder nieuwsupdates, on-chain data en interactieve community-functies. Door gebruik te maken van CoinNess kunnen investeerders hun crypto-ervaringen aanpassen en beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Aan de andere kant is Ness LAB toegewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor de uitdagingen waarmee de blockchain-industrie wordt geconfronteerd, met een focus op transparantie en decentralisatie. Het bedrijf zet zich ook in voor “het bouwen van een gedecentraliseerd, transparant en veilig ecosysteem dat een eerlijke en efficiënte uitwisseling van waarde mogelijk maakt”, merkt het persbericht op.

  • Save
  • Save