Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

Terra Luna Classic kondigt bug bounty-programma aan om kwetsbaarheden te elimineren

op Jul 5, 2023
Listen
  • De ontwikkelaar van Terra Luna Classic, L1TF, heeft een bountyprogramma voor bugs geïntroduceerd.
  • Het initiatief nodigt deelnemers uit om netwerkkwetsbaarheden te melden of op te lossen.
  • Het programma heeft geleid tot speculaties over mogelijke prijsstijgingen van de LUNC.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De ontwikkelaarsgroep Joint L1 Task Force van Terra Luna Classic introduceert een bountyprogramma voor bugs. De verhuizing nodigt beveiligingsonderzoekers, ethische hackers en ontwikkelaars uit om mogelijke kwetsbaarheden binnen de blockchain te identificeren, te rapporteren en (of) op te lossen.

De J1TF zal donaties van de cryptocurrency-gemeenschap gebruiken om de bounty-beloningen en -stimulansen te financieren.

Het bug bounty-programma van Terra Luna Classic

Copy link to section

J1TF-projectmanager LuncBurnArmy tweette dat voorstel 1160 (Luna Classic bug bounty-programma) klaar was om te stemmen. Nu de groep ernaar streeft om de circulerende USTC- en LUNC-voorraad in het derde kwartaal te verminderen, blijft het van cruciaal belang om mogelijke bugs binnen het Terra Luna-netwerk uit te roeien, vooral na de laatste upgrades.

  • Save

Het bounty-programma zal de blockchain stabiliseren en de beveiliging versterken, terwijl het zorgt voor verbeterde functionaliteit en beloningen voor deelnemers die kwetsbaarheden identificeren. Aanvankelijk plande de L1 Task Force 50 miljoen LUNC-tokens om het initiatief in Q3 te financieren.

Het programma nodigt onafhankelijke ontwikkelaars, beveiligingsexperts en leden van de gemeenschap uit om de wettelijke richtlijnen en ethische normen te handhaven. Dat kunnen individuen zijn die kwaadaardige activiteiten kunnen vermijden.

Het beloningsmodel

Copy link to section

Deelnemers kunnen op verschillende manieren van bug bounty-bonussen genieten, waaronder prijzen voor bevestigde beveiligingszwakheden, met meer stimulansen voor het ontwikkelen van patches. Bovendien variëren de beloningen tussen 150.000 LUNC en 20 miljoen LUNC-tokens. Terra Luna Classic-validators en de community hebben tot nu toe het voorstel gesteund.

LUNC prijsvooruitzicht

Copy link to section

Crypto-prijzen flitsten de afgelopen dag met bearish acties, aangezien Bitcoin ver boven de $30K voet vindt. De bellwether-crypto verloor de afgelopen 24 uur 0,77% aan zijn perstijdwaarde van $30.782. De alt-markt blijft fluctueren als gevolg van de acties van Bitcoin.

Ondertussen vertegenwoordigt het bug bounty-programma een cruciale stap voor de Terra Luna Classic-blockchain. Terwijl marktdeelnemers nadenken over hoe het initiatief de prijsacties van LUNC zal beïnvloeden, wordt de altcoin verhandeld tegen $0,000087.

Gezien het sterk gestegen handelsvolume in de afgelopen 24 uur, vertoont LUNC bounce-back signalen. Verder zal de lancering van het laatste programma waarschijnlijk leiden tot bullishness, wat prijsherstel op korte termijn zal katalyseren. Brede marktondersteuning kan ervoor zorgen dat de altcoin $0,001 bereikt voordat deze klimt naar een langetermijndoelstelling van $0,001.

  • Save
  • Save