Ad

COMP-token van Compound stijgt nu open rente van futures stijgt

Door:
op Jul 26, 2023
Listen
  • De cryptovaluta van Compound was woensdag een van de best presterende munten.
  • De open interesse in de termijnmarkt steeg tot meer dan $120 miljoen.
  • De focus verschuift nu naar het komende rentebesluit van de Fed.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De prijs van het COMP-token van Compound steeg deze week terwijl de totale waarde vergrendeld (TVL) van het netwerk in het ecosysteem ook steeg. Het token steeg naar $70, het hoogste niveau sinds maandag. De prijs was ruim 16% hoger dan het laagste niveau van deze week.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Openstaande rente Compound stijgt

Copy link to section

Compound, is een gedecentraliseerde financiering van leningen (DeFi) protocol waarmee mensen geld kunnen lenen en uitlenen. Het is een groot platform met een totale vergrendelde waarde van meer dan 1,7 miljoen ETH, wat overeenkomt met meer dan $3 miljard. Dit maakt het het zevende grootste DeFi-protocol ter wereld.

De prijs van COMP steeg naarmate de openstaande rente van het token bleef stijgen. Gegevens verzameld door Coinglass laten zien dat de openstaande rente op 16 juli steeg tot meer dan $170 miljoen na de uitkomst van de Ripple vs SEC-zaak.

Hoewel de openstaande belangstelling de laatste tijd is afgenomen, schommelt deze nog steeds op het hoogste niveau in meer dan een jaar. Op woensdag herstelde de rente zich tot meer dan $122 miljoen. Het grootste deel van deze interesse komt van Binance, Bybit, OKX en Kraken.

Compound open interest

Open rente is een belangrijk getal op de termijnmarkt dat het aantal termijncontracten weergeeft van deelnemers die nog niet zijn afgewikkeld. Een hoger open rentecijfer wordt gezien als iets positiefs voor een financieel actief.

Ondertussen is het volume van verhandelde COMP-tokens in de afgelopen 24 uur met meer dan 115% gestegen. Volgens CoinMarketCap bedroeg het volume meer dan $220 miljoen. Binance heeft hierin nog steeds het grootste marktaandeel en wordt gevolgd door Coinbase, KuCoin en Kraken.

Fed besluit komt eraan

Copy link to section

Andere cryptocurrencies die het de afgelopen 24 uur goed hebben gedaan zijn Theta Network, Maker’s MKR, Dogecoin en Trust Wallet Token. Ze hebben allemaal een hogere openstaande rente op de termijnmarkt gezien.

De volgende belangrijke katalysator voor COMP en andere cryptocurrencies zal het aanstaande rentebesluit van de Federal Reserve zijn. Zoals ik in dit artikel schreef, geloven analisten dat de Fed de rente met 0,25% zal verhogen. Als dit gebeurt, zal de bank deze tarieven naar het hoogste niveau sinds 2001 opdrijven.

Positief is dat de meeste analisten denken dat de bank zal aangeven dat dit de laatste renteverhoging dit jaar zal zijn. De inflatie is gedaald tot 3,0% terwijl de arbeidsmarkt aan het verzwakken is. Een milde toon van de Fed zal positief zijn voor Compound en andere cryptocurrencies.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Compound THETA Trust Wallet XRP Crypto