Ad

Filecoin FVM DeFi TVL stijgt naar recordhoogte, FIL prijs deinst terug

Door:
op Sep 20, 2023
Listen
  • -Filecoin's FVM ziet zes maanden na de lancering sterke groei.
  • -De totale waarde vergrendeld (TVL) op zijn platform is naar een recordhoogte gestegen.
  • Uit gegevens blijkt dat de TVL is gestegen naar meer dan $82 miljoen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Het ecosysteem van Filecoin doet het goed, zelfs nu de cryptowinter voortduurt. Uit de meest recente gegevens blijkt dat de instroom van Filecoin Virtual Machine (FVM) de afgelopen maanden naar een recordhoogte is gestegen.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Uit gegevens van DeFi Llama blijkt dat de totale waarde (TVL) in het ecosysteem is gestegen tot meer dan $82 miljoen. In FIL-termen blijkt uit gegevens dat de TVL de afgelopen maanden is gestegen naar meer dan 24 miljoen FIL.

De grootste speler in FVM is GLIF Pools Infinity, wiens TVL is gestegen naar meer dan $27,5 miljoen. Andere grote spelers in het ecosysteem zijn STFIL, THemis Pro, MineFi, SFT Protocol en Filet Finance. Acht van de FVM-platforms hebben een TVL van meer dan $1 miljoen.

In cijfers uitgedrukt hebben meer dan 2.600 tokenhouders gestort in GLIF en meer dan 2 miljoen in stFil. Al deze groei heeft ertoe bijgedragen dat Filecoin Virtual Machine de 32e grootste speler in de DeFi-industrie is geworden. Het is groter dan platforms als Near, Waves, EOS, Tezos, Hedera Hashgraph en Aptos.

Om te beginnen is Filecoin een van de grootste disruptors in de blockchain-industrie. Het netwerk gebruikt een gedecentraliseerde strategie om de bestandsopslagindustrie te ontwrichten. Iedereen met een computer kan voor opslagruimte zorgen en geld verdienen.

Filecoin heeft de afgelopen maanden zijn mogelijkheden uitgebreid. Filecoin Virtual Machine is bijvoorbeeld een platform dat het voor ontwikkelaars mogelijk maakt om hoogwaardige gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen die gebruik maken van de opslagfuncties.

Verder lanceerden de ontwikkelaars ook Filecoin Web Services (FWS), een reeks producten waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen. Sommige van deze producten zijn containers en Kubernetes. Het doel is om Filecoin in staat te stellen een haalbaar alternatief te worden voor AWS en Microsoft Azure.

Toch blijft de prijs van Filecoin ondanks deze prestaties onder druk staan. FIL handelde dit jaar op $3,37, een stijging van meer dan 64% ten opzichte van het hoogste niveau.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Filecoin Microsoft Crypto