Ad

DE AFREKENING VOOR MEME COINS IS EINDELIJK HIER

Memeinated animation

VOLGENDE x100 PRESALE?

KOOP NU

Google Bard benadrukt TRON, Borroe.Finance en THORChain als toonaangevende crypto’s voor 2023

op Sep 25, 2023
Listen
  • Tron's investering van 2 miljoen is de reden achter het herstel van TRX.
  • Borroe.Finance innoverende krachtpatser met AI.
  • Dankzij de ondersteuning van MetaMask is THORChain met 17% gestegen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Google’s Bard AI werd gevraagd om de beste DeFi-coins te vinden in het huidige bear klimaat. Volgens de AI-tool maakt de recente samenwerking van Tron (TRX) met Curve Finance het een kanshebber.

Op dezelfde manier zou de steun van MetaMask voor THORChain een sterke groei voor RUNE kunnen opleveren. Toch zullen beide projecten waarschijnlijk achter Borroe.Finance (ROE) achterblijven, vooral na de zeer populaire presale.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Kan ROE een top-ICO worden zoals Google Bard voorspelt? Laten we eens kijken wat experts te zeggen hebben.

Tron (TRX) volgt de steun voor de curve op met een investering van $2 miljoen

Copy link to section

De oprichter van Tron (TRX) heeft de ondersteuning voor Curve Finance uitgebreid met een aankoop van CRV ter waarde van $2 miljoen op 22 augustus 2023. De investering volgt op een aankoop van 5 miljoen CRV-tokens door Tron op 1 augustus na de beruchte hack van Curve.

Na herstel van de hack heeft Tron de samenwerking met Curve Finance uitgebreid. Volgens Tron zouden CRV-tokens beschikbaar zijn op zijn netwerk.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

De aankoop van $2 miljoen zou verantwoordelijk kunnen zijn voor het prijsherstel van TRX na de marktdaling van 1 september. TRX handelde op 1 september op $0,076 na de marktdaling. Op 15 september was TRX met 7,8% gestegen tot $0,084.

Als onderdeel van de plannen van Tron (TRX) om zijn diensten uit te breiden, zal CRV binnenkort beschikbaar zijn op zijn netwerk. Analisten zeggen dat de aanhoudende rally van TRX grotendeels is ingegeven door een positief sentiment ten aanzien van de netwerkontwikkelingen van Tron. TRX zou met 22,8% kunnen stijgen naar $0,103 naarmate het DeFi-aanbod van Tron toeneemt.

Borroe.Finance (ROE): ‘s werelds eerste krachtcentrale voor blockchain-factuurfinanciering

Copy link to section

Borroe.Finance is een fondsenwervingsplatform waar gebruikers facturen met korting kopen en verkopen. Het genereert onmiddellijke cashflow voor individuen en bedrijven in de Web 3.0-ruimte. Het doet dit door hen te helpen hun terugkerende en toekomstige inkomsten te onderpand te geven, zodat ze kunnen worden gebruikt voor het veiligstellen van kortetermijnleningen.

Het factuurfinancieringsproces op Borroe.Finance (ROE) verschilt aanzienlijk van wat beschikbaar is op traditionele platforms. Gebruikers genereren eerst kredietbeoordelingen van AI-risicobeoordelingsdiensten. Vervolgens zetten ze toekomstige en openstaande facturen om in gefractioneerde NFT’s, die worden geveild op de marktplaats van Borroe.Finance (ROE).

Het platform biedt een eenvoudige tariefstructuur naast volledige kostentransparantie. Bovendien is de beveiliging van Borroe.Finance van topklasse. Het netwerk is gecontroleerd op bugs door BlockAudit, een vooraanstaand blockchain-beveiligingsbedrijf.

Bovendien zijn de smart contracts van ROE volledig transparant. Enkele van de extra voordelen van het gebruik van Borroe.Finance zijn lage kosten, directe financiering en toegang tot investeringen met een laag risico.

De blockchain-ICO van Borroe.Finance heeft een nieuwe mijlpaal bereikt nadat er meer dan 87 miljoen tokens zijn gekocht. Gelukkig bevindt ROE zich nog steeds in fase 1 van de presale en kost het slechts $0,0125. Na afloop van de presale zullen ROE’s fase 1-kopers een stijging van 220% realiseren wanneer de prijs $0,0400 bereikt, wat dit het perfecte moment maakt om mee te doen.

MetaMask kondigt ondersteuning aan voor THORChain (RUNE)

Copy link to section

Op 15 september 2023 kondigde MetaMask aan dat zijn self-custodial wallet THORChain (RUNE) zal ondersteunen. De ontwikkeling zou miljoenen MetaMask-gebruikers in staat stellen crypto te verhandelen met behulp van het gedecentraliseerde protocol van THORChain in plaats van een gecentraliseerde uitwisseling. De aankondiging versterkte het herstel van RUNE na de marktdaling van 1 september.

RUNE handelde op 1 september op $1,5587, na de marktbrede inzinking. Vervolgens herstelde het zich naar $1,6389 op 14 september. Na nieuws over MetaMask’s steun voor THORChain op 15 september steeg RUNE met 17% naar $1,8238.

De ondersteuning van MetaMask voor THORChain komt nadat het op 21 augustus een uitleenprotocol heeft uitgebracht. Google Bard zegt dat de nieuwe upgrades van THORChain (RUNE) het aantal gebruikers en de acceptatie ervan gestaag vergroten. Als gevolg hiervan zou een gestaag toenemende netwerkacceptatie een positieve invloed kunnen hebben op de RUNE-prijs.

De opwinding rond de RUNE-samenwerking van THORchain met MetaMask zou deze met 1,5% kunnen verhogen tot $1,9219. Als dat gebeurt, zou THORChain een van de beste DeFi-projecten kunnen zijn. Naast Borroe.Finance (ROE) voor alle informatie over Borroe kun je de presale van Borroe.Finance (ROE) bezoeken of lid worden van hun Telegram-groep voor alle updates.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.

0/10
Get signals
Tron AI Crypto bedrijven Cryptocurrency DeFi NFT Wereld