Ad
De eerste Bitcoin-ico ter wereld

Mis de 100x niet

Samurai dog KOOP NU

Is Memeinator (MMTR) aantrekkelijker nu Amerikaanse wetgevers aandringen op Bitcoin ETF?

Door:
op Sep 29, 2023
Listen
  • Amerikaanse wetgevers hebben er deze week bij de SEC op aangedrongen om aanvragen voor Bitcoin ETF’s goed te keuren.
  • Memeinator heeft tijdens de onlangs gelanceerde voorverkoop al bijna $335.000 opgehaald.
  • MMTR kan profiteren van de snelle groei in zowel de meme-ruimte als de generatie-AI.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Bitcoin beweegt zich vandaag langzaam naar boven nadat Amerikaanse wetgevers Gary Gensler – voorzitter van de Securities & Exchange Commission – hebben “aangespoord” om de lopende aanvragen voor Spot Bitcoin ETF’s goed te keuren.

Leden van het Huis van Afgevaardigden schreven deze week een brief aan SEC

Copy link to section

In een brief aan voorzitter Gensler een dag eerder betoogden vertegenwoordigers Flood, Nickel, Emmer en Torres dat een Spot Bitcoin ETF in de kern vergelijkbaar is met de Crypto Futures ETF die al goedkeuring heeft gekregen van de regelgevende instanties.

Vooral na de nederlaag tegen Grayscale vorige maand heeft de SEC geen reden om tegen een Spot Bitcoin ETF te vechten, voegde ze eraan toe.

Volgens leden van het Huis van Afgevaardigden is een gereguleerd op de beurs verhandeld fonds in feite in het beste belang van de bescherming van crypto-investeerders.

Na deze ontwikkeling is het denkbaar dat een Spot Bitcoin ETF, die naar verwachting de institutionele belangstelling zal vergroten en zich zal vertalen in prijsstijging, binnenkort in de Verenigde Staten zal debuteren.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad

Het is echter onwaarschijnlijk dat het alleen om een Bitcoin-specifieke rally gaat, aangezien de bredere crypto-ruimte de neiging heeft om in dezelfde richting te bewegen als de de factor leider. Het opkomende token zoals Memeinator kan er dus ook van profiteren.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Wat je moet weten over Memeinator

Copy link to section

Memeinator is een onlangs gelanceerd platform dat zich in het hart van twee van de snelstgroeiende markten bevindt: blockchain en kunstmatige intelligentie.

In de whitepaper op de website zegt Memeinator dat het zijn doel is om de markt voor meme-coins te domineren – een markt die de afgelopen twee tot drie jaar veel mensen rijk heeft gemaakt, maar ook velen pijn heeft gedaan omdat deze vol zit met oplichting en fraude.

En dat is iets wat Memeinator voor eens en voor altijd wil oplossen. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de zwakkere meme-munten op internet te zoeken en vernietigt deze op zijn reis naar volledige dominantie.

Memeinator ging pas deze week in de presale en kost momenteel $0,011 per token.

De presale van Memeinator (MMTR) staat in vuur en vlam

Copy link to section

Wat de Memeinator of MMTR wil bereiken lijkt goed aan te slaan bij de crypto-enthousiastelingen. Dat is als je bedenkt dat het in de presale al bijna $335.000 heeft opgehaald.

Simpel gezegd lijkt de vraag naar dit nieuwe lid van de meme-coin markt groot te zijn – en dat kan zich vertalen in een aanhoudende prijsstijging.

Houd er rekening mee dat de meme-munt in de eerste weken van de pandemie een markt was die niets waard was, maar in 2022 al was veranderd in een markt van $20 miljard. Als die explosieve groei zich voortzet, zal de MMTR er waarschijnlijk enorm van profiteren, vooral omdat het een doelspecifiek token is.

Het is ook de moeite waard om hier te vermelden dat Memeinator naar verwachting de voorverkoop zal beëindigen met maar liefst 132% stijging.

Bezoek de projectwebsite hier voor meer informatie over Memeinator of het MMTR-token.

Hoe verhoudt Memeinator zich tot zijn collega’s?

Copy link to section

Memeinator is misschien wel een betere investering dan zijn meme-collega’s, vooral omdat het verband houdt met kunstmatige intelligentie, een hype op de financiële markten sinds Microsoft de miljardeninvestering deed in OpenAI – het bedrijf achter ChatGPT.

Volgens Statista zal de AI-markt in 2030 waarschijnlijk bijna 2,0 biljoen dollar waard zijn, tegenover ongeveer 200 miljard dollar op het moment van schrijven. De ruimte voor kunstmatige intelligentie is de afgelopen twee jaar al meer dan verdubbeld.

Wat ook belangrijk is om te onthouden is dat de MMTR in wezen een cryptovaluta is. Er kan dus verwacht worden dat de wind in de rug die de cryptomarkt ten goede zal komen, ook Memeinator ten goede zal komen.

Zo signaleerde de Amerikaanse Federal Reserve eerder deze maand bijvoorbeeld de mogelijkheid van twee renteverlagingen volgend jaar. Wat dat in wezen betekent, is dat de centrale bank bijna klaar is met het verhogen van de rente en langzaam weer soepeler wordt in termen van monetair beleid.

Die spil heeft doorgaans de neiging om interesse op te wekken voor weddenschappen met meer risico, zoals cryptocurrencies. Het is dus denkbaar dat het ecosysteem van digitale activa in 2024 aan kracht zal winnen, wat ook naar Memeinator kan doorsijpelen.

Als je meer wilt weten over de MMTR-presale en hoe je daarin kunt investeren, klik dan hier om de website te bezoeken.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.

0/10
Get signals
Microsoft USA Blockchain Cryptocurrency Noord-Amerika Wereld