Ad

Whales accumuleren gestaag Optimism ondanks moeizaam herstel van OP

op Oct 4, 2023
Listen
  • Het optimisme is sinds begin augustus bearish.
  • Ondertussen zijn walvisadressen aanzienlijk toegevoegd aan hun OP-tassen, te midden van prijsdalingen.
  • De dominantie van shorttraders lijkt de herstelvooruitzichten van de altcoin te schaden.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Terwijl de cryptocurrency-markt de afgelopen dagen een opmerkelijk herstel liet zien, heeft Optimism (OP) de neerwaartse beweging voortgezet die begin augustus begon. Verrassend genoeg zijn grote wallet-investeerders, of whales, OP-tokens aan het inslaan, ondanks de problemen met het prijsherstel.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Copy link to section

Optimism vertoonde woensdag een bearish trend en verloor de afgelopen dag ongeveer 5%. OP wisselde tijdens deze publicatie van eigenaar naar $1,30 en bleef sinds begin augustus in een neerwaartse trend steken.

OP daggrafiek van Coinmarketcap

Technische indicatoren duiden op opwaartse uitdagingen voor de crypto, aangezien deze in september onder de 50-daagse, 100-daagse en 200-daagse EMA’s bleef. Verder bevestigen de huidige samenloop van de 50-daagse EMA en de weerstand van $1,36 dat het een uitdaging zou kunnen zijn voor Optimism om de daling te overwinnen.

Bovendien zakte de Relative Strength Index onder het neutrale niveau van 50, waardoor OP gevoelig werd voor aanhoudende dalingen. Deze omstandigheden kunnen bearish bewegingen naar $1,06 veroorzaken. Het niet behouden van deze positie zou een verwoestende val voor Optimism kunnen veroorzaken.

Een herstel van $1,06 zou echter leiden tot herstel voor de altcoin, waardoor OP mogelijk voorbij zijn aanzienlijke weerstanden zou worden geduwd. Een beslissende stijging voorbij de $1,3 zou de bearish vooruitzichten van Optimism tenietdoen.

Whales profiteren van gereduceerde prijzen

Copy link to section

Terwijl Optimism de afgelopen maanden met bearishness kampte, grepen crypto-whales de situatie aan als een kans om meer tokens in te slaan. Uit gegevens van Santiment blijkt dat wallets met 10.000 – 10 miljoen OP-tokens gestaag zijn verzameld.

Bron – Santiment

Ook hebben de cohorten van 100.000 – 1 miljoen en 1 miljoen – 10 miljoen de afgelopen maanden meer OP-tokens gekocht. Deze whales zullen waarschijnlijk substantiële rendementen behalen zodra de prijs van Optimism voorbij de $1,36 stijgt.

Naast de accumulatie van whales vertoonde Optimism ook bullishness in verschillende maatstaven, waaronder verbeterde sociale betrokkenheid, verhoogde activiteit van ontwikkelaars en toegenomen transacties.

Bovendien blijft Optimism Network bouwen aan het streven naar decentralisatie. De blogpost van dinsdag laat zien dat de ontwikkelaar van het platform, OP Labs, het eerste foutbestendige testnet heeft gelanceerd, met het oog op meer decentralisatie.

De altcoin kende echter een opleving bij kortetermijnhandelaren (spelers die crypto niet langer dan een maand in bezit hebben). Dat kan OP uitdagen voordat de verwachte stijging wordt geregistreerd.

Door Optimism zijn de kortetermijnhandelaren de afgelopen maand met 8% gestegen, waardoor OP gevoelig is voor prijsdalingen als gevolg van onverwachte verkopen. Mensen die willen profiteren van de bewegingen van walvissen moeten dus overwegen hoe deze kortetermijninvesteerders presteren.

Desalniettemin vertrouwen slimme beleggers erop dat langetermijndoelstellingen in de crypto-ruimte lonen, en de accumulatie door beleggers met weinig geld toont vertrouwen in potentiële stijgingen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Optimism Crypto