Ad

Hedera (HBAR) ziet vraag toenemen door bullish prijsacties

op Oct 27, 2023
Listen
  • HBAR = solide herstel tijdens de laatste brede marktrally.
  • Kopers lijken te profiteren van de positieve kanten nu de markt getuige is van de stijgende vraag.
  • Een positief financieringspercentage onderstreept de bullishheid voor Hedera.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Hedera Hashgraph (HBAR) registreert een solide herstel en overwint de weerstandsgrens van $0,52 na een prijsstijging van meer dan 10% in de afgelopen zeven dagen.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

HBAR weekgrafiek op Coinmarketcap

Indicatoren wijzen met name op een toenemende vraag naar HBAR, ondanks de bullish houding. Hedera profiteerde van de laatste brede marktrally, waarbij Bitcoin voorbij de $35.000 steeg. De opwaartse stoom koelde echter af en het indicatortoken keerde op het moment van schrijven terug naar het niveau rond $34K.

Meer uptrends voor HBAR?

Copy link to section

De indicatoren van Hedera vertoonden optimisme voor de altcoin. De Relative Strength Index verkende het overboughtgebied en bevestigde een opwaartse tendens. De RSI bevestigde de stijgende koopvraag nu beleggers profiteren van het bullish momentum van het token.

Verder laat de Chaikin Money Flow zien dat er indrukwekkend kapitaal in het Hedera-ecosysteem stroomt. De CMF bleef positief op +0,13. Bulls zouden dus kunnen aandringen op een stijging van 10% richting de winstzone van $0,057 – $0,059.

Desalniettemin kan het plotselinge verkoopmomentum HBAR dwingen een nieuwe steun opnieuw te testen vóór een mogelijke opleving. Beleggers kunnen een neerwaarts momentum teweegbrengen door winstnemingen. De komende prijsacties van de altcoin zullen waarschijnlijk de ontwikkelingen in de algehele cryptocurrency-markt nabootsen.

De bullish signalen van HBAR

Copy link to section

Hedera vertoont opwaartse katalysatoren omdat het volgens de gegevens van Coinalyze een positief financieringspercentage behield. Dat bevestigde dat longposities de korte termijn domineren. Verder bleef de Open Interest van de crypto hoog, ondanks een lichte daling op het moment van schrijven.

Bovendien krijgt het project nog steeds erkenning. Het marktgegevensorakel Pyth Network heeft bijvoorbeeld een HBAR/USD-prijsfeed op 40 blockchains vrijgegeven.

Niettemin moeten kopers van HBAR uitkijken naar mogelijke bearish acties die de verwachte stijging zouden kunnen uitstellen of vertragen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin Hedera Hashgraph Optimism Alternatieve Beleggingen Crypto