Ad

Vooruitzichten voor Enjin (ENJ) nu technische indicatoren solide herstel ondersteunen

op Nov 15, 2023
Listen
  • Enjin is sinds de afwijzing van 8 november gekelderd naar $0,3277.
  • Bullish on-chain indicatoren duiden echter op enorme opwaartse trends voor de alt.
  • Bulls zouden dips onder de $0,2367 moeten voorkomen om de verwachte prijsoplevingen te ondersteunen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Het Enjin (ENJ) token heeft sinds de afwijzing op 8 november een bearish houding behouden op de drempel van $0,3277. Het handelde op het moment van schrijven naar beneden op $0,2829.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

ENJ weekgrafiek op Coinmarketcap

Hoewel dit de opwaartse acties van het actief beperkte, lijken de zaken veranderd, waarbij indicatoren op de keten de toenemende activiteit van bulls bevestigen.

ENJ klaar voor herstel

Copy link to section

Enjin heeft bijna 20% verloren sinds het op de genoemde weerstand stuitte. De altcoin kelderde tijdens het afdrukken van een lager dieptepunt en een lager hoogtepunt. Ondertussen laten technische statistieken zien dat ENJ een herstel bewerkstelligt. De Relative Strength Index wijkt af van zijn zuidelijke richting, wat wijst op een verbeterend sentiment.

Het stijgende koopmomentum zou ervoor kunnen zorgen dat ENJ zich herstelt naar niveaus boven $0,2841, wat de deuren opent naar $0,3000. Door een verhoogd optimisme zou de token kunnen stijgen naar $0,3277 om liquiditeit aan de verkoopzijde boven dit waardegebied te verzamelen.

Het vrijmaken van $0,3277 zou enorme stijgingen voor Enjin kunnen betekenen. Dat zou de crypto voorbij de $0,3400 duwen voordat een mogelijke opwaartse verlenging naar $0,3661 zou plaatsvinden, wat zich vertaalt in een stijging van 35% ten opzichte van de huidige prijzen.

Copy link to section

De technische indicatoren van Enjin lijken een bullish golf voor de altcoin te ondersteunen. Het aantal nieuwe wallets waarmee ENJ werd verhandeld, is bijvoorbeeld gestaag toegenomen. Dat duidt op een hoge deelname van marktspelers. Het toegenomen beleggersvertrouwen versterkt de adoptie van activa en voegt geloofwaardigheid toe aan de optimistische situatie van Enjin.

ENJ dagelijkse actieve adressen en netwerkgroei

Bovendien duiden de actieve, stabiele deposito’s van Enjin erop dat er meer geld naar het ecosysteem stroomt. De maatstaf toont de interesse van investeerders in de aankoop van ENJ. Het stijgende kopersmomentum zal waarschijnlijk de waardestijging van ENJ katalyseren.

Ondertussen stijgt het aanbod, gecontroleerd door toonaangevende Enjin-adressen, waardoor de vraag wordt bevestigd en het marktsentiment verbetert. Het suggereert ook een mogelijke accumulatie door walvissen, wat wijst op een grotere vraag.

Niettemin zouden bulls dalingen onder de $0,2529 moeten voorkomen om de opwaartse these levend te houden. Een dip onder dit punt zal ENJ zien wegglijden naar $0,2367 om het bullish verhaal te annuleren. Enjin zou kunnen afglijden naar het dieptepunt van $0,2040 – een daling van 25% ten opzichte van de huidige prijzen.

Enjin-enthousiastelingen moeten ook de brede marktontwikkelingen volgen om de mogelijke richting voor de prijs van het token te bepalen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Crypto Wallets Enjin Optimism Crypto Wereld