Ad

Ethereum (ETH) en Everlodge (ELDG) optimistisch nu Grayscale dichter bij Bitcoin ETF komt

op Nov 16, 2023
Listen
  • CEO van Grayscale onthult de voortgang en deelt belangrijke updates.
  • Ethereum stijgt op nieuwe positieve ontwikkelingen.
  • Everlodge blijft stijgen terwijl fase 7 van de voorverkoop uitverkocht is.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Liefhebbers van cryptocurrency wachten op de goedkeuring van de Bitcoin (BTC) ETF in de Verenigde Staten. Grayscale, een prominente speler in de crypto-ruimte, komt steeds dichter bij het verwezenlijken van deze droom.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Ondertussen laten Ethereum (ETH) en Everlodge (ELDG) sterke bullish prijsbewegingen zien, wat bijdraagt aan de opwinding op de cryptomarkt.

Dit artikel gaat dieper in op deze ontwikkelingen en hun mogelijke implicaties.

Grayscale CEO onthult vooruitgang op zijn BTC ETF

Copy link to section

Michael Sonnenshein, de CEO van Grayscale Investments, deelde onlangs belangrijke updates over het streven van het bedrijf naar een Bitcoin (BTC) ETF. Tijdens een interview met Bloomberg op 8 november maakte Sonnenshein bekend dat Grayscale actief werkt aan het omzetten van zijn bestaande Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) in een ETF.

Hoewel hij geen specifieke tijdlijn voor goedkeuring door de regelgevende instanties heeft opgegeven, benadrukte Sonnenshein dat Grayscale voortdurend in gesprek is met de SEC. Grayscale’s mogelijke lancering van een Bitcoin ETF was een onderwerp van groot belang. Als het wordt goedgekeurd, kan het een belangrijke mijlpaal betekenen, waardoor beleggers via traditionele financiële platforms blootstelling aan Bitcoin kunnen krijgen.

Onlangs is de prijs van Bitcoin gestegen van $35.403 op 1 november naar $36.843 op 9 november. Deskundigen hebben opgemerkt dat de introductie van een Bitcoin ETF een aanzienlijke adoptie zou kunnen stimuleren, wat zou kunnen bijdragen aan een bullish prijsvoorspelling waarin staat dat BTC in december 2023 zou kunnen stijgen naar $37.299,27.

Nieuwe positieve ontwikkelingen stimuleren de groei van Ethereum (ETH).

Copy link to section

Ethereum (ETH) is de laatste tijd in opkomst omdat er spannende nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Met name Evmos, de brug die Cosmos en Ethereum verbindt, heeft onlangs een belangrijke strategische verschuiving in zijn activiteiten onthuld.

Op 7 november kondigde Evmos aan dat het van plan is te stoppen met het ondersteunen van transacties in Cosmos op zijn Ethereum Virtual Machine (EVM), en zijn volledige focus te richten op Ethereum-transacties.

Na dit nieuws omtrent Ethereum steeg de prijs van het token op 9 november van $1.858 naar $1.917. Als gevolg hiervan voorspellen analisten dat de waarde van Ethereum tegen het einde van het vierde kwartaal van 2023 zou kunnen stijgen naar $2.335,71.

Everlodge (ELDG) blijft stijgen

Copy link to section

Everlodge (ELDG) trekt de aandacht van crypto-enthousiastelingen als rijzende presale ster.

Om in onroerend goed te investeren, moet je normaal gesproken eerst een hoop geld opzij zetten. Maar met Everlodge is dat niet meer het geval.

Door luxe eigendommen te digitaliseren en in een NFT te integreren, zou Everlodge het spel mogelijk kunnen veranderen. Niet alleen dat, deze NFT’s zullen gefractioneerd worden. Dus zelfs individuen met een lage nettowaarde kunnen zich in deze $280B-industrie inkopen.

Als je een investeerder bent die op zoek is naar passief inkomen, dan is de Everlodge Rewards Club de plek voor jou. ELDG inheemse tokenhouders ontvangen gratis verblijven in al hun eigendommen zonder een cent te betalen. En als ze die verblijven niet gebruiken, laten ze mensen ze voor geld verkopen.

In tegenstelling tot Bitcoin en Ethereum heeft Everlodge één voordeel: een lage marktkapitalisatie. Met andere woorden: de economie zal veel sneller een stijging doormaken omdat er minder nieuwe fondsen nodig zijn. Het bevindt zich nu in fase 7 van de presale met een waarde van $0,025. Dit is een stijging van 150% ten opzichte van de startprijs. Er zijn al miljoenen tokens verkocht.

Voor meer informatie over de presale van Everlodge (ELDG), bezoek de website bezoeken.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin Cosmos Crypto Wallets Ethereum Gesponsorde Staking Crypto Threshold USA Waves Wings Crypto NFT Wereld