Ad

IOSCO publiceert definitieve beleidsaanbevelingen voor crypto- en digitale activamarkten

op Nov 17, 2023
Listen
  • IOSCO heeft de aanbevelingen voor de cryptocurrency-markt afgerond.
  • De organisatie probeert mondiale richtlijnen voor crypto-toezichthouders te introduceren.
  • IOSCO wil dat aanbieders van digitale activa prioriteit geven aan de bescherming van investeerders en handelaars.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De International Organization of Securities Commissions (IOSCO) heeft vandaag de definitieve beleidsaanbevelingen voor de cryptocurrency- en digitale activa-industrie gepubliceerd.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De aanbevelingen vertegenwoordigen de eerste stap in de richting van de bescherming van digitale investeerders en het waarborgen van transparantie op de cryptomarkten. Verder pakt de recente IOSCO-stap de mondiale uitdagingen aan waarmee marktdeelnemers worden geconfronteerd als gevolg van cryptocurrency-uitwisselingen.

Crypto-uitwisselingen moeten prioriteit geven aan de bescherming van beleggers

Copy link to section

Het gedetailleerde rapport van IOSCO belicht verschillende cruciale gebieden voor het reguleren van markten voor cryptocurrency en digitale activa, waaronder marktmanipulatie, digitale fraude, grensoverschrijdende risico’s en verticale integratieconflicten. In de categorie retaildistributie moeten aanbieders van crypto-activadiensten (CASP’s) prioriteit geven aan de bescherming van beleggers.

In de categorie retaildistributie moeten aanbieders van crypto-activadiensten (CASP’s) prioriteit geven aan de bescherming van beleggers. Op dit vlak moeten CASP’s ervoor zorgen dat beleggers zich bewust zijn van de risico’s die verbonden zijn aan het investeren in cryptocurrencies en elk detail van de producten begrijpen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Crypto Wallets Staking Crypto Threshold Waves Wings Crypto