Ad

Oprichter Cosmos (ATOM) kondigt hardfork aan na goedkeuring van laatste voorstel

op Nov 27, 2023
Listen
  • De Cosmos-gemeenschap heeft een voorstel aangenomen om de inflatie van ATOM terug te dringen.
  • Ondertussen roept oprichter Jae Kwon op tot een blockchain-splitsing.
  • De aangekondigde AtomOne-hardvork zou optimistisch kunnen zijn voor de Cosmos-prijzen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De Cosmos Hub community heeft voorstel #848 aangenomen om de ATOM-inflatie terug te brengen tot 10%. Terwijl 41,1% van de deelnemers het initiatief steunde, heeft de oprichter van het project, Jae Kwon, opgeroepen tot een blockchain-splitsing.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Kwon heeft een aanstaande hardfork onthuld waarmee het cryptonetwerk een nieuw platform zal lanceren genaamd AtomOne. Zijn gedurfde zet is gericht op het bereiken van een verhoogde decentralisatie in de Cosmos-omgeving.

Know zal zijn strategieën en de ontwikkelaars van Cosmos gebruiken om AtomOne onafhankelijk te beheren en te exploiteren.

Decentralisatie van Cosmos versterken

Copy link to section

Het besluit van Jae Kwon om Cosmoshub4 te splitsen benadrukt een cruciale stap in de richting van het verbeteren van de decentralisatie van het netwerk. Een toegewijd team dat zich richt op ontwikkeling zal de nieuwe AtomOne fork beheren. Dat zal zorgen voor een minder gecentraliseerd leiderschap en tegelijkertijd een autonoom netwerk bieden dat aan alle gebruikersbehoeften kan voldoen.

Cosmos heeft de aandacht getrokken vanwege de ontwikkelingen en innovatie. Niettemin zorgde het laatste besluit (om de maximale inflatie van ATOM terug te brengen tot 10%) voor discussies onder de ontwikkelaars.

De stap van de oprichter om AtomOne te introduceren weerspiegelt de toewijding aan gemeenschapsgerichte bestuursprincipes. Naast dat actieve leden van de community van Cosmos kunnen bijdragen aan het beïnvloeden van de toekomst van de blockchain, worden er ook uitdagingen binnen het huidige bestuursmodel aangepakt.

ATOM prijs

Copy link to section

De altcoin kreeg een herstelstandpunt nadat de Cosmos-gemeenschap voorstel #848 had aangenomen om niveaus boven de $9,70 te verkennen. ATOM verloor de afgelopen 24 uur echter de opwaartse kracht en daalde met ruim 3,10% naar $9,45.

AOM daggrafiek op Coinmarketcap

Ondertussen geloven crypto-enthousiastelingen dat de potentiële splitsing van de chain bullish zou kunnen zijn voor de prijs van ATOM. Stride Zone-functionaris John Galt vertrouwt erop dat een harde vork de uitdagingen van een jaar kan oplossen en de groei van Cosmos kan versterken.

Hij voegde eraan toe dat DeFi-projecten afhankelijk zijn van speculatie, en dat een ketensplitsing massale speculaties over het ecosysteem van Cosmos zal veroorzaken. Dat zou aanzienlijke stijgingen van het handelsvolume verwelkomen, waardoor de waarde van ATOM naar nieuwe hoogten zou stijgen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Cosmos Blockchain Crypto