Ad
De eerste Bitcoin-ico ter wereld

Mis de 100x niet

Samurai dog KOOP NU

Prijzen Terra Classic (LUNC) en LUNA vliegen omhoog nu USTC en Anchor’s ANC stijgen

Door:
op Nov 27, 2023
Listen
  • De prijzen van Terra Classic, USTC en LUNA gingen maandag verticaal.
  • Deze rally veroorzaakte ook een golf van het ANC van het Anchor Protocol.
  • De pomp is waarschijnlijk het gevolg van het besluit van Montenegro van vorige week om Do Kwon uit te leveren.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De prijzen voor cryptocurrency zijn de week niet goed begonnen. De prijs van Bitcoin daalde naar $37.361, terwijl de totale marktkapitalisatie van alle digitale valuta met 1,50% daalde naar $1,42. Enkele van de slechtste presteerders waren tokens zoals Blur, FTX Token, Celestia (TIA), Mina en ApeCoin.

De belangrijkste uitschieter waren tokens die verband hielden met Terra, dat in mei 2022 implodeerde en beleggers meer dan $40 miljard aan waarde kostte. De prijs van Terra Classic (LUNC) is de afgelopen 24 uur met meer dan 43% gestegen. Deze rally vond plaats in een omgeving met grote volumes, waarbij het 24-uursbedrag steeg tot meer dan $575 miljoen.

Terra LUNA steeg met 19% in dezelfde periode, terwijl het totale volume steeg tot ruim $537 miljoen. Deze rally vond plaats toen het TerraClassicUSD (USTC)-token met 312% steeg naar $0,067. Het volume van USTC bedroeg meer dan $1,1 miljard, volgens gegevens verzameld door CoinGecko. Verder steeg het Anchor Protocol (ANC)-token met 131% naar $0,033.

Ondanks de ineenstorting van Terra en zijn ecosysteem in 2022 zijn de overgebleven tokens nog steeds grote spelers in de crypto-industrie. USTC heeft een marktkapitalisatie van meer dan $619 miljoen, ook al werd het algoritmische token in 2022 ontkoppeld. De coin blijft een stuk lager dan de gekoppelde prijs van $1.

Terra Luna Classic heeft een marktkapitalisatie van ruim $711 miljoen, terwijl Terra LUNA wordt gewaardeerd op ruim $503 miljoen.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad
LUNC vs LUNA vs ANC

Terra Luna, USTC, Anchor Protocol

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Het is onduidelijk waarom deze tokens zo stijgen. Een waarschijnlijke reden is dat ze worden opgepompt nadat een rechtbank in Montenegro de uitlevering van Do Kwon, de oprichter van het bedrijf, had toegestaan. Kwon werd gevangengenomen in Montenegro toen hij probeerde te ontsnappen naar Dubai. Sindsdien zit hij voor een rechtbank in Montenegro.

Do Kwon wordt in de VS geconfronteerd met acht aanklachten, waaronder bankfraude, effecten- en grondstoffenfraude. Ze hebben hem ook beschuldigd van burgerlijke misdaden door de Securities and Exchange Commission (SEC).

Do Kwon en zijn mede-samenzweerders worden ook aangeklaagd in Zuid-Korea, waar ze hem hebben aangeklaagd wegens het overtreden van de effectenwetten. Daarom riskeert Do Kwon tientallen jaren gevangenisstraf in zowel de VS als Zuid-Korea.

Aanklagers beweren dat Do Kwon opzettelijk een zwendel van meerdere miljarden heeft uitgevoerd, waarbij hij miljarden dollars van investeerders heeft overgeheveld.

De andere reden waarom LUNC en USTC enorm stijgen, is dat leden van de gemeenschap een voorstel hebben gestemd voor het inzetten van de terrasclient V2.3.1.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.

0/10
Get signals
Terra Terra Classic Cryptocurrency Terra Terra Classic Wereld