Ad
De eerste Bitcoin-ico ter wereld

Mis de 100x niet

Samurai dog KOOP NU

Solana prijsvoorspelling: analist voorziet stijging van drie cijfers naarmate Shiba Memu aan populariteit wint

op Nov 27, 2023
Listen
  • Solana (SOL) behoort tot de best presterende top-20-tokens.
  • Analisten voorspellen een driecijferige prijsstijging voor SOL in 2024.
  • Een nieuwe altcoin, Shiba Memu, maakt ook furore in de voorverkoop en concurreert met grote munten zoals Solana.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Solana (SOL) maakt furore op de cryptocurrency-markt met een winst van 81% in de afgelopen maand en bereikte op het moment van schrijven $58,47. Analisten voorspellen dat het bullish momentum zal aanhouden, waardoor het jaar mogelijk met een robuuste rally kan worden afgesloten.

Te midden hiervan krijgt Shiba Memu, een nieuwe meme-coin, veel aandacht met een unieke mix van AI en blockchain-technologie. Laten we dieper ingaan op de details van de huidige situatie van SOL en het potentieel voor aanzienlijke groei onderzoeken.

Solana’s indrukwekkende rally en technische indicatoren

Copy link to section

De opmerkelijke stijging van 81% in de afgelopen 30 dagen heeft Solana naar de best presterende top 20 tokens gebracht.

Het 30-daagse gemiddelde van Solana blijft boven het 200-daagse gemiddelde stijgen, wat wijst op een aanhoudende groeitrend. Met een RSI die boven de 60 klimt en handelsvolumes die constant rond de $1 miljard liggen, blijft SOL in een accumulatiefase, wat duidt op mogelijke toekomstige prijsstijgingen.

De populariteit van de cryptocurrency blijkt duidelijk uit de instroom van fondsen, die zelfs Ethereum (ETH) overtreft. Deze robuuste prestatie duidt op een aanhoudende stijging voor SOL in de komende weken, tot een potentieel niveau van $80 in 2024.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad

Analisten voorspellen voor Solana een stijging met drie cijfers in 2024

Copy link to section

Volgens crypto-analist Altcoin Sherpa kan de huidige opwaartse trend van SOL een tijdelijke correctie ondergaan, waarbij mogelijk een terugkeer naar een niveau onder de $50 plaatsvindt voordat er weer een opwaartse trend volgt.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Desondanks blijft de analist optimistisch over SOL en voorspelt hij een substantiële stijging naar drievoudige cijfers in 2024.

Hoewel de exacte factoren die deze voorspelling beïnvloeden niet gedetailleerd zijn, lijken de technische indicatoren en de huidige markttrends de algemene positieve vooruitzichten voor de toekomstige prestaties van Solana te ondersteunen.

Nieuwe potentiële altcoin

Copy link to section

Te midden van de indrukwekkende rally van Solana voegt de opkomst van Shiba Memu, een nieuwe meme-coin, een intrigerende dynamiek toe aan het cryptocurrency-landschap.

Shiba Memu integreert AI- en blockchain-technologie om een zelfvoorzienende marketingkrachtcentrale te creëren. Het token heeft tot doel een aanzienlijke hoeveelheid inhoud te genereren, waarbij gegevens worden gebruikt als brandstof voor persberichten en marketingmateriaal. De AI-technologie maakt directe betrokkenheid met gebruikers mogelijk via een uniek dashboard.

Shiba Memu voert momenteel een presale uit voor het native token SHMU, waarbij de prijzen elke paar uur stijgen. Momenteel wordt SHMU verhandeld tegen 0,043525 USDT, waarbij de volgende prijsstijging na 12 uur wordt verwacht.

Conclusie

Copy link to section

Het huidige traject van Solana suggereert veelbelovende vooruitzichten, waarbij analisten verdere winsten in de komende weken en een potentiële driecijferige stijging in 2024 voorspellen.

Terwijl de cryptomarkt zich blijft ontwikkelen, introduceert de komst van nieuwe spelers zoals Shiba Memu innovatieve benaderingen, waarbij AI en blockchain-technologie worden gecombineerd om boeiende en zelfvoorzienende platforms te creëren.

Beleggers moeten deze kansen echter benaderen met due diligence en een grondig begrip van het dynamische cryptocurrency-landschap.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.

0/10
Get signals
Gesponsorde Solana Altcoins Crypto bedrijven Cryptocurrency Solana Wereld