Ad

Hedera en Mondelēz werken samen om adoptie van DLT te versnellen

Door:
op Feb 15, 2024
Listen
  • Mondelēz International heeft zich aangesloten bij de Hedera-raad.
  • Hedera en Mondelez zullen werken aan initiatieven gericht op het versterken van de adoptie van Web3 en DLT.
  • Het partnerschap vormt een aanvulling op Hedera's recente samenwerking met Hitachi America en de Saoedische regering.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Hedera, de proof-of-stake publieke blockchain, beleeft een nieuwe adoptiefase dankzij het nieuwste partnerschap tussen het Amerikaanse multinationale voedingsbedrijf Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) en de Hedera Council.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

In een persbericht zeiden de bedrijven dat Mondelēz als lid lid is geworden van de Hedera Council en leiding zal geven aan de ontwikkeling en adoptie van gedistribueerde grootboektechnologie (DLT)-oplossingen op Hedera.

Mondelēz zal zich in eerste instantie richten op digitale transformatie, supply chain management en bedrijfsprocessen, omdat dit de klantervaringen helpt verbeteren, aldus het team van Hedera in de blogpost die woensdag is gepubliceerd.

Hedera, Mondelēz kijken naar Web3 en DLT-innovaties

Copy link to section

De Amerikaanse multinational, met merken als Oreo, Ritz, Tate’s Bake Shop-koekjes en Cadbury Dairy Milk, zal de samenwerking gebruiken om de klantbetrokkenheid en digitale transformatie te versterken. Door samen te werken met de Hedera Council zal Mondelēz ook gebruik maken van de Hedera-blockchain om de bedrijfsefficiëntie en duurzaamheid te vergroten. De initiatieven zullen mogelijk zijn via verschillende toepassingen in Web3 en DLT, merkte het team van Hedera op.

Bill Miller, medevoorzitter van de Lidmaatschapscommissie van de Hedera Raad, merkte op:

“Mondelēz International is een mondiale voedselleider die verantwoordelijk is voor veel van de voedselmerken waar de hedendaagse consument van geniet. We zijn verheugd om hun stem te versterken als onderdeel van de Hedera Council in de richting van het leiden van relevante zakelijke oplossingen voor het grotere CPG- en retail-ecosysteem.”

Mondelēz International is het nieuwste lid van de Hedera-raad. In januari van dit jaar verwelkomde de groep Hitachi America, waardoor de expertise van het bedrijf op het gebied van industriële oplossingen op het gebied van elektronica, energie, industrie, IT en IoT naar Hedera werd gebracht.

Hedera Hashgraph kondigde onlangs ook een vijfjarige overeenkomst ter waarde van 250 dollar aan met het Saoedische Ministerie van Investeringen, gericht op het versterken van de technologische innovatie in het land.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Hedera Hashgraph Crypto