Ad

Bitcoin Dogs presale versnelt nu inkomsten van Nvidia crypto AI-tokens laten stijgen

op Feb 22, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs heeft slechts enkele dagen na de lancering de $3,4 miljoen overschreden.
  • $0DOG-token behoort tot de belangrijkste ICO-attracties, omdat Nvidia-inkomsten de AI-tokens helpen stijgen.
  • De groei van het Bitcoin-ecosysteem met BRC-20 maakt Bitcoin Dogs tot een van de projecten om in de gaten te houden.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Crypto-project Bitcoin Dogs blijft furore maken op de presale markt en overtreft de grens van $3,4 miljoen onder enorme aandacht van investeerders.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Ondertussen handelt Bitcoin boven de $51.800, terwijl de bulls na de dip van woensdag omhoog gaan naar ongeveer $50.700. Het herstel is ook te zien in Ethereum, waarvan de prijs net onder de psychologische $3.000 ligt.

AI-tokens zijn ook gestegen nadat het winstrapport van chipmaker Nvidia over het vierde kwartaal crypto en aandelen had opgeheven.

Cryptomarkt en AI-tokens stijgen na Nvidia inkomsten

Copy link to section

Een inzinking in de bredere cryptomarkt voorafgaand aan het vierde kwartaalrapport van Nvidia op woensdag zorgde ervoor dat verschillende AI-tokens recente winsten verloren. Deze tokens, waaronder The Graph, Fetch.AI en OCEAN, floreerden de afgelopen dagen dankzij OpenAI’s release van zijn tekst-naar-video AI-model Sora.

Nu Nvidia de verwachtingen van analisten overtrof, steeg de marktkapitalisatie van aan kunstmatige intelligentie gekoppelde tokens. Uit gegevens van CoinGecko blijkt dat de sector met 6,8% is gestegen tot een marktkapitalisatie van $17,4 miljard. De totale cryptomarktkapitalisatie steeg lichtjes en bleef boven de $2 biljoen.

Beleggers die kijken naar de kansen die kunnen ontstaan als er meerdere marktkatalysatoren in het spel zijn, zien verleidelijke vooruitzichten op het gebied van AI-tokens, crypto-gaming en de heroplevende NFT’s. Het NFT- en DeFi-ecosysteem van Bitcoin Dogs op het Bitcoin-verhaal betekent dat investeerders in de inheemse $0DOG een geweldige early bird break kunnen zijn.

Presale van Bitcoin Dogs bedraagt $3,4 miljoen

Copy link to section

Bitcoin Dogs is het eerste BRC-20-token dat een presale op de Bitcoin-blockchain lanceert. Het project heeft alle 900 miljoen $0DOG-tokens op Bitcoin geslagen, waarvan 810 miljoen beschikbaar voor de ICO.

Een week na de historische ICO-daling op 14 februari heeft het meer dan $3,4 miljoen ontvangen van vroege presale investeerders. De belangstelling is verbazingwekkend: in de eerste 24 uur is er ruim $1 miljoen opgehaald.

Deze geweldige ICO-prestaties van Bitcoin Dogs in deze eerste weken geven aan dat de investeringsgemeenschap verder kijkt dan potentiële winsten voor BTC naar nieuwe gebruiksscenario’s die zouden kunnen werken. De markt zou dus klaar kunnen zijn voor een ecosysteemboom op Bitcoin en $0DOG valt op tussen de top altcoins die vandaag de dag te koop zijn.

Wat zou Bitcoin Dogs naar de top kunnen drijven?

Copy link to section

Terwijl BRC-20-tokens in maart 2023 furore maakten, waardoor de inzet, het slaan en de overdracht van Ordinals-inscripties mogelijk werd, is Bitcoin Dogs het allereerste project dat dit via een ICO op de Bitcoin-blockchain brengt.

Dit project wil een nieuwe golf van functionaliteit ontketenen met de limited-edition NFT’s en play-to-earn-games in het Bitcoin-ecosysteem. Met het pioniersvoordeel en een duidelijke routekaart is het potentieel om het beste van DeFi naar Bitcoin te brengen een enorme aantrekkingskracht.

In een donderdag gepubliceerd rapport voorspelt Pantera Capital dat het ecosysteem van het Bitcoin-protocol een “half biljoen kansen” biedt. Analisten bij het bedrijf zien het volgende tijdperk van Bitcoin als een tijdperk waarin de nadruk ligt op het opnieuw aanwakkeren van de belangstelling door erop voort te bouwen.

Wat dit betekent is dat de komende jaren groot kunnen zijn voor projecten die baanbrekend zijn op het gebied van NFT’s en gaming op Bitcoin.

De vroege presale prestaties voor $0DOG suggereren dat de sector dit potentieel leeft. Terwijl Bitcoin Dogs dit tijdperk een vliegende start lijkt te geven, zullen de komende BTC-halving, de BRC-20-piek en een mogelijke spiraal in de ETF-vraag in de rug meewerken.

Bezoek de Bitcoin Dogs website voor meer informatie.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin Gesponsorde Crypto