Ad

Prijzen Ethereum en Hedera stijgen nu momentum van Bitcoin Dogs voortduurt

op Feb 23, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs heeft in slechts een week tijd meer dan $3,7 miljoen opgehaald.
  • Ethereum sprong toen de hoop op een plek ETH ETF sprong.
  • SaucerSwap DEX van Hedera Hashgraph heeft marktaandeel gewonnen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Bitcoin Dogs, de eerste ICO in het netwerk van Bitcoin, was deze week een van de populairste cryptocurrencies toen de tokenverkoop in een stroomversnelling kwam. De prijzen van Ethereum en Hedera Hashgraph (HBAR) deden het ook goed, omdat investeerders de belangrijkste ontwikkelingen in hun ecosysteem toejuichten.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Top nieuws omtrent Ethereum en Hedera Hashgraph

Copy link to section

De prijs van Ethereum steeg deze week toen hij voor het eerst sinds april 2022 het belangrijke weerstandspunt van $3.000 overschreed. Het maakte een opmerkelijke comeback nadat deze naar een dieptepunt van $863 was gezakt na de ineenstorting van de FTX in 2022.

De prijs van ETH steeg enorm omdat beleggers optimistisch bleven dat de Securities and Exchange Commission (SEC) later dit jaar een spot Ethereum ETF zal goedkeuren.

Verschillende bedrijven zoals Blackrock, VanEck en Franklin Templeton hebben een ETH ETF aangevraagd, die de SEC aan het beoordelen is.

De meeste analisten zijn van mening dat de kans groot is dat de SEC de ETF’s goedkeurt. Het grootste probleem is echter dat het bureau Ether en Bitcoin anders ziet. Het beschouwt Bitcoin als een digitale grondstof en Ether als een financiële zekerheid.

In tegenstelling tot Bitcoin heeft Ethereum een staking functie die houders maandelijks rendement oplevert. Als gevolg hiervan stelt de SEC dat er regelgeving moet worden opgesteld om ervoor te zorgen dat houders de juiste beloningen ontvangen.

Dit probleem zou problematisch kunnen worden voor een Ethereum ETF-goedkeuring. Als het echter wordt geaccepteerd, is de kans groot dat er een sterke instroom zal plaatsvinden, net zoals dat bij Bitcoin is gebeurd.

De prijs van het HBAR-token van Hedera Hashgraph steeg ook dankzij de sterke prestaties van SaucerSwap , de grootste DEX in zijn ecosysteem. Het platform wint marktaandeel in de sector nu de totale waarde (TVL) is gestegen naar meer dan $120 miljoen.

Het nieuws kwam een week nadat Hedera Mondelez, de maker van Oreo, verwelkomde als lid van de bestuursraad. In januari werd ook Hitachi toegevoegd, wat aangeeft dat het ecosysteem groeit.

Momentum van Bitcoin Dogs gaat door

Copy link to section

Ondertussen maakt Bitcoin Dogs, een nieuwe crypto, furore omdat het een van de best presterende tokenverkopen van het jaar wordt.

De ontwikkelaars hebben na de start van de verkoop ruim $3,7 miljoen per week opgehaald. Deze snelheid maakt het de beste symbolische verkoop van het jaar en deze trend kan zich voortzetten.

Het succes van deze tokenverkoop is vooral te danken aan zijn positionering in de crypto-industrie, waar het een leidende speler wil zijn in het ecosysteem van Bitcoin.

Onlangs hebben we deze ecosysteemgroei gezien, waarbij de totale waarde (TVL) in het DeFi-ecosysteem is gestegen naar meer dan $1,6 miljard. Dat maakt het de zesde grootste speler in DeFi, na Ethereum, Tron, BNB, Solana en Arbitrum.

Het ecosysteem van Bitcoin Dogs zal bestaan uit een 10k NFT-collectie op Ordinals en een game. Deze twee aspecten zullen het helpen om utility te creëren voor het $ODOG-token terwijl het zijn ecosysteem wil laten groeien.

Er zijn een paar redenen waarom de verkoop van Bitcoin Dogs het goed blijft doen. Ten eerste bevinden we ons in een sterke crypto-bullrun, die nog wel een tijdje kan aanhouden. Tokenverkopen doen het doorgaans goed onder deze omstandigheden.

Ten tweede hebben beleggers het risicogevoel omarmd, zoals blijkt uit de sterke rally van de Nvidia-aandelen na de publicatie van sterke resultaten. Verder zal de verkoop van Bitcoin Dogs het waarschijnlijk goed doen voorafgaand aan de komende Bitcoin halving die voor april gepland staat.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Crypto Wereld