Ad

Bitcoin Dogs presale explodeert terwijl BTC blijft stijgen

op Feb 25, 2024
Listen
  • Tom Lee van Fundstrat verwacht dat Bitcoin dit jaar de $150.000 zal bereiken.
  • De voorverkoop van Bitcoin Dogs heeft al ruim $4,0 miljoen opgehaald.
  • Een overzicht van katalysatoren die $0DOG zouden kunnen helpen in 2024.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Bitcoin is de afgelopen maanden vrij sterk gestegen, maar Tom Lee is ervan overtuigd dat het tegen het einde van dit jaar verder kan stijgen en zelfs bijna kan verdrievoudigen.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Lee verwacht dat Bitcoin $150.000 zal bereiken

Copy link to section

Het hoofd onderzoek bij Fundstrat Global Advisors verwacht dat BTC in 2024 de $150.000 zal bereiken, omdat er dit jaar verschillende dingen in zijn voordeel werken. Bij de “Squawk Box” van CNBC zei hij deze week:

De vraag verbetert met de op de beurs verhandelde fondsen en het aanbod neemt af met de halving.

De Amerikaanse SEC heeft in januari verschillende aanvragen voor Spot Bitcoin ETF’s goedgekeurd. De halving van Bitcoin staat gepland voor april of mei 2024.

Kennelijk heeft Lee er vertrouwen in dat de cryptomarkt het dit jaar goed zal doen en dat dit niet alleen beperkt zal blijven tot Bitcoin. Anderen, waaronder het onlangs gelanceerde Bitcoin Dogs, kunnen ook profiteren van de toegenomen belangstelling voor cryptocurrencies in 2024.

Laten we eens nader bekijken wat Bitcoin Dogs is en hoe het verband houdt met BTC.

Presale van Bitcoin Dogs staat volledig in brand

Copy link to section

Wanneer Bitcoin zich herstelt, heeft de rest van de cryptomarkt de neiging in zijn voetsporen te treden. Dat heeft de geschiedenis ons geleerd.

En vooral Bitcoin Dogs zal er baat bij hebben als BTC dit jaar een rally doormaakt, zoals veel experts denken. Waarom? Omdat het ‘s werelds eerste ICO op de Bitcoin- blockchain is.

$0DOG trekt al een enorme vraag van de investeringsgemeenschap. De lopende presale heeft in slechts een paar dagen tijd al ruim $4,3 miljoen opgebracht. Houd er rekening mee dat een solide vraag doorgaans wijst op toekomstig potentieel van een belegging.

Bitcoin Dogs heeft op het moment van schrijven een prijs van $0,0224, waardoor je met een vrij klein kapitaal een aanzienlijke positie erin kunt opbouwen. $0DOG staat gepland voor de volgende prijsverhoging over ongeveer 40 uur.

Klik hier voor meer informatie over Bitcoin Dogs en het $0DOG-token.

$0DOG geeft toegang tot een NFT-collectie

Copy link to section

Bitcoin Dogs lijkt bijzonder aantrekkelijk voor investeringen omdat het nog niet op een crypto-uitwisseling moet worden genoteerd. Je kunt er dus een vroege positie in innemen en profiteren van het potentiële voordeel dat doorgaans wordt ontgrendeld wanneer een crypto-token live gaat op een beurs.

Het is ook de moeite waard om hier te vermelden dat investeren in $0DOG je ook in staat stelt te profiteren van een aantal exclusieve functies, waaronder toegang tot een verzameling NFT’s die speciaal voor jou als Bitcoin Dogs-houder is samengesteld.

Bitcoin Dogs zal volgende maand ook stakingpools uitrollen en in de tweede helft van 2024 beginnen met het introduceren van sociale wedstrijden. Toegang tot deze extra functies maakt deelname aan de lopende presale van $0DOG des te spannender.

Geïnteresseerd in manieren om Bitcoin Dogs ($0DOG) te kopen? Klik hier om naar de projectwebsite te gaan.

Nog een kortetermijnkatalysator voor Bitcoin Dogs ($0DOG)

Copy link to section

Vergeet niet dat Bitcoin Dogs of het $0DOG-token in feite een cryptocurrency is of, in grote lijnen, een risicovolle activa. Dat onderscheid suggereert dat de economie er wellicht van kan profiteren zodra de Amerikaanse Federal Reserve de rente begint te verlagen.

Hoewel leden van het Federal Open Market Committee tijdens hun meest recente bijeenkomst het risico van een te snelle renteverlaging hebben besproken, wordt nog steeds algemeen verwacht dat de centrale bank in juni haar eerste renteverlaging zal aankondigen.

Dat komt vooral omdat de inflatie in de Verenigde Staten nu rond de 3,0% ligt, zoals Invezz hier rapporteerde, tegenover de piek van meer dan 9,0% die voortkwam uit de pandemie in de tweede helft van 2022.

Het $0DOG-token zou dus goed gepositioneerd kunnen zijn om te profiteren van de dalende rentetarieven in de komende maanden. Je kunt via deze link dieper in Bitcoin Dogs en het eerste BRC-20-token duiken.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
USA Crypto Crypto gaming Noord-Amerika Wereld