Ad

Evaluatie potentieel van Bitcoin Dogs ($0DOG) nu Bitcoin (BTC) mikt op ATH’s voor de halving

op Feb 25, 2024
Listen
  • BTC handelt bullish boven de $50.000, voorafgaand aan de halving.
  • Analisten vertrouwen erop dat de halving de prijs van Bitcoin voorbij $69K zou kunnen stuwen.
  • Dat zou ervoor kunnen zorgen dat altcoins zoals Bitcoin Dogs stijgen met astronomische pieken.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Bitcoin (BTC) wordt boven de $51,6K verhandeld terwijl marktdeelnemers wachten op de historische halving in april. Voorstanders voorspellen indrukwekkende rally’s naar recordhoogten voor de belangrijkste cryptovaluta voorafgaand aan de bullish gebeurtenis.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Bitcoin Dogs ($0DOG), profiterend van de marktdominantie en baanbrekende vooruitzichten van Bitcoin, bereidt zich voor om omhoog te schieten te midden van brede marktrally’s. Laten we erin duiken.

Bitcoin vooruitzichten voorafgaand aan de halving

Copy link to section

De huidige prijs van BTC staat 25% onder het hoogste punt ooit van $68.798, dat twee jaar geleden werd bereikt. Ondertussen weerspiegelt de leidende cryptocurrency bullishness, wat aanleiding geeft tot speculaties over een koers van $69.000 voorafgaand aan de langverwachte halving.

De huidige marktdominantie van Bitcoin bedraagt 51,13%, met een kapitalisatie van meer dan $1 biljoen. De prijzen bleven de afgelopen zeven dagen relatief vlak en stegen met 30% in de voorgaande maand.

BTC maandgrafiek op Coinmarketcap

Experts suggereren dat Bitcoin een substantiële stijging van de marktkapitalisatie nodig heeft om de verwachte stijging boven de $69.000 te ondersteunen. Het token heeft solide prijsstijgingen nodig ten opzichte van de huidige waarden voor daaropvolgende stijgingen van de marktkapitalisatie.

Berekeningen laten zien dat een stijging van de marktkapitalisatie met 35%, oftewel $352 miljard, een stabiele opleving zou veroorzaken voor Bitcoin om nieuwe recordhoogtes te bereiken.

Een dergelijke stijging zal de marktwaarde van BTC op $1,35 biljoen brengen, waarmee die van Meta Platforms en Silver wordt overtroffen.

Ondertussen zal de enorme stijging van de Bitcoin-marktkapitalisatie een rimpeleffect creëren in de algehele digitale activa-industrie, wat enorme prijsstijgingen zal katalyseren. Altcoins zoals Bitcoin Dogs lijken in een dergelijke atmosfeer te kunnen ontploffen.

Bitcoin Dogs: eerste ICO op Bitcoin-blockchain

Copy link to section

Bitcoin Dogs is een nieuw crypto-project dat met de presale enorme aandacht trekt vanwege de unieke vooruitzichten. Het heeft binnen tien dagen na het debuut op de Bitcoin-blockchain al meer dan $4,388 miljoen opgehaald.

Als allereerste ICO op het BTC-netwerk, maakt Bitcoin Dogs gebruik van de hoogwaardige technologie en marktdominantie van de bellwether voor zijn groei.

Naast de snelle presale heeft de snelgroeiende gemeenschap Bitcoin Dogs overeind gehouden. Het project heeft sinds zijn debuut medio februari ruim 95.000 volgers getrokken op socialemediaplatform X.

Bovendien nemen meer dan 15.000 mensen actief deel aan het Telegram-kanaal van $0DOG, wat de indrukwekkende belangstelling en opwinding rond het revolutionaire cryptoproject weerspiegelt.

Toekomstige potentieel van Bitcoin Dogs

Copy link to section

Zoals eerder benadrukt, lijkt het onderscheidende project te profiteren van de bekendheid van de Bitcoin-blockchain, door gaming, nieuwe tokens en NFT’s op het netwerk van BTC te verbinden. Bitcoin Dogs zal $0DOG gebruiken als zijn governance token, dat klaar is voor enorme groei te midden van bullish projecties voor 2024.

Analisten voorspellen recordhoogtes voor de prijzen van Bitcoin dit jaar, gezien bullish ontwikkelingen zoals de introductie van spot-ETF en de aanstaande halvering. Een solide BTC-rally zal zich vertalen in een enorme waarde- en prijsgroei van $0DOG.

De snelle presale laat zien hoe investeerders geloven in de toekomst van Bitcoin Dogs. Verder zal het enorme aantal loyale volgers van cruciaal belang zijn voor het stimuleren van de groei van het actief op de langere termijn, aangezien Bitcoin dit jaar lijkt te exploderen.

Meer informatie over Bitcoin Dogs vind je op de website.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Gesponsorde Blockchain Crypto NFT Wereld