Ad

Bitbot wint aan momentum nu laatste rug-pull de markt schokt

op Feb 26, 2024
Listen
  • Bitbot heeft vóór de lancering ruim $715.000 opgehaald bij investeerders.
  • RiskOnBlast trok zich terug nadat het ruim $1,2 miljoen had opgehaald bij investeerders.
  • De niet-bewaar-app van Bitbot op Telegram beschikt ook over anti-MEV- en anti-rug-tools.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Crypto-project Bitbot wint aan momentum in de presale en heeft tot nu toe meer dan $715.000 opgehaald. ‘s Werelds eerste niet-bewarende Telegram-handelsbot nadert de officiële lancering. Het aanstaande debuut krijgt meer aandacht in de cryptohandel, vooral na het laatste rug-pull incident.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

RiskOnBlast is de eerste rug-pull op Blast

Copy link to section

In het cryptocurrency-nieuws dit weekend werd de cryptogemeenschap wakker met wat de eerste rug-pull op het laag-2-platform Blast lijkt te zijn.

Volgens details die Arkham op maandag 26 februari deelde, lijkt het erop dat het gokproject RiskOnBlast zijn gebruikers heeft aangetrokken nadat het in een onlangs gelanceerde presale meer dan $1,25 miljoen had opgehaald.

Terwijl het RiskOnBlast-project op 12 februari onder de aandacht van gebruikers kwam, begon de presale op 22 februari. Een dag later verdween het team.

Het team van het project heeft de saldi van de ICO-wallet leeggemaakt. Ook de website en sociale mediakanalen liggen eruit en het team is in het niets verdwenen. Etherscan heeft het RiskOnBlast-adres (RISK) ook gemarkeerd als phishing-scam.

Blockchain-beveiligingsplatform Certik zei dat fondsen van de 420 ETH-gelimiteerde IDO naar verschillende beurzen werden gestuurd, waaronder ChangeNOW, Bybit en MEXC. Volgens blockchain-speurder SomaXBT lijkt de RiskOnBlast-rug meer dan 750 slachtoffers te hebben getroffen.

Nu de cryptogemeenschap met een nieuw incident te maken krijgt, willen gebruikers wellicht beveiligingsmaatregelen overwegen die hen helpen voorkomen dat ze het slachtoffer worden van dergelijke projecten.

Bitbot: Telegram-app met anti-MEV- en anti-rug-functies

Copy link to section

Bitbot is een nieuwe handelsbot van Telegram die is ingesteld om ‘s werelds eerste niet-bewaarhandelsoplossing aan miljoenen cryptohandelaren te bieden. Hoewel de app gebruikmaakt van de huidige technologische aanpassingen om het platform te beveiligen, wordt het debuut van een zelfbeheeroplossing gezien als een game-changer.

Het belangrijkste verkoopargument van dit project is de focus op beveiliging. Dat is de reden waarom de niet-bewarende handelsfunctie niet de enige gebruikersgerichte veiligheidsfunctie is.

Bibot zorgt ook voor een anti-MEV- en anti-rug beschermingslaag. Met anti-MEV kunnen gebruikers gebruikmaken van realtime monitoring om MEV-lanceringen te beperken. Ondertussen helpt de anti-tapijtfunctie gebruikers te waarschuwen voor eventuele waarschuwingssignalen rond projecten.

Hiertoe behoren onder meer presale projecten die verdachte contract managementbewegingen of andere signalen vertonen. Dus terwijl gebruikers via Bitbot de markt kunnen verslaan in de top van presale projecten, betekent de ingebouwde anti-rug tool een extra beschermingslaag.

Bitbot presale kans om vroeg binnen te komen

Copy link to section

Beleggers kunnen profiteren van de door AI ondersteunde handel van Bitbot, waarbij ze gebruik maken van institutionele tools om van de kansen te profiteren. Maar het native token BITBOT biedt ook een kans om tegemoet te komen aan de algemene vraag naar veilige handelsplatforms op de hele markt.

Het verkrijgen van BITBOT heeft extra voordelen. Hiermee hebben gebruikers toegang tot exclusieve voordelen zoals handelskortingen en een deel van de dagelijkse inkomsten van het platform.

Momenteel bevindt het project zich in de vierde presale fase. De presale prijs van het BITBOT-token bedraagt op dit niveau $0,0116. In de volgende fasen zal de waarde van het token met 5% stijgen – geprogrammeerd om in fase 15 $0,0200 te bereiken.

Na de presale, die 4,32 miljoen dollar van early adopters beoogt, zal Bitbot in het tweede kwartaal zijn langverwachte platform aan het publiek onthullen.

Deze tijdlijn zou perfect kunnen aansluiten bij de rally van de cryptomarkt. De in april verwachte halvering van Bitcoin is een belangrijke katalysator waardoor BITBOT ook nieuwe prijzen zou kunnen bereiken.

Klik hier om deel te nemen aan de Bitbot presale. Je kunt ook meer over dit project lezen in de whitepaper.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Gesponsorde Crypto Wereld