Ad

Polygon (MATIC) herstelt ondanks marktdump, Rebel Satoshi (RBLZ) mikt op lancering

op Feb 26, 2024
Listen
  • Polygon (MATIC) blijft een van de top DeFi-projecten, aangezien experts een stijging naar $2,15 in april voorspellen.
  • Beginnend met een prijs van $0,010 in de Early Bird Round, is $RBLZ nu met 140% gestegen.
  • De Rebel Satoshi ($RBLZ) komt dichter bij de DEX-lancering op 4 maart.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Nu bulls de cryptomarkt beginnen te domineren, zagen top-altcoins zoals Polygon (MATIC) een aanzienlijke stijging. Ondertussen is Rebel Satoshi, een opkomend meme-coinproject, met 140% gestegen tijdens de openbare presale die naar verwachting op 29 februari zal eindigen.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Wat is de betere crypto om in te investeren tussen MATIC en $RBLZ? Laten we eens kijken wat de experts erover zeggen.

Polygon prijsvoorspelling: MATIC zou in april $2 kunnen overschrijden

Copy link to section

Op 12 februari werd aangekondigd dat Polygon Labs van plan is de prover te gebruiken om verschillende blockchains – zoals zijketens en optimistische roll-ups – te transformeren in Validiums, een soort Layer 2-netwerk dat de transactiekosten verlaagt en de efficiëntie verhoogt door gebruik te maken van nul- kennis bewijzen.

De waarde van het token van Polygon is sinds de aankondiging aanzienlijk gestegen met ongeveer 14,4%. Op 12 februari bedroeg de waarde van MATIC $0,838. Op 21 februari was deze gestegen tot $0,951. Dit heeft geleid tot voorspellingen dat MATIC in 2024 verder zal stijgen en in april de $2,15 zal overschrijden.

Aan de andere kant zijn sommige Polygon-analisten van mening dat het historische prijspatroon van MATIC een aanzienlijke daling van de prijs van het DeFi-token zal veroorzaken. Ze voorspellen dat MATIC eind februari zeer waarschijnlijk zal dalen tot $0,55.

Rebel Satoshi presale levert $2,1 miljoen op

Copy link to section

Na een succesvolle openbare presale heeft Rebel Satoshi, een meme-coinproject dat de onvolkomenheden van gecentraliseerde financiële ondernemingen wil uitdagen, de aandacht van beleggers getrokken. Meer specifiek: sinds de presale op 5 november begon, heeft Rebel Satoshi $2,1 miljoen opgehaald.

Rebel Satoshi is de go-to-investering voor investeerders geworden vanwege zijn gemeenschapsgerichte strategie om zich tegen centralisatie te verzetten, naast het bereiken van veel van zijn presale doelen. Beleggers beschouwen Rebel Satoshi als een van de beste Initial Coin Offerings (ICO’s) vanwege de prestaties tot nu toe.

Met $RBLZ op $0,024 bevindt Rebel Satoshi zich momenteel in Recusants Ronde 5 van de lopende presale. Aangezien de presale van Rebel Satoshi eindigt met Recusants Ronde 5, zullen vroege investeerders in deze ronde een rendement van 4,17% ontvangen zodra het $RBLZ-token op 4 maart op DEX’s wordt genoteerd.

Beginnend met een prijs van $0,010 in de Early Bird Round, is $RBLZ nu met 140% gestegen. Wanneer $RBLZ $0,025 bereikt, zal deze ROI stijgen tot 150%, en beleggers voorspellen een mogelijke verdere groei zodra $RBLZ genoteerd wordt aan de belangrijkste DEX’s.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi presale website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Gesponsorde Polygon Altcoin Crypto