Ad

Uitstel Starknet (STRK)-tokenontgrendeling door Starkware veroorzaakt prijsstijging, Rebel Satoshi ($RBLZ) maakt investeerders klaar voor enorme winsten

op Feb 28, 2024
Listen
  • Starknet kelderde in een week tijd met 18% en experts denken dat er nog meer verliezen zullen volgen.
  • Rebel Satoshi verbaast investeerders met veelbelovende enorme winsten na de presale.
  • De voorverkoop van $RBLZ bevindt zich in ronde 5 en wordt op 4 maart op DEX vermeld.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De prijs van Starknet (STRK) steeg nadat Starkware de ontgrendeling had uitgesteld. Anderzijds heeft Rebel Satoshi ($RBLZ), een nieuwe meme-coin, een enorm potentieel getoond na een stijging van 140% tijdens de presale.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Welke crypto belooft binnenkort meer groei, Starknet of Rebel Satoshi? Laten we ons verdiepen in de voorspellingen van experts om erachter te komen!

Starkware keldert 18% na lancering: wat komt er daarna?

Copy link to section

Starkware heeft slecht gepresteerd sinds de lancering op 20 februari. Bij de lancering wisselde STRK van eigenaar voor ongeveer $2,35. STRK schoot omhoog nadat Starkware ermee instemde de ontgrendeling van tokens uit te stellen. In plaats van 1,34 miljard STRK te ontgrendelen op 15 april, zoals aanvankelijk gepland, onthulde Starkware dat het slechts 6% van de geslagen 10 miljard tokens zou ontgrendelen.

Door dit nieuws steeg Starknet op 20 februari naar $3,66 . De opwinding over de lancering van STRK verdween echter en STRK begon naar beneden te corrigeren. Op 26 februari was STRK gestabiliseerd op ongeveer $ 1,92. Deze prijs betekent dat Starknet sinds de lancering met 18,29% is gedaald.

Dus, op basis van deze prestaties, is Starknet een goede crypto om te kopen? Volgens analisten zal STRK blijven dalen naarmate de druk over de komende ontgrendelingsgebeurtenis toeneemt.

Daartoe hebben experts de STRK-voorspelling van eind februari vastgesteld op $1,88.

Rebel Satoshi gaat verder tegen het einde van de presale!

Copy link to section

Rebel Satoshi, een nieuw meme-coinproject, is snel populair geworden onder crypto-investeerders, ondanks dat het in de openbare presale was. Beleggers hebben interesse gekregen in Rebel Satoshi vanwege de gemeenschapsgerichte benadering van het bestrijden van centralisatie. Als resultaat van de groeiende belangstelling van investeerders heeft Rebel Satoshi tot nu toe $2,1 miljoen opgehaald.

Met name dankt Rebel Satoshi zijn indrukwekkende presale prestaties aan zijn oorspronkelijke $RBLZ-token. $RBLZ biedt toegang tot het Rebel Satoshi-ecosysteem, dat de Rebel NFT Vault, een P2E-game, een staking-programma en een NFT-marktplaats omvat. Deze kenmerken verklaren waarom investeerders $RBLZ de beste cryptocurrency vinden om vandaag te kopen!

In februari was Rebel Satoshi begonnen met Recusants Ronde 5 van de presale. Tijdens deze ronde kunnen beleggers Bitcoin en 50 andere crypto’s gebruiken om $RBLZ te kopen voor $0,024. Recusants Ronde 5-investeerders zullen een ROI van 4,17% realiseren wanneer $RBLZ op 29 februari naar de noteringsprijs van $0,025 stijgt.

Tot nu toe hebben Early Bird Round-investeerders genoten van een ROI van 140%, die naar verwachting zal stijgen tot 150% wanneer de $RBLZ naar $0,025 stijgt. Bovendien zijn experts van mening dat $RBLZ enorme rendementen zal genereren nadat het op 4 maart aan de top van de DEX’s is genoteerd.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi presale website of neem contact op met Rebel Red via Telegram

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Gesponsorde Crypto Wereld