Ad

Pullix wordt gelanceerd op Uniswap nu crypto bullrun aan kracht wint

op Mar 6, 2024
Listen
  • Het Pullix-token wordt maandag op Uniswap gelanceerd.
  • De lanceringsprijs zal het een marktkapitalisatie van meer dan $ 33 miljoen opleveren.
  • De tokenlancering van Pullix vindt plaats in een tijd waarin cryptocurrencies in een grote bull run zitten.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De crypto bullrun won maandag aan kracht, terwijl Bitcoin en Ethereum respectievelijk naar $65.000 en $3.500 stegen. Als gevolg hiervan steeg de totale waardering van alle cryptocurrencies naar meer dan $2,42 biljoen en komt deze dichter bij het recordhoogte van $3 biljoen. Het is tegen deze achtergrond dat Pullix (PLX) wordt maandag gelanceerd op Uniswap.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Pullix wordt gelanceerd op Uniswap

Copy link to section

Het grootste cryptonieuws op maandag zal de lancering zijn van het Pullix-token op Uniswap, de grootste gedecentraliseerde beurs (DEX) ter wereld. Dit is een belangrijke stap die een zeer succesvolle tokenverkoop afsluit, waarbij meer dan 10 miljoen PLX-tokens werden verkocht.

Volgens de ontwikkelaars zal het Pullix-token worden gelanceerd op $0,168, waardoor het een marktkapitalisatie heeft van meer dan $33,6 miljoen. Dit is een belangrijke stap die alle mensen die het in de presale hebben gekocht, winstgevend zal maken.

Pullix is, zoals ik eerder heb geschreven, een bedrijf dat de crypto-uitwisselingsindustrie wil veranderen. Het belangrijkste voordeel is dat het de sterke punten van gedecentraliseerde en gecentraliseerde uitwisselingen combineert.

Zijn klanten zullen de keuze hebben uit de beste uitwisseling tussen de CEX en DEX. Door deze twee benaderingen te combineren, zal Pullix de handel gemakkelijker maken door de liquiditeit te vergroten, waardoor de totale transactiekosten dalen.

Crypto bullrun gaat door

Copy link to section

De lancering van Pullix vindt plaats in een tijd waarin de crypto-bullrun aan kracht wint. Bitcoin is al boven de $65.000 gestegen, wat de mogelijkheid opent dat het binnenkort naar zijn recordhoogte van $69.000 zal stijgen.

Op dezelfde manier is Ethereum naar meer dan $3.500 gestegen en het is waarschijnlijk dat het token de komende maanden naar meer dan $4.000 zal stijgen.

De belangrijkste drijfveer voor deze rally is dat Bitcoin een ongekende vraag kent vanwege de onlangs gelanceerde spot-ETF’s. De iShares Bitcoin ETF heeft bijvoorbeeld meer dan $10 miljard aan activa toegevoegd. Geen enkele andere ETF heeft zo snel $10 miljard bereikt.

De andere katalysator voor de aanhoudende stijging is dat investeerders verwachten dat de komende halving positief zal zijn voor cryptocurrencies. Deze halving zal in april dit jaar plaatsvinden en zal een scherpe daling veroorzaken in het aantal geproduceerde Bitcoins per dag.

Als gevolg hiervan zorgt een combinatie van de stijgende vraag naar Bitcoin en het lage aanbod ervoor dat de prijs de komende maanden kan blijven stijgen.

Ondertussen stijgt de prijs van Ethereum in de hoop dat de SEC een spot-Ethereum ETF-stijging zal goedkeuren. Acht bedrijven, waaronder Franklin Templeton en Blackrock, hebben allemaal een spot-ETF aangevraagd en de goedkeuring zou in mei kunnen plaatsvinden.

Implicaties voor Pullix

Copy link to section

Al deze factoren kunnen van invloed zijn op Pullix en andere cryptocurrencies. In de meeste gevallen doen altcoins het goed als Bitcoin en Ethereum stijgen. Dit verklaart waarom de meeste digitale valuta de afgelopen maanden hard zijn gestegen en waarom PLX kan stijgen nadat deze naar de beurs zijn gegaan.

De andere implicatie is dat deze prijsactie een positieve impact zal hebben op de CEX- en DEX-beurzen, omdat dit tot meer activiteit zal leiden. Als dit gebeurt, zal de beurs na de lancering waarschijnlijk meer activiteit en inkomsten zien. Dit zal ten goede komen aan PLX-houders, aangezien zij stakingbeloningen zullen ontvangen.

Bitcoin Crypto