Ad

MakerDAO implementeert tariefwijzigingen om Dai te ondersteunen; ASI staking programma wint aan kracht

op Mar 10, 2024
Listen
  • MakerDAO implementeert tijdelijke tariefwijzigingen om Dai te stabiliseren tijdens marktvolatiliteit.
  • Het ASI-staking programma biedt een ROI tot 25% met een vergrendelingsperiode van 3 maanden.
  • Het aanbod van zuivel is binnen een week gedaald van 5 miljard dollar naar 4,4 miljard dollar

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Als reactie op de marktvolatiliteit heeft MakerDAO, een toonaangevende gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), tijdelijke tariefaanpassingen geïnitieerd, met als doel de Dai stablecoin te stabiliseren.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Tegelijkertijd blijft AltSignals furore maken met zijn AltAlgo-indicator en ActualizeAI-programma, terwijl het ASI-token aan momentum wint.

MakerDAO voert tijdelijke tariefaanpassingen door

Copy link to section

In het licht van de recente marktschommelingen, die met name van invloed zijn op de stabiliteit van de Dai stablecoin, streeft MakerDAO ernaar de steun voor de aan de dollar gekoppelde activa te versterken.

Het voorstel van MakerDAO, geleid door BA Labs en goedgekeurd door Maker’s Stability Advisory Council, benadrukt de bezorgdheid over een plotselinge daling van het aanbod van Dai van $5 miljard naar $4,4 miljard binnen een week.

Ondanks dat er nog steeds te veel onderpand is, zorgen potentiële liquiditeitscrisissen als gevolg van afnemende reserves ervoor dat MakerDAO proactieve maatregelen neemt.

Als onderdeel van het versnelde bestuursvoorstel heeft MakerDAO een reeks tijdelijke tariefaanpassingen goedgekeurd die van kracht zullen worden.

Opvallend is dat het Dai-spaarpercentage zal stijgen van 5% naar 15%, terwijl de stabiliteitskosten voor kernkluizen elk met ongeveer 9-10% zullen stijgen.

Daarnaast zullen er wijzigingen worden geïmplementeerd voor de Spark Effective Borrow APY en de Peg Stability Module.

Deze aanpassingen, hoewel tijdelijk, zijn bedoeld om de verkoopdruk op Dai te verlichten en de veerkracht van het protocol tegen marktvolatiliteit te vergroten.

AltSignals’ AltAlgo-indicator en ActualizeAI-programma

Copy link to section

Terwijl MakerDAO zijn Dai stablecoin probeert te ondersteunen te midden van de toenemende marktvolatiliteit, bevordert AltSignals, sinds 2017 een prominente speler op de financiële markten, zijn AI-gestuurde handelsstrategieën via zijn geavanceerde AltAlgo-indicator en ActualizeAI-programma.

De AltAlgo-indicator, aangeprezen als een volledig compatibel technisch analysehulpmiddel, maakt gebruik van de kracht van machinaal leren om handelssignalen te genereren op digitale valuta-, forex-, CFD’s- en aandelenmarkten.

AltSignals integreert meerdere handelsstrategieën en indicatoren binnen AltAlgo om handelaren optimale koop- en verkoopmogelijkheden te bieden.

Anderzijds is het ActualizeAI-programma gericht op een revolutie in het handelslandschap door middel van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en natuurlijke taalverwerking (NLP). Het programma geeft gebruikers toegang tot AI-gestuurde inzichten en voorspellingen, waardoor hun handelsstrategieën worden uitgebreid voor betere resultaten.

De kern van het ActualizeAI-programma wordt gevormd door het ASI-token dat handelaars in staat stelt en toegang geeft tot de verbeterde handelsmogelijkheden van ActualizeAI, waaronder geautomatiseerde 24/7 handel, verbeterde nauwkeurigheid en gedefinieerd risicobeheer.

ASI stakingprogramma

Copy link to section

Na een succesvolle token presale heeft AltSignals een staking pool geopend voor het ASI-token.

Momenteel biedt het stakingprogramma een aantrekkelijke staking-ROI van maximaal 25% voor deelnemers, met een vergrendelingsperiode van drie maanden.

Met name bedraagt het totaal aantal ingezet tokens 28.989.117 van de 30.000.000 tokens die beschikbaar zijn voor staking, wat wijst op een aanzienlijke betrokkenheid en participatie van de gemeenschap.

Met een inzetperiode van 72 uur hebben deelnemers de mogelijkheid om beloningen te verdienen door hun ASI-tokens in te zetten en bij te dragen aan de veiligheid en stabiliteit van het netwerk. Bezoek de officiële website van AsltSignals om deel te nemen aan de ASI-staking.

Conclusie

Copy link to section

De proactieve tariefaanpassingen van MakerDAO zijn bedoeld om de Dai stablecoin te stabiliseren te midden van marktturbulentie.

Aan de andere kant vergroot het ASI-stakingprogramma de betrokkenheid en participatie van de gemeenschap, wat de voortdurende evolutie en groei van gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosystemen weerspiegelt.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Dai Gesponsorde MakerDAO Crypto Stablecoin Wereld