Ad

Pyth Network, Celestia en $RECQ van Rebel Satoshi vormen trio van winstgevende crypto-investeringen

op Mar 19, 2024
Listen
  • Pyth Network steeg in 2024 met 150% en experts voorzien meer groei.
  • Celestia heeft tot dusver in 2024 een stijging van 37% gerealiseerd, met meer winsten in het verschiet.
  • Rebel Satoshi's $RECQ wordt meteen een hit nadat hij een ROI van 525% voorverkoop heeft beloofd.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De cryptomarkt heeft tot nu toe voorbeeldig gepresteerd in 2024, waarbij de top-altcoins aanzienlijke winsten boekten. Als gevolg hiervan zijn investeerders op zoek gegaan naar tokens met een hoog potentieel en lage instappunten om in te investeren. Gelukkig raden experts aan om te investeren in Pyth Network (PYTH), Celestia (TIA) en Rebel Satoshi ‘s $RECQ.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Waarom adviseren experts investeerders om Pyth Network, Celestia en $RECQ te kopen? Dat zoeken we uit!

Pyth Network behaalde in 2024 winst van 150%: wat nu?

Copy link to section

Pyth Network heeft tot nu toe prijzenswaardig gepresteerd in 2024. Op 1 januari veranderde PYTH van eigenaar voor ongeveer $0,33. Na de goedkeuring door de SEC van 11 spot Bitcoin ETF’s op 10 januari won PYTH terrein en steeg tot $0,44. Bovendien zorgde het nieuws dat Pyth Network op 7 februari met de tweede fase van zijn airdrop begon, ervoor dat PYTH verder pompte.

Bij de tweede airdrop was 100 miljoen PYTH betrokken. Door dit nieuws steeg PYTH in februari naar $0,73. In maart was PYTH gestegen tot $0,94 voordat hij zich stabiliseerde rond $0,84. Deze prijs betekent dat PYTH tot nu toe in 2024 150,68% heeft gewonnen. Is PYTH, op basis van deze prestaties, een goede crypto om nu te kopen?

Volgens deskundigen zal Pyth Network investeerders blijven aantrekken vanwege zijn missie om nauwkeurige en actuele gegevens aan te bieden. Daartoe hebben experts de PYTH-voorspelling voor eind 2024 vastgesteld op $ 1,36.

Celestia is in 2024 met 37% gestegen: komt er meer groei?

Copy link to section

Celestia heeft sinds het begin van het jaar lovenswaardig gepresteerd. Op 1 januari schommelde TIA rond de $11,88. TIA won aan kracht nadat de SEC op 10 januari spot-Bitcoin ETF’s had goedgekeurd. De resulterende opwaartse trend zag TIA in januari stijgen tot $20,26. TIA slaagde er echter niet in het opwaartse traject vast te houden en verloor het steunniveau van $20,00.

TIA bleef de hele maand februari onder het niveau van $20,00 handelen. In maart was TIA gestabiliseerd rond de $16,30. Toch betekent deze prijs dat TIA tot nu toe met 37,21% is gestegen in 2024. Deze prestatie heeft uiteraard investeerders aangetrokken, maar behoort TIA tot de top cryptomunten met een enorm groeipotentieel in 2024?

Volgens analisten zal TIA blijven stijgen om het jaar af te sluiten op $25,33. Experts voorspellen dat Celestia meer adoptie zal krijgen dankzij het modulaire databeschikbaarheidsnetwerk, dat de inzet van blockchains vereenvoudigt.

Rebel Satoshi’s $RECQ wint aan kracht na start van de openbare presale!

Copy link to section

Rebel Satoshi, een ontluikend meme-coinproject dat de centralisatie wil uitdagen, heeft zichzelf gepositioneerd als een kanshebber voor gevestigde crypto’s na het voltooien van de openbare voorverkoop van zijn $RBLZ-token in minder dan vier maanden. Tot nu toe is $RBLZ gelanceerd op Uniswap DEX en Coinstore CEX.

Bovendien beschikt Rebel Satoshi over een ecosysteem met twee tokens. Terwijl $RBLB fungeert als het bestuurs- en lidmaatschapstoken van Rebel Satoshi, is $RECQ het nutstoken van het project. Als zodanig faciliteert $RECQ alle transacties binnen het Rebel Satoshi-ecosysteem, dat beschikt over een arcade met meerdere games, een stake-to-earn-programma en een NFT-marktplaats.

In maart had Rebel Satoshi deelgenomen aan de Early Bird-ronde van de openbare presale van $RECQ. De prijs van $RECQ tijdens deze ronde was $0,0020. Zodra $RECQ doorgaat naar de volgende presale ronde, zal de prijs stijgen naar $0,0037. Deze prijs duidt op een stijging van 85%, wat verklaart waarom investeerders zich haasten om $RECQ te kopen.

Wat nog belangrijker is, is dat de lanceringsprijs van $RECQ $0,0125 bedraagt. Zodra $RECQ deze prijs bereikt, zullen Early Bird Round-beleggers genieten van een ROI van 525%. Deze enorme ROI verklaart waarom $RECQ wordt gezien als een van de beste crypto om nu in te investeren!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Gesponsorde Altcoin Crypto