Ad

Groei van Ethereum daalt voordat ETF wordt goedgekeurd, experts denken dat Algotech in 2024 rendement van 10x kan behalen

op Mar 21, 2024
Listen
  • De prijs van Ethereum is gedaald als gevolg van vertragingen op ETF's op de spotmarkt en andere nieuwsontwikkelingen.
  • Algotech is een nieuw handelsplatformproject dat momenteel in voorverkoop is.
  • Het vroege succes voor Algotech zorgt ervoor dat analisten AGLT voorspellen als een potentieel 10x-token.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De ontwikkelingen rond Ethereum, qua marktkapitalisatie de op één na grootste cryptocurrency, hebben voor opschudding gezorgd op de cryptomarkt. De vooruitzichten op goedkeuring voor spot Ethereum Exchange-Traded Funds (ETF’s) zijn ingestort als gevolg van het laatste nieuws, wat heeft geleid tot een bearish sentiment.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Bovendien vestigen analisten de aandacht op een opkomende speler vanwege zijn innovatieve handelsbenadering. Laten we deze dynamiek en hun implicaties voor de crypto-ruimte onderzoeken.

Ethereum daalt na nieuws over ETF-vertraging

Copy link to section

Ethereum (ETH) kreeg een grote klap te verduren in de hoop op zijn plek op ETF’s toen er nieuws naar voren kwam dat de SEC het besluit uitstelde tot mei 2024. Dit was een flinke klap voor beleggers die een ETF-goedkeuring verwachtten na de recente Dencun-upgrade op het netwerk.

Experts zeggen dat het huidige marktsentiment de poging van Ethereum om de grens van $4.000 deze week te overschrijden, kan belemmeren. In dit geval zou het diverse ecosysteem van Ethereum volgens sommige analisten een korte bearish periode kunnen doormaken.

Senior ETF-onderzoeker Eric Balchunas suggereerde eerder een kans van 70% op ETF-goedkeuring in mei 2024. Dit werd gezien als een factor die de geloofwaardigheid en toegankelijkheid van Ethereum voor handelaren en investeerders zou kunnen versterken.

Door het gebrek aan betrokkenheid van de SEC bij emittenten ziet de analist echter een kleinere kans op goedkeuring. De onzekerheid zal blijven bestaan totdat er duidelijkheid komt.

Gezien deze vooruitzichten kijken beleggers nu uit naar betere groeimogelijkheden. Nieuwe platforms zoals Algotech (ALGT) zullen profiteren van het toenemende enthousiasme rond cryptocurrencies.

Deskundigen voorspellen dat Algotech in 2024 een tienvoudig rendement zou kunnen opleveren

Copy link to section

Algotech (ALGT) is een opkomend handelsplatform dat met zijn geavanceerde technologie de aandacht van reguliere winkels heeft gestolen. Het project beschikt over geavanceerde algoritmen waarmee handelaren de marktdiepte kunnen doorzoeken op doorbraakmogelijkheden en de winst kunnen maximaliseren.

De vraag van het platform wordt vertegenwoordigd door de indrukwekkende presale prestaties, die de aandacht van de cryptogemeenschap hebben getrokken. Het platform overschrijdt binnen twee weken de mijlpaal van $2,5 miljoen en heeft aanzienlijke belangstelling van de markt getrokken.

Het is een opmerkelijke prestatie die het potentieel van Algotech benadrukt om een van de opvallende projecten in de crypto-ruimte te worden. Analisten zeggen dat de prijs van het ALGT-token, zodra het op de grote beurzen genoteerd staat, naar $1 zou kunnen stijgen.

De openbare presale maakt het voor zowel beginnende als ervaren investeerders gemakkelijk om vroeg deel uit te maken van het project. Houders van AGLT zullen profiteren van bestuursrechten en een deel van de winst uit handelsvergoedingen.

Lees meer over dit project door de Algotech presale pagina te bezoeken. Je kunt ook lid worden van de community.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Ethereum Gesponsorde Crypto