Ad

Door grote stuiter van FLOKI en Stacks maken beleggers winst, experts verwachten momentum verschuiving naar $RECQ-presale

op Mar 26, 2024
Listen
  • FLOKI daalde met 24%, maar experts denken dat er een heropleving komt.
  • Stacks stijgt met 19% in een week, maar zullen bears het binnenkort overnemen?
  • Rebel Satoshi's $RECQ trekt de aandacht van beleggers met het potentieel voor aanzienlijke rendementen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

In de nasleep van de recente marktcrash presteerden top crypto zoals FLOKI (FLOKI) en Stacks (STX) wisselend. Anderzijds blijft het $RECQ-token van Rebel Satoshi furore maken op de presale markt.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Waarom overtreft $RECQ FLOKI en Stacks? Laten we ons verdiepen in de voorspellingen van experts om erachter te komen!

FLOKI keldert met 24% in een week: wat nu?

Copy link to section

FLOKI heeft de afgelopen zeven dagen onbevredigend gepresteerd. Op 15 maart wisselde FLOKI van eigenaar voor ongeveer $0,0002785. FLOKI bereikte deze prijs met name nadat het FLOKI-team had aangekondigd dat het FLOKI’s roadmap voor 2024 op 22 maart zou uitbrengen.

Het geroezemoes over dit nieuws nam echter snel af en FLOKI begon naar beneden te corrigeren.

De resulterende neerwaartse trend zorgde ervoor dat FLOKI op 19 maart daalde tot $0,0001642. In een positieve wendingging FLOKI op 20 maart samenwerken met Carbon Browser. Door dit nieuws begon FLOKI zich te herstellen. Op 22 maart was FLOKI gestabiliseerd op ongeveer $0,0002094. Deze prijs betekent dat FLOKI in een week tijd 24,81% heeft verloren.

Zal FLOKI terugveren, en is het een goede crypto om nu te kopen? Volgens experts zal FLOKI aan kracht winnen en eind maart stijgen naar $0,0002600.

Deskundigen baseren deze voorspelling op het feit dat FLOKI meer adoptie krijgt dankzij het nieuws van 21 maart dat FLOKI de officiële cryptopartner wordt voor het World Table Tennis Champions-evenement.

Stacks stijgt met 19% in een week: meer groei in de pijplijn?

Copy link to section

Stacks heeft de afgelopen zeven dagen uitzonderlijk goed gepresteerd. Op 15 maart schommelde STX rond de $2,79.

Na dagen van range-bound trading kwam STX op 20 maart in een stroomversnelling nadat analysebedrijf OurNetwork erop wees dat Stacks de 50.000 actieve maandelijkse gebruikers had overtroffen.

Bovendien onthulde OurNetwork dat Stacks de grens van 1 miljoen unieke adressen had overschreden. Door dit nieuws steeg STX op 21 maart naar $3,56. Op 22 maart was de STX gestabiliseerd op ongeveer $3,33. Deze prijs betekent dat STX in een week tijd met 19,35% is gestegen. Als gevolg hiervan heeft Stacks opmerkelijke belangstelling van investeerders ontvangen.

Deskundigen zijn echter van mening dat STX rood zal worden naarmate de opwinding over het recente nieuws verdwijnt. Daartoe hebben experts de STX-voorspelling van eind maart vastgesteld op $3,13. Deze voorspelling voegt STX toe aan de lijst met altcoins om in de gaten te houden!

Rebel Satoshi’s $RECQ wint aan kracht

Copy link to section

Rebel Satoshi, een opkomend meme-coinproject, is een top investeringskeuze geworden voor slimme investeerders vanwege zijn unieke missie om centralisatie te bestrijden. Beleggers komen ook massaal naar Rebel Satoshi vanwege de snelle groei, die zijn potentieel heeft aangetoond om een kanshebber te worden voor de beste altcoins.

Bovendien omarmen investeerders Rebel Satoshi vanwege zijn dual-token-ecosysteem. De twee tokens in het Rebel Satoshi-ecosysteem zijn $RBLZ en $RECQ. $RBLZ is het bestuurs- en lidmaatschapstoken van Rebel Satoshi, dat investeerders een langetermijninvesteringsoptie biedt.

Vanaf maart was $RBLZ beschikbaar op Uniswap en Coinstore.

Aan de andere kant is $RECQ het nutstoken van Rebel Satoshi. In deze hoedanigheid ondersteunt $RECQ alle transacties, vergoedingen, beloningen en aankopen. In maart is $RECQ begonnen met de Early Bird-ronde van de voortdurende openbare presale. Tijdens deze ronde bedroeg de prijs van $RECQ $0,0020.

Verbazingwekkend genoeg heeft Rebel Satoshi de lanceringsprijs van $RECQ vastgesteld op $0,0125. Zodra $RECQ deze prijs bereikt, zullen Early Bird Round-beleggers de waarde van hun beleggingen met 525% zien stijgen. Deze verwachte groei maakt $RBLZ de beste crypto om vandaag te kopen!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Gesponsorde Stacks Altcoin Crypto