Ad

Arbitrum en Cardano blijven achter ondanks bullish momentum; RECQ bewijst potentieel met sterke presale

op Apr 1, 2024
Listen
  • Arbitrum (ARB) mikt op een prijsstijging van 57% in 2024 volgens recente prognoses van deskundigen.
  • Volgens analisten zou Cardano (ADA) eind 2024 een prijs van $1,06 kunnen bereiken.
  • De presale van Rebel Satoshi's tweede token, $RECQ, trekt de aandacht van investeerders.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Arbitrum (ARB) en Cardano (ADA) blijven achter op de belangrijkste cryptomunten in een bullish markt, wat vragen oproept over de toekomstige prijstrajecten. Ondertussen bewijst $RECQ, de tweede van Rebel Satoshi, zijn enorme groeipotentieel met een indrukwekkende start van de publieke presale.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Hier onderzoeken we wat er gebeurt rond ARB, ADA en $RECQ om te bepalen in welke crypto je het beste kunt investeren !

ARB streeft naar groei van 57% in 2024 volgens laatste prognoses van deskundigen

Copy link to section

Arbitrum is de afgelopen maand getuige geweest van een aanzienlijke daling van de prijs van het native token, in contrast met het bullish momentum dat te zien is in andere top crypto. De prijs van ARB, het native token van Arbitrum, is de afgelopen maand met 17,5% gedaald.

Ondanks deze recente prijsdaling zijn er aanwijzingen voor mogelijk herstel voor ARB, ondersteund door belangrijke ontwikkelingen binnen zijn ecosysteem. In maart kondigde de Arbitrum Foundation, in samenwerking met de Weeb3 Foundation en Chiru Labs, de lancering aan van AnimeChain.

Dit initiatief heeft tot doel een door blockchain aangedreven ecosysteem op te zetten dat zich richt op anime-makers en -enthousiastelingen en een breed scala aan inhoud, games, merchandise en NFT’s biedt.

Hoewel Arbitrum de afgelopen maanden met uitdagingen is geconfronteerd, duiden de introductie van AnimeChain en het potentieel ervan om een levendige online anime-gemeenschap te creëren, bestuurd door de gebruikers, op een veelbelovende toekomst voor het platform. Dus, moet je ARB als de beste crypto beschouwen om te kopen?

Deskundigen blijven optimistisch over de langetermijnvooruitzichten van Arbitrum, ondanks de recente trage prestaties. Ze voorspellen dat ARB een prijsstijging van 57% zal ervaren om tegen eind 2024 $2,56 te bereiken.

Als er de komende maanden echter bearish marktsentimenten optreden, kan het voor ARB moeilijk zijn om in 2024 de $2,20 te overschrijden.

Volgens analisten zal ADA in 2024 $1,06 bereiken

Copy link to section

Cardano is met uitdagingen geconfronteerd te midden van de recente bullish markttrends. Het native token, ADA, kende de afgelopen maand een lichte daling van 3,2%, wat de strijd weerspiegelt om gelijke tred te houden met het bredere momentum.

Ondertussen blijkt uit recente on-chain data dat er sinds 29 februari sprake is van een substantiële daling in walvistransacties met een waarde van $100.000 en meer op de Cardano-blockchain. Deze trend duidt op winstnemingen door walvissen tijdens een periode van prijsstijgingen, wat bijdraagt aan de huidige prestaties van ADA.

Ondanks deze uitdagingen blijven analisten optimistisch over de toekomstperspectieven van Cardano. De aanhoudende ontwikkelingsinspanningen en de beloften voor groei duiden op een potentieel herstel. Experts voorspellen dat de prijs van ADA zich zal herstellen en tegen eind 2024 een prijs van $1,06 zal bereiken.

Als de bearish sentimenten voor de leidende altcoin echter aanhouden, wordt verwacht dat de ADA het hele jaar door onder de $0,92 zal blijven.

RECQ scoort hoog in de presale en concurreert met de beste altcoins

Copy link to section

Terwijl Arbitrum en Cardano bullish bewegingen vertonen, blijven ze overschaduwd door de presale stijging van Rebel Satoshi’s $RECQ. Dat komt omdat $RECQ een buitengewoon potentieel heeft getoond om in 2024 de top-altcoins te overtreffen.

Rebel Satoshi heeft de aandacht van de markt getrokken met zijn innovatieve dual-token-ecosysteem, dat een revolutie teweegbrengt in het cryptolandschap. Met een visie doordrenkt van rebellie, decentralisatie en empowerment van de gemeenschap, wil Rebel Satoshi de algemene perceptie van meme-coins herdefiniëren en meer bieden dan alleen een speculatief digitaal bezit.

De presale van $RBLZ kende een indrukwekkende groei van 150%, beginnend bij slechts $0,01 en oplopend naar $0,025 aan het einde van de laatste ronde. Dit succes leidde tot een volledige uitverkoop en een sterke lancering op grote platforms zoals Uniswap, CoinGecko, DEXTools en Coinstore, met een prijs van 0,025.

Terwijl de sterke prestaties van $RBLZ aandacht en investeringen blijven aantrekken, wat zijn potentieel in de competitieve markt bewijst, heeft $RECQ zich in de crypto-arena gewaagd om zijn voorganger te overtreffen.

Rebel Satoshi heeft de presale van zijn utility-token, $RECQ, al gelanceerd, klaar voor een monumentale groei. Met een startprijs van $0,0020 wordt verwacht dat $RECQ een stijging van 525% zal realiseren tegen de tijd dat de presale eindigt.

Geïnteresseerde investeerders kunnen $RECQ-tokens kopen met Bitcoin en meer dan 50 andere top crypto!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Arbitrum Cardano Gesponsorde Altcoin Crypto