Ad

Marktcorrectie brengt PEPE- en WIF-memecoins omlaag, NuggetRush presale is uitverkocht

op Apr 4, 2024
Listen
  • De grote memecoins PEPE en WIF kelderden te midden van een bredere correctie van de cryptomarkt.
  • Technische analyse duidt op steunniveaus en mogelijk herstel voor PEPE en WIF.
  • De presale van het NuggetRush meme-coinproject is uitverkocht, anticipatie groeit voor DEX-vermeldingen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De bredere correctie op de cryptomarkt heeft vandaag zijn tol geëist van de grote memecoins. PEPE en WIF, twee prominente spelers op het gebied van meme-munten, hebben meer dan 10% van hun waarde verloren, terwijl DOGE en SHIB, de koplopers, met 6-8% zijn gedaald.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Dit roept de vraag op: is de meme-coinmanie voorbij, of zijn dit slechts goede toegangspunten?

Terwijl sommige beleggers dit misschien zien als een teken van afnemende belangstelling, zien anderen het misschien als een kans om tegen gunstiger prijzen de markt te betreden.

Ondertussen heeft NuggetRush, een nieuw meme-coinproject dat al bekend is bij de meme-gemeenschap, de presale uitverkocht met 270 miljoen gekochte NUGX-tokens. Er wordt binnen 20 dagen een airdrop van tokens verwacht.

NUGX maakt zich op voor officiële DEX-vermeldingen, wat bijdraagt aan de verwachting rond dit project.

Technische indicatoren van PEPE brengen uitdagingen aan het licht

Copy link to section

PEPE is vandaag 13% gedaald en handelt op het moment van schrijven rond de $0,000007.

Op de grafiek van PEPE/USDT kunnen we zien dat PEPE feitelijk in een dalend kanaal handelt (gemarkeerd met blauwe lijnen) sinds de hausse aan meme-munten begin maart.

Bij eventuele grote terugval is $0,0000021 nu een sterke steun, in lijn met het 200-dagen voortschrijdend gemiddelde. Het 200-daags voortschrijdend gemiddelde is een veelgebruikte technische indicator die prijsgegevens egaliseert en langetermijntrends helpt identificeren.

De Relative Strength Index (RSI) voor PEPE staat momenteel op 47, wat wijst op een neutrale marktomstandigheden. De RSI is een momentumoscillator die de snelheid en verandering van prijsbewegingen meet; een stand onder de 30 wordt als oververkocht beschouwd, terwijl boven de 70 overbought is.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD)-lijn bevindt zich onder de MACD-signaallijn, wat wijst op een bearish trend. De MACD is een trendvolgende momentumindicator die de relatie toont tussen twee voortschrijdende gemiddelden van de prijs van een effect.

Op basis van de Fibonacci-niveaus is het volgende doel voor PEPE $0,000009526, in lijn met het Fibonacci-extensieniveau van 0,382. Fibonacci-retracementniveaus zijn horizontale lijnen die aangeven waar steun en weerstand waarschijnlijk zullen optreden tijdens een prijscorrectie.

Vooruitkijkend zullen de prestaties van PEPE grotendeels afhangen van het bredere sentiment voor meme-munten en het herstel van de cryptomarkt.

Als de correctie aanhoudt, kan PEPE te maken krijgen met verdere neerwaartse druk, waardoor de geïdentificeerde steunniveaus op de proef worden gesteld. Een heropleving van de belangstelling voor meme-coins zou echter mogelijk de prijs van PEPE omhoog kunnen drijven, vooral als het erin slaagt het dalende kanaal te doorbreken.

Veerkracht van WIF wordt op de proef gesteld

Copy link to section

WIF is met 16% gedaald en handelt op het moment van schrijven rond de $3,7. Na de enorme meme-coinpomp eind februari en begin maart presteerde WIF feitelijk beter dan andere top-meme-munten.

Als we naar de grafiek van WIF/USD kijken, kunnen we zien dat WIF sinds medio maart in een stijgend kanaal handelde, maar als gevolg van deze terugslag vandaag is WIF uit dit kanaal verdwenen.

De RSI voor WIF staat momenteel op 41, wat wijst op een licht bearish trend. Een RSI-waarde onder de 30 wordt over het algemeen als oververkocht beschouwd, terwijl boven de 70 overbought is.

De MACD-lijn ligt onder de MACD-signaallijn, wat ook voor WIF een bearish trend suggereert.

Op basis van de Fibonacci-niveaus is het volgende koersdoel voor WIF $3,98, in lijn met het Fibonacci-extensieniveau van 0,786. Elke grotere terugval en WIF zouden het psychologische niveau van $3 moeten beschermen, een niveau dat het brak na de recente pomp in de tweede helft van maart.

In de toekomst zal het traject van WIF afhangen van haar vermogen om het momentum te herwinnen dat het eerder deze maand had.

Als de meme-coin waanzin opnieuw aanwakkert, zou WIF mogelijk het stijgende kanaal kunnen terugwinnen en zijn opwaartse traject kunnen voortzetten. Een langdurige marktcorrectie zou de WIF echter verder naar beneden kunnen duwen, waardoor de geïdentificeerde steunniveaus op de proef zouden worden gesteld.

NuggetRush: een nieuwe memecoin

Copy link to section

NuggetRush (NUGX) heeft zijn crypto-voorverkoop uitverkocht, waarbij 270 miljoen NUGX-tokens zijn gekocht. De volgende stap voor het project zijn DEX-vermeldingen. Presale investeerders zullen hun NUGX-tokens binnen 21 dagen via airdrops ontvangen, volgens de website.

NuggetRush (NUGX) is een meme-coinproject dat een play-to-earn (P2E) gameplay-model biedt, waarbij spelers worden beloond met real-world assets. Het heeft tot doel een aantrekkelijk gaming-ecosysteem voor zijn gemeenschap te creëren en met zijn functies investeerders en game-enthousiastelingen aan te trekken.

In NuggetRush doen spelers mee aan een mijnspel waarin ze zich door het spelgebied kunnen bewegen op zoek naar waardevolle mineralen. Elke gemaakte keuze en ondernomen mijnbouwactiviteit biedt een kans om daadwerkelijke beloningen te verdienen.

De gameplay is interactief en omvat ondergronds scannen, grondtesten en de kans om waardevolle prijzen te ontvangen voor mijnbouwinspanningen.

NuggetRush bevat NFT-personages en middelen zoals RUSHGEMs die spelers kunnen verzamelen, inzetten, ruilen en inwisselen voor fysiek goud.

Op de marktplaats van het project staan trendy NFT’s, en spelers kunnen beloningen verdienen door mining-uitdagingen te voltooien, samen te werken met andere gamers en deel te nemen aan groepsuitdagingen. Het maximale aanbod van NUGX-tokens in het NuggetRush-project is 500 miljoen tokens.

Conclusie

Copy link to section

De recente correctie op de cryptomarkt heeft gevolgen gehad voor meme-coins zoals PEPE en WIF, waardoor er bezorgdheid is ontstaan over de lange levensduur van de meme-muntenwaanzin. Technische analyse suggereert echter dat deze tokens op bepaalde niveaus steun kunnen vinden, en een heropleving van de belangstelling voor meme-munten zou hun prijzen mogelijk weer omhoog kunnen drijven.

Anderzijds heeft NuggetRush, een nieuw meme-coinproject, de presale uitverkocht en richt zich nu op de komende DEX-vermeldingen.

Hoewel het project een P2E-game-ervaring belooft, is het van cruciaal belang voor investeerders om due diligence te betrachten en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van hun risicotolerantie en investeringsdoelstellingen. Wie al een tijdje met crypto bezig is, weet immers dat nieuwe projecten risicovol zijn.

Voor alle informatie over NUGX kunt je de Nugget Rush Presale-website bezoeken.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Gesponsorde Altcoin Crypto