Nieuw AI-cryptoproject InQubeta bereikt $13 miljoen in lopende presale

op Apr 7, 2024
Listen
  • De InQubeta presale heeft $13 miljoen opgehaald bij investeerders die geïnteresseerd zijn in AI-projecten.
  • Het platform gebruikt NFT's om eigendom van AI-startups te vertegenwoordigen, voor fractionele investeringen.
  • InQubeta wil een toonaangevend crowdfundingplatform voor AI-startups worden.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

InQubeta (QUBE) heeft zojuist een grote mijlpaal bereikt door $13 miljoen op te halen in de lopende crypto presale. Dit is een belangrijke prestatie voor het team van InQubeta en benadrukt ook de groeiende belangstelling voor op AI gerichte investeringsmogelijkheden binnen de crypto-ruimte. Maar wat is InQubeta eigenlijk?

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

InQubeta: platform voor investeringen in AI-startups

Copy link to section

Met InQubeta kunnen gebruikers investeren in AI-startups met behulp van cryptocurrency. Het maakt gebruik van non-fungibele tokens (NFT’s) om het eigendom van een bedrijf te vertegenwoordigen, vergelijkbaar met hoe aandelen werken. Deze aanpak stelt kleinere bedrijven in staat rechtstreeks geld aan te trekken bij investeerders, zonder tussenkomst van tussenpersonen.

De missie van InQubeta is het creëren van een investeringsruimte waar iedereen kan investeren in kunstmatige intelligentie (AI). Het platform wil dienen als alternatief voor traditionele beleggingsondernemingen, waarvan de strenge eisen vaak een aanzienlijk deel van de mondiale beleggers uitsluiten van toegang tot hun diensten.

Gebouwd op de Ethereum (ETH) blockchain, maakt InQubeta gebruik van zijn functionaliteit om een gedecentraliseerde investeringsruimte te creëren die toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in investeren in kunstmatige intelligentie. AI-startups kunnen de financiering voor hun projecten veiligstellen door NFT’s te creëren die potentiële investeringsmogelijkheden bieden voor investeerders in de toekomst.

Dankzij fractionering kunnen beleggers kleine delen van deze tokens kopen, waardoor ze kunnen participeren in aandelen- of op beloningen gebaseerde investeringsmogelijkheden. Deze aanpak sluit aan bij het doel van InQubeta om het eerste crowdfundingplatform voor AI-startups te worden dat op de blockchain is gebouwd.

Presale voortgang en token details

Copy link to section

Het project bevindt zich momenteel in de negende presale. fase (de laatste). Het QUBE-token, dat zal worden gebruikt om te investeren in AI-startups, heeft momenteel een prijs van $0,028 per token. De noteringsprijs zal $0,0308 zijn.

Het merendeel van de 1,5 miljard tokens zal gaan naar openbare verkoop, marketing en beloningen, waarmee blijk wordt gegeven van betrokkenheid bij de gemeenschap en het ecosysteem. Bovendien zal 15% van het totale aanbod dat aan het ontwikkelingsteam is toegewezen, gedurende drie jaar worden vergrendeld om investeringen veilig te stellen en de angst voor rug-pulls weg te nemen.

Als deflatoir token zal QUBE profiteren van het schaarste-effect dat wordt veroorzaakt door het verbranden van tokens. Er komt een verbrandingsbelasting die 2% van alle QUBE-tokenverkopen zal verwijderen, evenals 1% van alle aankopen uit de circulatie.

QUBE-houders kunnen onder meer stakingsbeloningen en stemrecht ontvangen. Het QUBE-token bedient verschillende hulpprogramma’s binnen het InQubeta-ecosysteem en de bredere crypto-ruimte. Het omvat het optreden als een nutstoken voor toegang tot platformdiensten, een governancetoken voor besluitvorming in de gemeenschap en een middel voor waardeoverdracht binnen het ecosysteem.

Marketinginspanningen

Copy link to section

De marketingstrategie van InQubeta was op zijn zachtst gezegd robuust, met een sterke aanwezigheid op verschillende crypto-mediaplatforms.

Het project maakt actief reclame op grote crypto-mediasites zoals onder meer CaptainAltcoin, crypto.news en Invezz. Deze wijdverbreide reclamecampagne heeft tot doel het bewustzijn over het project en de aanpak ervan voor AI-startup-investeringen te vergroten.

Het behouden van een consistente en effectieve marketingaanwezigheid zal van cruciaal belang zijn voor InQubeta. Vooral zodra de presale is afgerond en het project overgaat naar een bredere acceptatie en beursnotering.

Aanhoudende inspanningen om het platform te promoten, potentiële investeerders op te leiden en in contact te komen met de gemeenschap zullen een rol spelen bij het kapitaliseren van het succes van de voorverkoop en het garanderen van groei op de lange termijn.

Bovendien heeft InQubeta een aanwezigheid op sociale media opgebouwd, waarbij deze kanalen worden ingezet om in contact te komen met de gemeenschap en hen op de hoogte te houden van de voortgang van het project.

Het X-account van het project (voorheen Twitter) heeft 45.000 volgers en is zeer actief, met dagelijkse updates, nieuws en boeiende inhoud. Bovendien heeft InQubeta een aanzienlijke Telegram-groep met 25.000 leden, die een speciale ruimte biedt voor communitydiscussies, aankondigingen en realtime interacties.

Conclusie: een veelbelovend AI-cryptoproject?

Copy link to section

De $13 miljoen die tijdens de lopende presale is opgehaald, is een belangrijke mijlpaal voor InQubeta. Hoewel het succes in de presale bemoedigend is, zal de echte test komen wanneer het project op beurzen wordt gelanceerd en moet profiteren van dit aanvankelijke momentum.

InQubeta adverteert met name op alle grote crypto-mediasites, waarmee de toewijding van het team aan het promoten van het project wordt getoond. Aanhoudende marketinginspanningen zullen echter van cruciaal belang zijn om de zichtbaarheid te behouden en een bredere gebruikersbasis aan te trekken.

Zoals bij elk nieuw project zal alleen de tijd leren of InQubeta zijn beloften kan waarmaken en zichzelf kan vestigen als een toonaangevend platform voor investeringen in AI-startups. Niettemin duiden de aanpak van het project en de tot nu toe bereikte belangrijke mijlpaal voor de presale op een veelbelovende toekomst voor deze AI-crypto-inspanning.

Bezoek de website van InQubeta voor alles wat met QUBE te maken heeft.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Gesponsorde Wereld