Ad

Rebel Satoshi ($RBLZ) krijgt gunst nu expert waarschuwt voor prijsschommelingen op BNB en SHIB

op Apr 7, 2024
Listen
  • Rebel Satoshi ($RBLZ) trekt enorme aandacht en wekt belangstelling van investeerders voor het nieuwe project.
  • BNB worstelt met opwaarts potentieel, maar analisten zien een potentiële bullish flip.
  • SHIB zou kunnen dalen richting $0,000008.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Rebel Satoshi ($RBLZ) krijgt aandacht als de beste cryptocurrency om in 2024 te kopen vanwege het fantastische groeipotentieel.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Aan de andere kant verwachten analisten uitgesproken correcties in de komende prijsbewegingen van BNB (BNB) en Shiba Inu (SHIB), gebaseerd op de toegenomen marktvolatiliteit van de tokens.

$RBLZ: Is dit het beste token om nu in te investeren?

Copy link to section

Rebel Satoshi is een geavanceerd meme-coinproject dat waardevolle voordelen biedt voor de deelnemers aan zijn opwindende ecosysteem met twee tokens. Zo krijgen adoptanten van het krachtige $RBLZ-token stemrecht in de Rebel Satoshi-gemeenschap en unieke toegang tot tokenverbrandingsevenementen.

Bovendien krijgen $RBLZ-houders uitstekende staking beloningen en early bird-toegang tot NFT-collecties. Bovendien slaagde $RBLZ erin om meer dan $2,5 miljoen op te halen tijdens de openbare presale en werd op 4 maart gelanceerd voor $0,025 op de Uniswap DEX.

Talloze handelaren zijn $RBLZ gaan omarmen als de meest lucratieve belegging in 2024, aangezien beleggers die het token tegen de initiële prijs van $0,010 kochten al maar liefst 150% aan potentiële winst hebben vastgelegd.

Aan de andere kant is Rebel Satoshi’s $RECQ beschikbaar voor slechts $0,0037, dus fase 1-investeerders kunnen een winst tot 237,83% verwachten wanneer $RECQ het verwachte presale doel van $0,0125 bereikt.

Bovendien fungeert $RECQ als de basisvaluta van Rebel Satoshi voor verschillende dagelijkse transacties en geeft het exclusieve toegang tot de verbazingwekkende Rebel Satoshi Arcade.

Zorg ervoor dat je de gedecentraliseerde revolutie steunt en bezoek meteen de presale van Rebel Satoshi!

Kan BNB dalen tot $350?

Copy link to section

BNB verwacht in de komende termijn aanzienlijke dalingen op basis van de aanzienlijke prijsvolatiliteit van het token en de regelgevingsproblemen van Binance. Nieuwskanalen meldden bijvoorbeeld op 28 maart dat de Nigeriaanse Economic and Financial Crimes Commission (EFCC) Binance en twee van zijn leidinggevenden had beschuldigd van het witwassen van geld en belastingontduiking.

Wat de laatste prijsvoorspelling voor BNB betreft, zijn analisten van mening dat het token een langdurige negatieve trend zou kunnen ingaan en tegen eind december richting de $350 zou kunnen dalen. BNB handelde in de eerste week van april rond het $550-niveau, wat betekent dat het token met 36,36% zou kunnen dalen.

Anderzijds suggereren sommige experts dat BNB de beste crypto zou kunnen zijn om in 2024 te kopen vanwege het geavanceerde nut ervan en de uitstekende ranking van het token in termen van marktkapitalisatie. BNB-bulls zijn dus van mening dat het token tegen het einde van het jaar zijn recordhoogte van $690 zal overschrijden.

SHIB-bears verwachten een dip naar $0,000008

Copy link to section

Volgens een recente prijsvoorspelling van Shiba Inu zouden SHIB-houders zich tegen eind 2024 moeten schrap zetten voor correcties richting $0,000008.

SHIB handelde in de eerste week van april rond de $0,000025, wat betekent dat Shiba Inu met een aanzienlijke 68% zou kunnen dalen. Deze bearish prijsvoorspelling is gebaseerd op meerdere factoren, zoals de voortdurende dalingen van Shiba Inu in termen van handelsvolume en de snelle prijsschommelingen van SHIB.

Aanhangers van Shiba Inu prijzen de memecoin met hondenthema echter als een goede crypto om te kopen vanwege het uitstekende toekomstpotentieel van SHIB en de verhoogde verbrandingssnelheid van het token.

Shiba Inu meldde bijvoorbeeld op 3 april dat een indrukwekkend aantal van 154.999.579 SHIB-tokens in de voorgaande 24 uur waren verbrand. Daarom hebben sommige analisten een positieve SHIB-prijsvoorspelling gedaan, waarbij ze stellen dat Shiba Inu tegen het einde van het jaar zou kunnen stijgen naar $0,000050.

Topcrypto-experts suggereren $RBLZ als een betrouwbaardere investering dan BNB en SHIB, dus aarzel niet om je aan te sluiten bij de opstand van Rebel Satoshi!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Binance Coin Gesponsorde Shiba Inu Crypto