Groeipotentieel van RECQ presale stijgt dankzij het positieve marktsentiment op SHIB en BONK

op Apr 12, 2024
Listen
  • Na de samenwerking met Bitget voorspellen experts dat BONK vóór medio mei zal stijgen naar $0,000034.
  • Experts verwachten dat Shiba Inu (SHIB) binnen een paar weken naar $0,000036 zal stijgen.
  • Beleggers stromen massaal naar de Rebel Satoshi $RECQ-voorverkoop voor potentiële rendementen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Top altcoins zoals BONK en SHIB hebben hun prijzen zien stijgen onder de recente marktomstandigheden. Toch heeft het tweede token van Rebel Satoshi, $RECQ, een grotere prijsstijging gekend, veel meer dan die van veel top crypto.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Laten we eens kijken naar wat het $RECQ-token onderscheidt van prominente projecten zoals BONK en Shiba Inu.

Experts zeggen dat de nieuwste samenwerking met BONK positief zou kunnen zijn

Copy link to section

Op 4 april kondigde Bitget Wallet een partnerschap aan met BONK en zes andere projecten om de eerste golf van het BWB Eco-partnerprogramma airdrop te lanceren, waarmee hun toegewijde gebruikers 18 miljoen BWB-punten zullen krijgen.

Dit nieuws veroorzaakte een positieve reactie van de BONK-gemeenschap en de waarde van BONK is licht gestegen.

Op 4 april werd BONK verhandeld tegen $0,000023, maar de waarde ervan steeg tot $0,000025. Dit komt neer op een stijging van 5,60% in de waarde van BONK.

Ondertussen hebben sommige marktanalisten positieve vooruitzichten voor Bonk vanwege de groeiende populariteit in het afgelopen kwartaal. Daarom voorspellen zij dat BONK vóór medio mei zal stijgen naar $0,000034.

Anderzijds hebben sommige experts hun technische analyse uitgevoerd en voorzien zij een neerwaartse trend voor BONK vanwege de recente signalen van de Ichimoku Cloud.

Als zodanig voorspellen zij dat BONK binnen de komende twee weken zal dalen naar $0,0000204.

Shiba Inu (SHIB) aangekondigd als hoofdsponsor van de Web3-top van L-Bank

Copy link to section

Op 6 april maakte L-Bank bekend dat Shiba Inu een van de sponsors zal zijn op de Web3 Summit die gepland staat voor 16-17 april.

Dit nieuws veroorzaakte enige opwinding in de gemeenschap van Shiba Inu, en de waarde van SHIB is sindsdien licht gestegen.

Op 6 april werd SHIB gewaardeerd op $0,000028, maar een paar dagen later steeg het naar $0,000029, wat neerkomt op een stijging van 4,36% in de waarde van SHIB.

Wat prijsvoorspellingen betreft, hebben sommige analisten een positieve voorspelling voor Shiba Inu vanwege de historische prijsontwikkelingen van SHIB. Daarom voorspellen zij dat SHIB vóór eind april zal stijgen naar $0,000036.

Omgekeerd zijn andere analisten sceptisch over beleggen in Shiba Inu, omdat deze analisten denken dat het token overbought is. Ze voorspellen dus dat SHIB binnen twee weken zal dalen tot $0,000021.

De opkomst van $RECQ: een pionier in een nieuw tijdperk in gaming en transacties

Copy link to section

Te midden van het neerdalende stof van BONK en Shiba Inu verschijnt het Rebel Satoshi Arcade-token, $RECQ, en introduceert een nieuwe concurrent in de crypto-arena. $RECQ, het native token van het Rebel Satoshi-ecosysteem, belooft gaming en transacties binnen het crypto-rijk opnieuw te definiëren.

$RECQ is naadloos ingebed in het bredere Rebel Satoshi-ecosysteem en fungeert als de spil voor dagelijkse transacties, aankopen, vergoedingen en beloningen. Naarmate het Rebel Satoshi-ecosysteem vordert, staat $RECQ klaar om de transitie naar een gedecentraliseerd gaming- en transactioneel tijdperk te leiden.

De Rebel Satoshi-beweging draait om het twee-token-model, bestaande uit de $RBLZ- en $RECQ-tokens. $RBLZ dient als bestuurs- en lidmaatschapstoken voor Rebel Satoshi, terwijl $RECQ wordt gebruikt voor benzinekosten, nutsdoeleinden en het verdienen van beloningen. Zowel de $RBLZ- als $RECQ-contractadressen zijn openbaar gemaakt en hebben een audit door SourceHat ondergaan.

Tijdens de presale van $RBLZ haalde Rebel Satoshi ruim $2,5 miljoen op, met een stijging van 150% van $0,010 naar $0,025. Momenteel voert Rebel Satoshi de voorverkoop uit voor het $RECQ-token, te beginnen met de Early Bird Stage met een prijs van $0,0020 per token. Het $RECQ-token is al met 85% gestegen naar $0,0037 en is daarmee doorgegaan naar fase 1 van de presale.

Aan het einde van de presale wordt verwacht dat het $RECQ-token $0,0125 zal bereiken, wat een stijging van 237,84% weerspiegelt. Deze prestatie is de reden waarom experts het $RECQ-token beschouwen als een van de beste crypto’s om momenteel in te investeren.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie over RECQ de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Gesponsorde Wereld