Ad

MEDA presale korting; LTC en ADA investeerders grijpen kans aan om vroeg in te stappen

op Apr 13, 2024
Listen
  • Litecoin (LTC) handelt nog steeds op winst, maar nog maar net.
  • Cardano-oprichter gaat de strijd aan met crypto-analist na aankondiging van de dood van ADA.
  • Investeerdersverkeer brengt de voorverkoop van Milei Moneda ($MEDA) naar fase 2.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De cryptomarkt kreeg een kleine impuls door het token van het moment, Bitcoin. Zoals altijd trok de pomp enkele van de beste altcoins, waaronder Cardano (ADA) en Litecoin (LTC), naar betere posities.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Welnu, Cardano-investeerders hebben nog steeds te maken met de nasleep van de dump van Grayscale en ADA kan op dit moment echt wel wat prijsstijgingen gebruiken. Maar misschien lukt het niet, aangezien Milei Moneda ($MEDA) de investeerders wegjaagt met de presale winsten. Maak kennis met $MEDA.

Milei Moneda: meme-coin coup voor al je verloren winsten

Copy link to section

Als we het over meme-coins hebben, horen veel handelaren ‘kortetermijnwinsten’. En meestal hebben ze geen ongelijk. Met uitzondering van FLOKI en af en toe een meme-coin rally, zijn de meeste meme-tokens alleen geweldig als crypto voor beginners. Voor de lange termijn is er meestal niets.

Maar Milei Moneda biedt functies voor een lange levensduur. $MEDA is het beste van twee werelden – DeFi en memes – en de gemeenschap ervan zal centraal staan in de vooruitgang van beide aspecten van het ecosysteem. Memes zullen zich concentreren op DeFi-grappen en Milei Moneda helpen het goede nieuws over het DeFi-beleid te verspreiden en hoe dit iedereen economische vrijheid kan bieden.

Maar een memecampagne op sociale media kan alleen maar gepraat zijn. Dat is de reden waarom Milei Moneda van plan is zijn netwerk uit te bouwen tot een van de beste DeFi-projecten in de crypto-wereld. Met suggesties van zijn leden hoopt $MEDA voorop te blijven in de race om de beste cryptofuncties.

En dat is nog niet alles. Milei Moneda heeft al slimme contracten in de auditfase; zij zullen de drivers zijn voor bewerkingen op de DeFi-functies en -applicaties op $MEDA wanneer het wordt gelanceerd.

Je ziet dus dat het op de lange termijn een hele lading voordelen oplevert, en als je het deflatoire beleid erbij gooit, zou Milei Moneda net zo goed een DeFi-munt kunnen zijn.

Voor degenen die bereid zijn in deze nieuwe munt te investeren: Milei Moneda voert momenteel de presale uit van het native token $MEDA. Momenteel bevinden de tokens zich in fase 2 van de presale en worden ze verkocht voor $0,0125.

Zal de prijs van Litecoin een hoge vlucht nemen?

Copy link to section

We hebben de pioniersproof of work-protocollen de afgelopen drie maanden zien stijgen in de gelederen, en zelfs LTC profiteerde van de muntenbijeenkomsten. Onlangs was BCH vrij goed aan de beurt voor een piek en voegde zich na de halving bij de beste altcoins.

Nu verschuift de aandacht naar Litecoin, omdat veel handelaren wellicht verwachten dat de prijs van LTC later deze maand optimaal zal profiteren van de halving van Bitcoin. Hoewel Litecoin waarschijnlijk aanzienlijke winsten zal halen uit de komende bull run, wil je misschien niet vertrouwen op LTC als een van de beste tokens om in te investeren.

LTC heeft het grootste deel van zijn winst uit de afgelopen altcoin-rally’s dit jaar verloren. Momenteel handelt LTC tegen een wekelijkse winst van 3,9%. Litecoin-grafieken moeten dit nog beseffen, maar het LTC-token zou binnenkort een dip kunnen bereiken, zelfs nadat de Bitcoin-pomp op maandag enige uitstel bood voor de prijs van LTC.

Cardano: Hoskinson benadrukt inkomende upgrades voor het ADA-netwerk

Copy link to section

In tegenstelling tot Litecoin heeft Cardano het hele jaar niet bijzonder gereageerd op de rally’s. Het ADA-token is misschien ooit in het groen terechtgekomen, maar gedurende het grootste deel van 2024 heeft Cardano zijn plek op de top van de DeFi-cryptolijst niet gerechtvaardigd.

Het laatste nieuws van de blockchain van Cardano is nieuws over de oprichter Charles Hoskinson, waarin staat dat er twee grote upgrades zullen zijn om het ecosysteem van ADA te raken. Blijkbaar hebben sommige analisten een poging gewaagd met de bearish staat van Cardano’s DeFi-tokenprijs, en ADA-investeerders, waaronder Hoskinson, reageren hierop.

Hoskinson heeft gezinspeeld op een Chang-hard fork, waardoor het ADA-netwerk meer als een gemeenschap zal functioneren dan voorheen. Volgens hem zijn de kaarten in handen van het ecosysteem en heeft Cardano ‘het beste pad voor schaalbaarheid, bestuur en innovatie’. De aankondiging zou ook de aandacht op het Cardano-netwerk kunnen hebben gevestigd, aangezien de wekelijkse verliezen van ADA al zijn teruggebracht tot 1,07%.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Cardano Gesponsorde Litecoin Wereld