Ad

Chainlink (LINK) en Bonk (BONK) dalen; Rebel Satoshi Arcade (RECQ) houdt bullish momentum vast

op Apr 14, 2024
Listen
  • Chainlink en Bonk zien opmerkelijke prijsdalingen.
  • Rebel Satoshi Arcade, een van de nieuwe DeFi-projecten, ervaart een toenemende belangstelling van investeerders voor voorverkoop.
  • Het succes van de voorverkoop tot nu toe heeft investeerders enthousiast gemaakt.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Het mag dan een bullmarkt zijn, maar af en toe een bloedbad op de markt herinnert ons eraan hoe volatiel crypto’s kunnen zijn. Als weerspiegeling van het bredere marktsentiment kelderen Chainlink (LINK) en Bonk (BONK), twee top-altcoins.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Gezien de volatiliteit van de markt zal het niet verrassend zijn als deze altcoins weer aan de positieve kant zijn voordat je dit bericht hebt gelezen. Je raadt het goed; zo volatiel is de cryptomarkt.

Ondertussen houdt Rebel Satoshi Arcade (RECQ), een van de nieuwe ICO’s, het bullish momentum in de presale vast. Meer dan 70% van de tokens die bestemd zijn voor de eerste presale fase zijn uitverkocht voor $0,0037 per token, wat wijst op een toenemende belangstelling van beleggers.

Rebel Satoshi Arcade (RECQ): presale momentum behouden

Copy link to section

Rebel Satoshi Arcade (RECQ) zou goed op dreef kunnen zijn na de verkoop van meer dan 70% van de tokens in de eerste fase van de presale. Hoewel dit misschien een veelbelovend teken lijkt, is het niet ongewoon. Als de inspanning van het team hapert, zal het momentum waarschijnlijk stagneren.

Het nieuwe ERC-20-token is het tweede token binnen het dual-token-ecosysteem. De eerste is Rebel Satoshi (RBLZ), een governance-token dat al is gelanceerd op Uniswap en Coinstore.

Het huidige momentum van Rebel Satoshi Arcade kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan het succes van zijn zustertoken, RBLZ. Omdat het governance-token een succes was, waarom dan niet RECQ?

Niettemin kunnen ICO’s behoorlijk verraderlijk zijn. Volgens crypto datawebsite ICO Bench, “was meer dan 80% van de ICO’s tijdens de hausse van 2018 oplichting.”

Dat gezegd hebbende, draait de aantrekkingskracht ervan om het ontwrichtende karakter ervan. Naar verluidt fungeert het als een baken voor degenen die bereid zijn de normen ter discussie te stellen, waardoor de geest van verzet tegen gecentraliseerde systemen wordt aangewakkerd.

Dit komt tot uiting in het zelfgerapporteerde, door de gemeenschap aangestuurde ecosysteem. Binnen het ecosysteem zullen actievolle play-to-earn (P2E), pay-to-play (P2P) en free-to-play (F2P) arcadespellen worden opgenomen.

Daarnaast integreert het ook memetische functies, NFT’s en merchandise. Over de vraag of het na de lancering een groot succes zal worden of niet, vingers gekruist.

Copy link to section

Chainlink (LINK) is een van de beste crypto, gezien zijn leidende status op de cryptomarkt. Het behoort tot de top 20 tokens en speelt een cruciale rol in het cryptolandschap.

Het is een blockchain-abstractielaag waarmee blockchains kunnen communiceren met externe datafeeds en kritische informatie buiten de keten. De real-world toepassing van Chainlink heeft bijgedragen aan de opkomst ervan en zal waarschijnlijk bijdragen aan toekomstige groei.

Terwijl Chainlink eerder een periode van herstel kende door medio maart een jaarlijkse piek van $21 te registreren – een niveau dat voor het laatst in 2022 werd gezien – is het nu aan het dalen. De neergang op de markt kan in verband worden gebracht met de nieuwste problemen.

Zal de volgende stap een herstel of een verdere daling zijn? Dit is een harde noot om te kraken, gezien de volatiele aard van de cryptomarkt. Doe je eigen onderzoek.

Bonk (BONK): Handelen met een neerwaartse trend

Copy link to section

Bonk (BONK), is een van de meest populaire memecoins. Het is het op één na belangrijkste, op meme geïnspireerde token op de Solana-blockchain, na achter dogwifhat (WIF) te zijn geraakt.

Het stuitte op een probleem tijdens de laatste marktdaling, waarbij de beren een goede dag hadden. Na zijn nieuwe all-time high (ATH) begin maart, handelde het naar beneden.

Zoals hierboven vermeld, kan de dip van Bonk in verband worden gebracht met de bredere marktdaling, samen met de afnemende belangstelling voor memecoins. Als het er niet in slaagt de huidige steun vast te houden, kunnen we nog meer nadelen zien.

Als de bulls echter een goed gevecht leveren, kan Bonk een opleving zien. De komende dagen beloven spannend te worden. Wacht maar.

Conclusie

Copy link to section

Te midden van de teruggang van Chainlink en Bonk lijkt Rebel Satoshi Arcade te genieten van een toenemende belangstelling van investeerders voor voorverkoop. De eerste fase van de presale is bijna eerder dan gepland afgerond.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram .

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Chainlink Gesponsorde Wereld