Beleggers wenden zich tot Bitget Token (BGB) en Kangamoon (KANG) terwijl cryptomarkt bloedt

op Apr 18, 2024
Listen
  • De wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptovaluta was de afgelopen dag met 2,94% gedaald tot $2,24 biljoen.
  • De dominantie van Bitcoin is in de loop van de dag met 0,14% afgenomen tot 53,96%.
  • De prijs van Bitget Token (BGB) is vandaag met meer dan 9% gestegen, aangezien de voorverkoop van Kangamoon $4,93 miljoen bedraagt.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Nu de cryptomarkt een neergang ervaart, zoeken investeerders hun toevlucht in tokens die veerkracht tonen te midden van de onrust. Twee van dergelijke tokens die de aandacht van investeerders hebben getrokken zijn Bitget Token (BGB) en Kangamoon (KANG). Deze projecten bieden elk unieke waardeproposities en groeimogelijkheden.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De twee tokens trekken de aandacht van beleggers nu een meerderheid van cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), in waarde daalt.

Bitget Token (BGB) komt naar voren als de grootste winnaar van vandaag

Copy link to section

Te midden van de huidige marktdaling is Bitget Token (BGB), het native token van de Bitget-crypto-uitwisseling, de grootste winnaar van vandaag op CoinMarketCap. Op het moment van schrijven handelde het token op $1,30, een stijging van 9,25% in de afgelopen 24 uur.

BGB handelt sinds oktober 2023 binnen een stijgend parallel kanaal en heeft opmerkelijke veerkracht getoond tegen het bearish sentiment dat op de bredere markt heerst.

Bitget Token prijsgrafiek

Ondanks pogingen van beren om de rally te onderdrukken, heeft de recente omslag van de gemiddelde niveaus van het kanaal hoop gegeven op een bullish omkering.

Met een indrukwekkende instroom van liquiditeit in het voordeel van de bulls, drukt Bitget Token (BGB) momenteel zijn derde opeenvolgende bullish kaars af.

De MACD-indicator staat op het punt een koopsignaal af te geven, wat wijst op een potentiële gezonde prijsstijging. Analisten zijn van mening dat BGB de hoogtepunten op $1,38 opnieuw zou kunnen testen en tegen het einde van de maand zelfs $1,5 zou kunnen bereiken. Hierdoor wordt het een aantrekkelijke optie voor beleggers die op zoek zijn naar winst te midden van de marktvolatiliteit.

Kangamoon (KANG) komt in de spotlight met de presale

Copy link to section

Terwijl de prijs van Bitget Token stijgt, heeft een andere altcoin, Kangamoon (KANG), de aandacht getrokken vanwege zijn innovatieve benadering van gaming en beloningen.

Kangamoon is gepositioneerd als de volgende top meme-coin en streeft ernaar een sterke gemeenschap van meme-enthousiastelingen op te bouwen en tegelijkertijd SocialFi- en Play-to-Earn-elementen te integreren. Het native token, $KANG, bevindt zich momenteel in de presale fase en biedt investeerders de mogelijkheid om deel te nemen aan de vroege groeifase.

Sinds de lancering van de presale ziet Kangamoon een aanzienlijke populariteit. De presale is getuige van een toestroom van deelnemers die graag $KANG-tokens wilden verwerven. Op het moment van schrijven had de poresale een totaal van $4.934.192.856 opgebracht met slechts 35,7% van de verkochte presale tokens.

Met 64,3% van de presale tokens voor het oprapen en een presale prijs van $0,0196 per token, zouden investeerders een kans kunnen maken op de meme-coin.

Met zijn levendige gemeenschap en veelbelovende routekaart biedt Kangamoon een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor diegenen die willen profiteren van de convergentie van gaming en cryptocurrency.

Zijn Bitget Token en Kangamoon goede investeringen?

Copy link to section

Te midden van de turbulentie op de markt wegen beleggers het potentieel van Bitget Token (BGB) en Kangamoon (KANG) als haalbare investeringsopties af.

Beide tokens bieden unieke waardeproposities en groeimogelijkheden, waardoor ze aantrekkelijke keuzes zijn voor beleggers die hun portefeuilles willen diversifiëren.

Terwijl Bitget Token (BGB) veerkracht en bullish momentum heeft getoond, presenteert Kangamoon (KANG) een innovatief concept dat inspeelt op de snelgroeiende markt voor gaming en beloningen.

Zoals bij elke belegging is het echter van essentieel belang dat beleggers grondig onderzoek doen, risicofactoren beoordelen en hun beleggingsdoelstellingen in overweging nemen voordat ze een beslissing nemen.

Dit artikel is een samenwerking tussen onze redacteuren en partners en kan gesponsorde advertenties en links bevatten. De inhoud is geen financieel advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Gesponsorde Wereld