Ad

De prijs van SEI gaat omhoog omdat het Sei v2-upgradevoorstel overweldigende steun krijgt

Door:
op May 22, 2024
Listen
  • Het Sei v2-voorstel krijgt unanieme steun, wat de prijsstijging van SEI stimuleert.
  • De mogelijke komende upgrade zal parallelle EVM integreren en de Ethereum-compatibiliteit verbeteren.
  • Mainnet-upgrade gepland voor 27 mei, de verwachting stijgt binnen de gemeenschap.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De prijs van Sei (SEI) is de afgelopen 24 uur met 9,41% gestegen en handelt nu boven de $0,57, nu het Sei v2-upgradevoorstel opmerkelijke grip krijgt binnen de cryptogemeenschap.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Het upgradevoorstel van de Sei Foundation heeft tot doel de blockchain van Sei te verbeteren met verbeterde Ethereum- compatibiliteit en -prestaties. Nu het voorstel live is en er wordt gestemd, wachten belanghebbenden met spanning op de uitkomst van het goedkeuringsproces voor het bestuur.

Unanieme steun voor Sei v2-upgradevoorstel

Copy link to section

Naarmate de stemming voortduurt, heeft het Sei v2-bestuursvoorstel, dat plannen schetst voor de integratie van een parallelle Ethereum Virtual Machine (EVM) en verbeterde interoperabiliteit met op Ethereum gebaseerde contracten, unanieme goedkeuring gekregen van de gemeenschap.

Tijdens de lopende stemming, die op 20 mei begon en naar verwachting op 25 mei zal eindigen, scharen belanghebbenden zich achter het voorstel, met een totaal van 1.475.961.470,35 SEI die vóór de upgrade zijn uitgebracht.

Er waren met name geen tegenstemmen of onthoudingen, wat de brede consensus onder de deelnemers onderstreepte over de noodzaak en potentiële voordelen van de voorgestelde v2-upgrade.

De voorgestelde upgrade houdt de belofte in van het ontsluiten van nieuwe prestatieniveaus, schaalbaarheid en compatibiliteit voor de Sei-blockchain. Door een parallelle EVM te integreren en Geth in te zetten voor verbeterde interoperabiliteit met op Ethereum gebaseerde contracten, wil de blockchain zijn positie als leidende speler in de hoogwaardige netwerksector verstevigen.

Bovendien wordt verwacht dat de introductie van SeiDB, een nieuwe datastructuur die is ontworpen om de opslagefficiëntie te optimaliseren en de statussynchronisatie te stroomlijnen, de mogelijkheden van het platform verder zal versterken.

Deze technologische vooruitgang vergroot niet alleen Sei’s concurrentievoordeel, maar maakt ook de weg vrij voor naadloze integratie met populaire gedecentraliseerde applicaties (DApps) zoals Uniswap, Frax en The Graph.

De gemeenschap heeft snel op het voorstel gereageerd en er zijn al voorbereidingen aan de gang voor de aanstaande mainnet-upgrade die gepland staat voor maandag 27 mei.

De proactieve houding van de gemeenschap weerspiegelt hun vertrouwen in de levensvatbaarheid en het belang van de voorgestelde verbeteringen aan de Sei-blockchain.

De verwachting neemt toe naarmate de upgrade van het mainnet opdoemt

Copy link to section

Nu het goedkeuringsproces voor het bestuur ten einde loopt, stijgt de verwachting binnen de cryptogemeenschap met betrekking tot de aanstaande upgrade van het mainnet.

Nu het Sei v2-voorstel klaar is voor implementatie in afwachting van de definitieve goedkeuring, kijken investeerders en enthousiastelingen reikhalzend uit naar de transformerende impact die het zal hebben op het ecosysteem van Sei.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Altcoin Crypto